רעיון למשחק חדש

lilo

New member
רעיון למשחק חדש../images/Emo124.gif

לאחר דיסקוס קצר, חשבנו להביא גם לפורומינו הקט את משחק הגימודים, אבל בשינוי קל. זה אמור לעבוד ככה: מעבירים במסר כתובת דואר (כמובן רק מי שרוצה להשתתף), ומי שמרכז את כל הכתובות, מחלק את המשתתפים לזוגות (ענק וגמד- ענק המקבל והגמד- שולח). כל גמד, שולח לענק שלו חבילה אחת, כשהחוק היחיד בעצם הוא שאסור לקנות, אלא חייבים להכין לבד (לצערי אף אחד מאיתנו לא סובל מעודף כסף
). אני לא רוצה לתת רעיונות למה אפשר להכין, אז תשברו ת'ראש
, וגם יהיה בחבילה איזשהו רמז לזהות הגמד
אחרי 10 ימים נגיד, נפתח פה שירשור של ניחושים (אסור לנחש לפני!!!), שבו כל אחד ינחש מי הגמד שלו. מה דעתכם? יש הענות או שאני אשחק עם עצמי
?

אפעופ

New member
../images/Emo45.gif עם בקשה קטנה

אני לא יודעת להכין כלום לבד ומסכן יהיה הענק שלי. אולי נגביל את המתנות בסכום של נגיד 20 ש"ח או משהו כזה ???

sael

New member
גם אני עם 2 ידיים שמאליות

אבל לילו נתנה לי כמה רעיונות שאפילו אחת כמוני יכולה להכין לבד אז אני בטוחה שגם את תמצאי משהו.

sael

New member
בוודאי שיש היענות

רק כמה דברים: קודם כל, לא כתבת למי שולחים את המסר עם הפרטים האישיים (ולצורך העניין זה אליי ואל לילו). במסר כמובן לכתוב שם מלא וכתובת מלאה. אל דאגה, שום שימוש לא ייעשה בפרטים האישיים שלכם מלבד למסור אותם לזו/זה שישלחו לכם את ההפתעה. בואו נסכם שעד מחר בערב כל מי שמעוניין להשתתף- תשלחו את המסרים אלינו, ותוך יום יומיים אחרי שלילו ואני נחלק לזוגות, נכתוב פה הודעה שכולם קיבלו את הפרטים של הענק שלהם ושאפשר להתחיל במשחק (כלומר, להכין הפתעה ולשלוח אותה). הולך?

הייתי מתה להשתתף במשחק הזה

ראיתי תוצאות מקסימות שלו בפורומים אחרים
א-ב-ל מיום ראשון 5/1 אני אהיה אשדודית לחודש . גיסי טס לחו"ל. שוב. אני מניחה שלא יהיה לי זמן.....ולא נעים מה"ענק/ית" שלי.ירגיש מקופח. לכן איאלץ <חבל> לוותר על השתתפות במשחק. תיהנו לכם/ן - משחק ורעיון מקסים

lilo

New member
ואם...

נארגן ת'זוגות תוך שלושה ימים, ותתני כתובת באשדוד לקבל את הגימוד שלך?

אפרת12

New member
נכון. לפי דעתי שלושת רבעי מהפורום

ירצו לגמד אותך. ככה את עושה לנו

../images/Emo6.gif אפרת...לא נסחפת...../images/Emo6.gif

הלוואי שמישהו היה מגמד (תרתי משמע) אותי באמת
אני באמת רוצה להשתתף אבל לא נראה לי שיהיה לי זמן לזה.... אוווווווווווווווף
.

דפנה מי

New member
באיזה אזור של אשדוד תהיי?

ההורים של בעלי גרים שם ואנחנו באים לבקר בשבת, פעם בשבועיים

איריS

New member
../images/Emo45.gif אני בפנים.

רק שאני לא יצירתית במיוחד, לכן אשמח לרעיונות.

לכם??? ומה איתך?

זה שאת חו"לניקית לא פוטר אותך..... הגמדה שלי שלחה לי חבילה מארה"ב.

גלשני

New member
תצטרפי.

אני סומכת על לילו ושרית שידעו לשדך לך מישהו שהמשלוח לא יהרוג אותו...

למעלה