רסיסים של בוקר..

רסיסים של בוקר..../images/Emo152.gif

3 לפנות בוקר.. והוא יוצא לו מהמקלחת מלאך יווני שכמותו, מתגנב לו למיטה לידי נצמד ועושה קולות מוזרים באוזן.. זיין אותי אני מבקשת.. "אבל אוטוטו קמים שוב.". הוא מחייך דרך החושך.. אני שוכבת על הבטן הוא מעביר יד על גבי ויורד לישבני אומר "יו, היו אמורים להיות שם תחתונים" ישבן חשוף מקבל את פניו ואני מוסיפה.."אמור להיות שם זין" <מי בכלל חושב על תחתונים> "כלבה שלי.. זונה אחת.. 3 לפנות בוקרר ועומד לי הזין תוך שנייה רק לשמוע אותך אומרת זיין!!" אני מתקמרת וידך החשופה לא מאחרת לנחות עלי הרטיבות תוך שניות מתפשטת "סאמק" אתה מסנן "אוהב אותך זונה שלי" אתה מתיישר מאחוריי.. ומוותר על כל המשחקים של לפניי "מת עלייך וגם הוא" <שומעת את החיוך הכחול שלך בגבי> ידייך מלטפות את ישבני, מותירות בו חותם עם כל מגע הזין שלך מטייל לי על פלחי ישבני, עובר אותו מלמעלה עד למטה עד לכוס שנוטף ככה בלי סיבה "אהההההההה" נאנח שחודר לי לכוס כמו חודר לי ללב ידייך מצמידות את אגני אלייך "אוהב אותך" מסנן עם כל נעיצה שלך בי יותר חזק ויותר חזק רכבת אנושית אחת... ידייך עולות לשיערי הארוך.. אוספות אותו בתוך ידייך מושכות בו להאיץ את הקצב.. מרגישה את הבעירה בי, בתוכי כל מילה שלך, כל מגע מעלים בי את סף הריגוש מתהפכים.. מסתובבים בזווית העין כבר קולטת את השעון שעבר כבר את 3:30 <פאק אוטוטו קמים> אני צמודה אלייך ואתה מפלח את גופי , כמו את נשמתי אהוב אחד ושאתה שם על ענן, מחזיקה אותך צמוד.. איתך לידך.. אחריי צמודה אלייך,בין רגליי מרגישה את הנוזלים שלך טפטוף אחרי טפטוף, ישבני הכואב כבר לא ממש מטריד הכל נראה שולי שהאהבה שלך מטפטפת בי שיהיה יום טוב

gimel9

New member
את י שנה לפעמים?

נותן אדרנלין ליום שלם אבל איך אפשר לעבוד עכשיו?

אוףףףףף איתך

איך אפשר להתרכז בעבודה אחרי שקוראים את זה. חירמנת לי את הצורה.

למה שהוא יהנה???

לא מגיע לו! אם כבר לבוא אלייך, אז רק תגידי ואני לוקח מוניל ספיישל.

רסיסים של בוקר..../images/Emo152.gif

3 לפנות בוקר..והיא יוצאת מהשרותים מלאכית מרגיזה שכמותה, מתגנבת לי למיטה נצמדת ועושה קולות מרגיזים באוזן.. "אמא קשה לי לישון,אוף אמא מחר אני לא הולכת לבית הספר,אמא כואבת לי הבטן, אמא תכיני לי תה,אמא בכלל לא אכפת לך ממני רק לישון את רוצה" כל אחד והזין שהוא מקבל בלילה...חחחחחחחח בוקר טוב ויום משפחה שמח

הולמס 30

New member
אולי אלו עיניים כחולות או חרוזים

כחולים כנגד עין הרע טפי לא עלינו חוז'

פועמת

New member
הבועה

גם בגלל כל מה שפירט הולמס למעלה וגם מתחברת אל האיקון הזה, הוא מסמל שקט שלווה משהו יפיפה ומושלם כמו עיגול..

למעלה