רסלינג בע"מ!

רסלינג בע"מ!

חברים יקרים, פורום WWE (הפורום האהוב על כפיר אונגר ידידנו), פתח בתחרות עם דרור נובלמן (התסריטאי האהוב עלינו
) - שמטרתה לכתוב דיאלוג קצר ושנון בין כפיר ורננה הקשורים ברסלינג. בסצינה, יושבים כפיר ורננה מול הטלוויזיה וצופים בתחרות רסלינג ומדברים את אחת משיחותיהם החביבות והאהובות עלינו. דרור, ביחד עם פורום WWE בתפוז אנשים, הרים את הכפפה ונותן לכם, הגולשים את ההזדמנות לשים את המילים בפה של כפיר ורננה ולכתוב את התסריט. הדיאלוג יכול ורצוי שיכיל כל מה שעולה בראשכם שקשור להאבקות, שמות של מתאבקים, תרגילים, משפטי מפתח וכיד הדמיון הטובה. שימו אינכם צריכים לכתוב את כל הסצינה, אלא רק דיאלוגים קצרים שיכולים להשתלב בקטע (2-8 שורות). לדוג': רננה: איך האיש הקטן הזה יצליח לנצח את המפלצת הזאת? כפיר: זה השופט רננה, זה השופט... הדיאלוגים יועברו לתסריטאי הסדרה, ויתכן שהמתאימים ישולבו בסדרה עצמה. אז כולנו יודעים שלא חסרים כאן אנשים יצירתיים, והגיע הזמן להפגין את היצירתיות! את הדיאלוגים יש לכתוב בפורום WWE ולא אצלנו - אני מעבירה לכם את הקישור המדוייק. בהצלחה!!! אורלי

shany17

New member
../images/Emo24.gifתודהההההההה../images/Emo86.gif

אתם גדוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo51.gif ו../images/Emo50.gif לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

RaZiK4

New member
הא ו-../images/Emo50.gif לכולם../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

יאא איזה רעיון טובבבב

חחח יאללה להתחיל לכתובבבב
מישו כבר כתב שם אוליי...???חחחח ואיזה חאמוד דרור... מה הוא על דעת עצמו החליט את זה..??

../images/Emo51.gif../images/Emo50.gif../images/Emo20.gif../images/Emo6.gif

אין לי ממש כישרון כתיבה אז לא כתבתי.. אבל בהצלחה למי שכתב!!

בהצלחה לכולם...../images/Emo70.gif

לא התחרות בשבילי...
כל הבית של חברה שלי עדיין צוחק עלי כי אני קוראת למהלכים בג'ודו על שם צבי הנינג'ה...

דנוש ש

New member
למעונינים:ערוץ 5+ יום חמישי

6:50 במאק דאון (WWE) ולפני זה כאסח שווה ביותר ממליצה בחום!!! לכל הבנות שחושבות שזה רק לבנים תאמינו לי ממש לא!!!! חוץ מזה שהבנים שם הורסים ברמה שאי אפשר לתאר זה גם ממש יפה... ג'ון סינההה המהממםם!!

BEN ZIV

New member
לא רק ב5+../images/Emo70.gif

גם ב-HOT Action ימים ראשון ושלישי, בשעה 18:00
וכן ג'ון סינה הכי נחמד שמה..

למעלה