קו עזה-ת"א דרום פעל כמה חודשיםרכבת עזה ת"א
שאלה: ממתי עד מתי (באיזה שנה) פעלה הרכבת מרצועת עזה לכוון תל אביב, איפה היו התחנות? אני מתכוון כמובן במדינת ישראל, (לא בתקופת המנדט).
האם יש פרטים נוספים?קו עזה-ת"א דרום פעל כמה חודשים
מאמצע שנת 1972 ועד קיץ 1973 - לפני מלחמת יוה"כ . הוא עבר מן הסתם דרך אשקלון ולוד , אך איני יודע אם עצר בתחנות בדרך . כמדומני שלא .
היתה על זה כתבה בידיעותהאם יש פרטים נוספים?
תודה ליהוושע. אבקש עוד פרטים: האם הקו התחיל ברפיח (או חאן יונס) האם הרכבת עצרה באשקלון? כמה רכבות ביום? מה הסיבה לפתיחת הקו ומה הסיבה לסגירתו? תודה
ב- 1971 הייתי חייל בשריון והעברנורכבת עזה ת"א
שאלה: ממתי עד מתי (באיזה שנה) פעלה הרכבת מרצועת עזה לכוון תל אביב, איפה היו התחנות? אני מתכוון כמובן במדינת ישראל, (לא בתקופת המנדט).
בשנים 1967 - 1971 הובלו בקו מטלטליןב- 1971 הייתי חייל בשריון והעברנו
טנקים ברכבת מאזור צריפין לאל עריש וחזרה, לא יודע אם זה היה קו קבוע או ניסוי בלבד.
מסילת צריפין פורקה בשנים האחרונותב- 1971 הייתי חייל בשריון והעברנו
טנקים ברכבת מאזור צריפין לאל עריש וחזרה, לא יודע אם זה היה קו קבוע או ניסוי בלבד.
הקו פעל מיום 01.11.1972 ועד ליוםרכבת עזה ת"א
התחנות בקורכבת עזה ת"א
דביר , תוכל בבקשה לסרוק אותוהתחנות בקו
לפי לוח הזמנים שפרסמה רכבת ישראל בשנת 1972 התחנות היו כדלהלן(בסוגריים -המיקום כפי שמוכר היום): מחסום ארז מסעף אשקלון (ליד תחנת הדלק) חניית אשדוד (עד הלום) יבנה (תחנה מנדטורית) רחובות (מנדטורית) באר יעקב (מנדטורית) לוד תל אביב דרום. ברשותי לוח זמנים מלא כולל תעריפי נסיעה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.