רעידת אדמה חזקה ברעננה

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
../images/Emo93.gifכבר חשבתי שאולי יתפרק לי הבית

רעידת אדמה חזקה ברעננה
כבר חשבתי שאולי יתפרק לי הבית
את האמת לרגע חשבתי שסבתא שלי קבלה התקף פרקינסוןן

../images/Emo93.gifגם מזה אתה עושה בדיחות

כבר חשבתי שאולי יתפרק לי הבית
את האמת לרגע חשבתי שסבתא שלי קבלה התקף פרקינסוןן
גם מזה אתה עושה בדיחות
אני כמעט חטפתי שווץ לב, איזה פחד.
כל כך הרבה רעידות אדמה הרסניות בעולם וישראל גם היא בקו השבר, זה היה מפחיד אמיתי
.

מסילות ורעידות אדמה

כיצד מוודאים ברכבת ישראל שהפסים
לא נפגעו מרעידת אדמה? (לאו דווקא זו שהייתה היום, בכלליות).
מסילות ורעידות אדמה
אני חושב שלרכבת ישראל אין שום 'פטנט' יותר משוכלל מפשוט להוציא הוראות זהירות (לנסיעה מעט איטית יותר של הרכבות) ובמידת הצורך, לשלוח קרוניות (רגילות ומדידה) וקטרים בודדים לבדיקה פיזים בשטח. לדעתי זה גם מספיק, ביחס לרעידות אדמה בארץ. ביפן, לעומת זאת, בה רעידות אדמה הן דבר הרבה יותר נפוץ, כמו אסונות טבע בכלל, הפכו את נושא בדיקת הנזקים לאחר אסונות כאלו במערכת מסילות הברזל לאומנות של ממש, אבל אני חייב להודות שזה כל-כך שעמם אותי בזמנו שקראתי מאוד ברפרוף מאמרים בנושא במגזין Japanese Railway Engineering (חלק גדול מהגליונות נמצאים בארכיון מוזיאון הרכבת בחיפה).

כן - "נוהל פתיחת ציר"

מסילות ורעידות אדמה
אני חושב שלרכבת ישראל אין שום 'פטנט' יותר משוכלל מפשוט להוציא הוראות זהירות (לנסיעה מעט איטית יותר של הרכבות) ובמידת הצורך, לשלוח קרוניות (רגילות ומדידה) וקטרים בודדים לבדיקה פיזים בשטח. לדעתי זה גם מספיק, ביחס לרעידות אדמה בארץ. ביפן, לעומת זאת, בה רעידות אדמה הן דבר הרבה יותר נפוץ, כמו אסונות טבע בכלל, הפכו את נושא בדיקת הנזקים לאחר אסונות כאלו במערכת מסילות הברזל לאומנות של ממש, אבל אני חייב להודות שזה כל-כך שעמם אותי בזמנו שקראתי מאוד ברפרוף מאמרים בנושא במגזין Japanese Railway Engineering (חלק גדול מהגליונות נמצאים בארכיון מוזיאון הרכבת בחיפה).
כן - "נוהל פתיחת ציר"

מצב
הנושא נעול.
למעלה