רמי בוקר טוב אבקש ...................

mbongares

New member
רמי בוקר טוב אבקש ...................

התאמה עם אפשר תאריך לידה שלי 1/9/73 תאריך לידה שלו 26/12/1981 אבקש התאמה בכדי שאול לקבל אכוונה שזה נורא חשוב לי. המערכת יחסים בינינו נמצא בטהו ובוהו שאין לי מושג מה לעשות אשמח לקבל את עזרתך

משבר

אז ככה , כן רואים משבר במערכת בחצי שנה אחרונה,בגידות,בגידות באימון,המשבר בא מצידו,רואים התרחקות מה מצד מסויים.ראי , הגורל בודק מערכת זו,המשבר לא ממש תלוי בכם אלא בגורל. יש עניין של מגורים,האם עברתם לגור יחד או מישהוא רוצה לצאת מהבית ? למרות שהוא טיפוס מלחמתי,הוא גם רומנטי כמוך,רגשן מדי,מצבי רוח משתנים,תחושה שהכל סתם,בילבול... ולמרות זאת .... ניתן לטפל במשבר,הנראה כמשבר אימון,שיחות קשות עם מילים קשים. ברור שכאן בפורום זו רק להכוונה,ייעוץ מלא ושיחה עמוקה כן יכולים לתת פתרון,מוזמנת לצור קשר... אם רוצה כמובן.

mbongares

New member
רמי בוקר מצויין רוצה לומר לך ש....

כל הזמן שחיכיתי כה שווה כל מילה ומילה שאמרת כאן בול על המטרה..... בגידות - היות ושאחותו נגד המערכת יחסים בינינו ואני והיא היינו חברות אז שמועות המציאו אלי שהתגרשתי כי בגדתי. יעני כל הצד של בגידות זרקה אלי אבל הסיפור היה ההפך. והוא נורא רגיש על זה ובמיוחד לגבי. ובעיקבות זה אני מרגישה שהוא לא סומך בכלל. מחפד. אבל מצד אחד חונק אותי כי הוא מתחיל לקנאות יותר מדי בלי שום סיבה עד כדי כך לעקוב זאת ההרגשה שנותן לי. עניין מגורים - כן אני מחפשת מקום די קרוב ליישוב בו הוא נמצא. יש תכנון של ליחיות יחד מ2 הצדדים. מלחמה - אנחנו נלחמים עם כל העולם על המערכת יחסים שלנו. אהסיפור ביני בינו הם די מורכב כן אקח את מספרך ואצור איתך קשר. תודה רבה רבה

למעלה