רעיון לסיפור שכן קשור לסימס

simsit3

New member
רעיון לסיפור שכן קשור לסימס../images/Emo205.gif

העולם סובב סביבו
היה לי משפחה של סימית בהריון (הילד כבר נולד) ותינוק (שהפך כבר לילד) ונער. המשפחה ענייה, עם קצת כסף וקשה לה להתקיים. האם בעזרת השדכנית הכירה סים והם התאהבו. הוא היה עשיר והם עברו לגור ביחד עם משפחתו (הבן שלו). העלילה מתרחשת לאחר שהם מתחתנים, שהסימית מגלה שבעלה היה אמור להינשא לסימית אחרת והוא גר איתה לפני כן רק ביחידות דיור שונות.( אני עשיתי אותם רציתי לשדך בניהים וזה לא הצליח לי אז שיניתי את זה טיפה שכאילו ההורים שלו בחרו בה לכלה שלהם). הסימית שהסים היה אמור להינשא לה מפריעה למשפחה בסדר יומה, מתקשרת, מבקרת ועוד. עד שהיא גורמת לסים להתאהב בו. הסים (אגב, שמו זה צ'אד) צריך לבחור בין בניו החורגים ואישתו שאהב לבין האישה שהוריו בחרו לו להינשא לה. נשמע לכם מעניין? סמנו:
או
+ סיבה.

simsit3

New member
עוד לפחות 2 ../images/Emo205.gif../images/Emo13.gif

שמחה שאהבתם את הרעיון! =]

simsit3

New member
../images/Emo41.gif העולם סובב סביבו ../images/Emo41.gif פרק 1

*מישל ודין ביחד בחדר* מישל:"דין, אני יודעת שאתה כבר נער בוגר, אבל את החבר הזה שלך צ'ייס אני לא ממש מחחבת, הוא ניראה לי חשוד." דין:"אוי אמא
מה אכפת לך בכלל
" *דין הולך לחדרו וטורק את הדלת* מישל חושבת לעצמה, אוי אלוהים, בני הנוער! חבל שמארק נפטר! אני כ"כ מתגעגעת אלייו
הוא כ"כ עזר לי עם הילדים, וככה עזב אותנו פתאום!
*בבוקר* מישל: "דין, מיקל, קומו! הכנתי לכם פנקיקים הבוקר". דין:"אני רואה שלמישהו יש מצב רוח!!" מייקל:" אמא, תודה על האוכל, אבל אני לא רעב"
מישל: "מה קרה? אתה לא עוזב את השולחן עד שאתה תגיד לי מה עובר עלייך!". מייקל:"אבלל אמא!!" מישל:" בלי אבל!" מייקל:" טוב..
יש ילדה אחת, קסנדרה, שאני מאוד מחבב וכל הזמן שאני מנסה לדבר איתה אני מגמגם ויוצא טיפש!" דין:"חה חה
מייקל מאוהב!! מואה מואה מואה
" מישל:"דין תפסיק! שאני לא יתחיל לדבר על הפעם הראשונה שלך!
" מייקל:"זה לא פעם! אני לא מאוהב... אני מחבב.." *דין ומייקל הולכים לבית הספר* *מישל מחפשת לה עבודה בעיתון, מקווה שיתמזל מזלה ושהיא תמצא עבודה עם שכר גבוה* מישל:" ואו! אני לא מאמינה! עוזרת של במאי 420 סימולנים ליום!" *מישל לקחה את העבודה* לאחר שהלילה ירד מישל השכיבה את מייקל לישון ולחשה לו:" אל תדאג בקשר לכריסטינה.." מייקל:"קסנדרה, אמא!" מישל:" אה סליחה, קסנדרה.. היא תיראה שאתה ילד מושלם וחמוד ותתאהב בך מיד!". *כולם ישנים* פתאום באמצע הלילה מישהו נכנס בדלת, בשקט בשקט. דין מציץ מחור הדלת ורואה גנב שניה לאחר מכן האזעקה ציפצפה.
ביופפפפ ביופפפפפפפפ ביופפפפפפ
כולם התעוררו! לפני שהגנב הספיק לגנוב משהו באו שוטרים
והחלו להיאבק בגנב!. האם הגנב יצליח לברוח
האם השוטרים יצליחו לטפוס אותו
מיהו הגנב
כל זה בפרק הבא של
העולם סובב סביבו
הערה: כל זה באמת קרה לי בסימס! (חוץ מהקטע שמייקל מתאהב בקסנדרה)
תגיבו מה אתם חושבים על הסיפור! =]

green smily

New member
יפה!

אבל אם אפשר תוסיף תמונות.. אבל לא לכל הפרקים.. פרקים שאפשר לשים תמונות וזה באמת קרה לך.. טוב?<

simsit3

New member
אני אשים אל תדאגי..

אבל שנגיע לקטעים שמישל וצ'אד (הסים שהיא התאהבה בו) יגורו ביחד כי כל זה כבר עבר לי והם כבר לא גרים שם.. אבל ניראה לי שצילמתי שזה קרה אני יבדוק ויעלה לפה.. =]

simsit3

New member
../images/Emo41.gif תמונה מהפרק ../images/Emo41.gif

שהשוטרים נאבקים עם הגנב.
רואים גם בתמונה את דין, התינוק שנולד ומייקל.

ro1993

New member
../images/Emo108.gif

יש לי בית בדיוק כזה?אתה לא עשית אותו נכון?

simsit3

New member
לא..../images/Emo205.gif

הוא היה אצלי אבל שיניתי את השמות של הדמויות כי אני כל הזמן שוחכת אותם.. =]

simsit3

New member
..../images/Emo205.gif

לא רציתי לספר יותר מידי בפרק הראשון..

למעלה