רעיון לקרם לבן??

רעיון לקרם לבן??

אני מכינה את המאפינס האלה תמיד וחשבתי לתת גם את האופציה לקרם לבן. מה דעתכן. גנאש עם שוקולד לבן?? (לא בטוח שכולם אוהבים שוקולד לבן). רויאל אייסינג? (לא בא לי להתעסק עם חלבון עכשיו לקראת הקיץ, אבל יש תחליף) . יש קרם חמאה שזאת אותה שאלה של טעם ואופציה אחרונה, לא בא לי להשתמש בקצפת......עניתי לעצמי......אז מה כדאי??
 
בטח שאפשר, זאת בעצם עוגת השוקולד

הרגילה שלי, ששמתי בשקעים, והסיבה היחידה שהיא אולי נראית יותר כהה היא הקקאו הבלגי אולי. המתכון: 3/4 1 כוס קמח תופח 3/4 1 כוס סוכר 5 כפות קקאו כף נס קפה 3 ביצים 0.75 כוס שמן 1 כוס נוזלים (חלב או מיץ תפוזים) לערבב הכל ביחד קלי קלות וגם ממש טעים זהו
 
למעלה