רכבת מעכו לנתב"ג

מצב
הנושא נעול.

o a k y

New member
רכבת מעכו לנתב"ג

רכבת מעכו לנתב"ג
שלום לכולם
בעוד שבוע אני צריך לנסוע ברכסת מעכו לנתב"ג, לפי מה שסיפרו לי, קיימת רכבת ישירה, כלומר רכבת שמגיע עד נתב"ג ללא צורך בלהחליץ רכבת בבת גלים או בינימינה. זה נכון? האם הרכבות באמת מגיעות ישר עד נתב"ג? אם כן, אז פשוט אחרי שהרכבת עוברת את ת"א השלום, וההגנה היא נוסעת עד נתב"ג? המון תודות

mister K

New member
../images/Emo45.gif

רכבת מעכו לנתב"ג
שלום לכולם
בעוד שבוע אני צריך לנסוע ברכסת מעכו לנתב"ג, לפי מה שסיפרו לי, קיימת רכבת ישירה, כלומר רכבת שמגיע עד נתב"ג ללא צורך בלהחליץ רכבת בבת גלים או בינימינה. זה נכון? האם הרכבות באמת מגיעות ישר עד נתב"ג? אם כן, אז פשוט אחרי שהרכבת עוברת את ת"א השלום, וההגנה היא נוסעת עד נתב"ג? המון תודות

euronitzan

New member
כן, רובן אם לא כל הרכבות מעכו

רכבת מעכו לנתב"ג
שלום לכולם
כן, רובן אם לא כל הרכבות מעכו
ממשיכות ישירות לנתב"ג שהיא התחנה האחרונה לרכבות אלו...

o a k y

New member
הבנתי - תודה רבה ../images/Emo13.gif

רובן. יש גם כאלה שנוסעות לבאר שבע.
הבנתי - תודה רבה

בדקתי באתר הרכבת, יש רכבת שיוצאת מעכוב 7 בבוקר ומגיעה לנתב"ג בסביבות 9.. ללא תחנות ביניים
זה ממש מצויין. המון תודות לכם

mister K

New member
7:11 אם אינני טועה.

הבנתי - תודה רבה

בדקתי באתר הרכבת, יש רכבת שיוצאת מעכוב 7 בבוקר ומגיעה לנתב"ג בסביבות 9.. ללא תחנות ביניים
זה ממש מצויין. המון תודות לכם
7:11 אם אינני טועה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה