רם אורן

solee

New member
רם אורן

לא קשור לפורום, אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכתיבה שלו . שיהיה לכולנו ערב טוב ושקט.

solee

New member
מוזר לי ../images/Emo4.gif

שמעתי הרבה פעמים דברים שלילים על הכתיבה שלו, ואף פעם לא הבנתי למה. אני מאוד אוהבת את הספרים שלו, בכלל את הדרך שלו לכתוב. נכון זה לא מולייר או שייקספיר. היצירות שלו לא בעלי דברים עמוקים מלאי משמעות.אבל בכל זאת כיף לקרוא את זה. אני מאוד אוהבת . בגלל זה רציתי לדעת מה אתם חושבים.

דריה27

New member
לא אוהבת אבל...

אם כבר בספרים עסקינן אז אני ממליצה בחום על ספר שקראתי לאחרונה בשם " מחזיר החלומות" שכתב ניר ברעם אני מאוד נהנתי

solee

New member
המלצתך התקבלה :)

את הרשימה של רם אורן כבר סיימתי. צריל למצוא אחרים.

../images/Emo23.gifאוהבת את הכתיבה שלו למרות..../images/Emo23.gif

שיש לי משיכה יותר גבוהה לקרוא ספרים בשפה יותר גבוהה בכדי ללמוד יותר. קראתי את צופן דה וינצ'י ואחרי שסיימתי קראתי את סיפרו של רם אורן <היורשת או הירושה
שכחתי לשמו> והיה הבדל כל כך גדול שהרגשתי כאילו קראתי ספר בשפ של ילדים......אבל בסה"כ בהחלט עלילות מעניינות ומרתקות.

יאני1

New member
חח מצחיק שאת אומרת

אני תמיד משווה בין רם אורן לדן בראון...לא אוהבת את שניהם. דן בראון חוזר על עצמו, כמעט אותן דמויות רק השמות שונים..קווי עלילה ממש ממש ממש דומים, יש לו קינק עם קודים. רם אורן, אמרת יפה, ספרי ילדים..זה סוג של ג'נג'י כזה רק למבוגרים. רם אורן זה דן בראון הישראלי, וכמו רוב החיקויים הישראלים לדברים אמריקאיים הוא ברמה הרבה הרבה יותר נמוכה.... מתה על ג'רמי לוון, גרוסמן...אלה סופרים! אני עדיין אוהבת אתכם למרות שאתם אוהבים את רם אורן
מיאוו מעיין

עופר 123

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

הספרים של רם אורן הם כמו סלולרי. לכל אחד יש כזה בבית, אבל אם משתמשים בזה לארוך זמן - נגרם נזק מוחי.
עופ-ר

solee

New member
טוב שלא........ ../images/Emo5.gif

נזק מוחי??? קצת הגזמת לפי דעתי, אבל ממש ממש טיפונת.

למעלה