רכיבה בשישי

רכיבה בשישי

לרגל הצום מתארגנת מחילת חטאים קבוצתית בערב יום כיפור הקדוש הבא עלינו לטובה. יום שישי עם עלות השחר (7 בבוקר שעון חורף) בפארק הסליחות (פארקגלוזון). נדרשת נוכחות "משרד הדתות" (למרות השביתה). מי לאדוניי אלי !!!

רוכבים גם וגם ../images/Emo66.gif

אני אישית בעד היער, ופינלה בפארק. אגב, תודה ל Offroad Engineer על העזרה בהדבקת ידית הקלאץ
הצלחתי להגיע בסוף הביתה - וזה העיקר.

../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

בתוכנית : "כל נדרי" "אבינו מלכנו" בקשת סליחות המונית - איש איש וחרגולו התוכנית בהנחיית משרד הדתות יש להצטייד במים לקראת הצום מי מביא מצלמה ?

yules

New member
אני כל כך שם

אבקש סליחות ואתפלל על נשמתי לאלוהי החגב.

כן, בקשר לזה, תשמע רגע.

יש פה קצת לחץ למעלה בזמן האחרון, אתה יודע.. אבל יש מצב שאני מסיים את העבודה מוקדם בשישי, ובא לאיזו קטנה בפארק לפני שאני פותח את השמיים בערב. יצאתי גבר או לא?

yules

New member
סלח לי אלוהי, כי חטאתי

אמרו סופרמוטו. אמרו תרכב, תבין. אמרו תבוא, אשדוד, מסלול. שמתי צמיגים. שטפתי תאופנוע. ניסיתי. רכבתי. הבנתי. השתעממתי. אז לפני יום כיפור, אצאה אל היער לחפש תשובה, עם צמיגי קוביות וקדמי 606 דנדש, בשאיפה לפתוח סינגל כפרות ביער כוכב יאיר.

הרושמת

New member
השתעממת???

נראה לי שזה תרוץ עלוב לך שקיבלת בראש..... מ-
אהממ אהממ אהממ ואתה אומר לכולם שהשתעממת. טוב נו.. נגיד (ואני לא אומרת שבשטח אתה לא מאכיל אותי אבק...)

STIVENZ 426

New member
אם כבר בסליחות עסקינן...

לא יפה, גברת רושמת, לנסוע לך בפראות בז'בוטינסקי, לכיוון מזרח, אתמול בשעה 6 לערך. לא יפה לזגזג בפראות. לא יפה להיות חוליגנית! ובכלל לא יפה לא להניד עפעף כשסטיבנס זועק אלייך. קצת ידידותיות לא תזיק.. קצת .. הנה, גם זאתי נהייתה אליטת סופרמוטו, ועוד בכלל בלי סט..
מושחזים נמאסתם.

STIVENZ 426

New member
לא, אני על קטנועים רק במסלול..

הייתי בשאג מוביל שלי.. רכב מסחרי גדול גדול מסוג יונדאי.. בדרך לא דרך ל"הרצל גיטרות"... ס.

הרושמת

New member
אז מאיפה לי לדעת??../images/Emo4.gif

אני אף פעם לא ראיתי אותך.. וחוצמזה, איך אני אמורה לדעת שקראת לי?? פעם הבאה תעשה סימן יותר ברור..

Fengluzon

New member
אתה יכול להכנס בה עם הרכב.אני חושב

שזה סימן מספיק גדול לא?

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif גם כן זאתי..

צוחקים איתה, היא נעלבת..עושה פרצופי כרובי..
בהזדמנות הראשונה היכרות עלי.
ס.

הרושמת

New member
פרצופי כרובי???../images/Emo6.gif

מאיפה הבאת את זה???
הרגת אותי עכשיו וואלה
מחר אני מוזגת

למעלה