רעיון לקרם לבן??
אני מכינה את המאפינס האלה תמיד וחשבתי לתת גם את האופציה לקרם לבן. מה דעתכן. גנאש עם שוקולד לבן?? (לא בטוח שכולם אוהבים שוקולד לבן). רויאל אייסינג? (לא בא לי להתעסק עם חלבון עכשיו לקראת הקיץ, אבל יש תחליף) . יש קרם חמאה שזאת אותה שאלה של טעם ואופציה אחרונה, לא בא לי להשתמש בקצפת......עניתי לעצמי......אז מה כדאי??
אני מכינה את המאפינס האלה תמיד וחשבתי לתת גם את האופציה לקרם לבן. מה דעתכן. גנאש עם שוקולד לבן?? (לא בטוח שכולם אוהבים שוקולד לבן). רויאל אייסינג? (לא בא לי להתעסק עם חלבון עכשיו לקראת הקיץ, אבל יש תחליף) . יש קרם חמאה שזאת אותה שאלה של טעם ואופציה אחרונה, לא בא לי להשתמש בקצפת......עניתי לעצמי......אז מה כדאי??