רכשתי נטבוק "10 שישמש כ גי פי אס, מה הלאה ?

רכשתי נטבוק "10 שישמש כ גי פי אס, מה הלאה ?

רכשתי נטבוק ( של סמסונג עם זה חשוב) שישמש אותי (אני מקווה) גם כמכשיר גי פי אס לשטח (בג'יפ) המכשיר הגיע רק עם מטען ביתי (לשקע 220 וולט) ברשותי 2 תוכנות ניווט ברישיון מעודכנות ככרטיסי SD (נוויגייד ועמוד ענן) וזרוע להתקנה. מה אני צריך לעשות/לרכוש ע"מ להסב את הנטבוק גם כ גי פי אס בתודה

JacobLevin

New member
ננסה

אין לי קונפיגורציה כזו אבל ננסה לראות: נתחיל עם חומרה: - האם יש GPS למחשב? - אם לא, האם יש לו BLUE TOOTH? - אם יש BT, ניתן לקנות מקלט GPS חיצוני. - כדאי מאוד להשיג מטען המתחבר לשקע המצת אם לא אז סוללות נוספות. תוכנה: - התוכנות שלך על SD, כנראה מיועדות לפוקט PC, האם הם תואמות למערכת ההפעלה של המחשב (כנראה WINDOWS XP)? - אם לא, האם אתה יכול לשדרג? אם אתה צריך להוסיף כסף לשדרוג יש אופציות נוספות שכדאי לבדוק.

AYELET1

New member
התחדש. הייתי רוכשת מטען למצבר או

שקע חשמל ל-220 וולט שמתחבר למצבר (יש דבר כזה. לא מכירה מפרט או יעילות). מן הסתם מדובר על מערכת הפעלה חלונות יש לשער... מה עם כן, תושבת או משהו להניח/לתלות עליו את המכשיר?

atoo

New member
תשובה ושאלה

איפה רוכשים בארץ מעמד כזה לחלון? וכמה עולה? האם ניתן בכלל לראות משהו בשמש?! שמעתי גם על מעמד שמתחבר למושב ונמצא יותר פנימה לתוך הרכב... בצל... התוכנה מתאימה למכשיר? או שצריך לרכוש תוכנה אחרת שהותאמה? יש מכשיר שנמכר בחנויות לאביזרי רכב, עימו ניתן לחבר לשקע ברכב כל מכשיר חשמלי עם קבל החשמל הביתי שלו. המכשיר נכנס בדר"כ מתחת למושב. עלותו כ-350 ש"ח. יש גם זולים יותר, אבל ככל הנראה לא מחזיקים מעמד...

לאחר הקנייה

רכשתי . מקלט גי פי אס = 300 שקל רגלית למיצוב המחשב ליד הנהג= 500 שקל . (אי אפשר להניח את המחשב על ה דשבורד מאחר ופתיחתו מסתירה לנהג אחוז גדול משדה הראיה) הערה: המיתקון שהגולש האחרון הציג מיועד לנווט שיושב לצידו של הנהג- לא רלוונטי בטיולי ג'יפים. כרגע נותרה ההחלטה איזה תוכנת ניווט לרכוש townav נביגייד או לנדגייד.

JacobLevin

New member
ההמלצה שלי

למען היושר אגיד מראש שאת הורסיות האחרונות של נביגייד או לנדגייד אני לא מכיר, את את הסבא שלהם (טורבו CD) את TWONAV אני מכיר ומשתמש. אז למרות חוסר האיזון בהיכרות אני ממליץ לך על TWONAV (אתה צריך לרכוש גם את התוכנה וגם מפות, אפשרי מפות שבילים או מפות 1:50000 לא מסומנות) התוכנה מאוד נוחה לתכנון מסלולים, מכירה מספר רב של פורמטי מסלולים כאשר אתה קונה מפה יש לך אפשרות להתקין אותה על שני מכשירים/מחשבים. נקודה מאוד חשובה - אתה יכול להוסיף לבד מפות (כיילתי למישהו מפות טופוגרפיות סובייטיות של בולגריה) יש אפשרות לניתוח המסלולים לפני ואחרי ביצוע. "סקירונת" קטנה של התוכנה שעשיתי לפני מספר שנים, מאז היו הרבה עידכונים אבל תוכל להרגיש את רוח העניין. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=703&MessageId=116006077

למעלה