רכבת מסע בנתיבי איילון?

מצב
הנושא נעול.

Subway0

New member
רכבת מסע בנתיבי איילון?

רכבת מסע בנתיבי איילון?
מה עשתה היום רכבת מסע בנתיבי איילון בסביבות 22:00?

fireman

New member
בשעות הלילה רכבות המטענים

תובלה... עם מיכליות... מה היא עשתה
על המסילה באיילון?
בשעות הלילה רכבות המטענים
משתלטות על מסילות מדינת ישראל באופן אינטנסיבי מאוד והן עוברות בכל מקום, גם בציר האיילון. אם אתה תשב בתחנת באר שבע צפון במהלך כל הלילה אני מבטיח לך שאתה תראה שם תנועת רכבות משא כל כך גדולה שלא תבייש את תנועת רכבות הנוסעים במהלך היום......

846

Active member
המסילה באיילון פעילה כל הלילה. ניתן

רכבת מסע בנתיבי איילון?
לשמוע את רכבות המשא אפילו עד רמת-אביב כשהכל שקט. אני אנצל"ש שאלה לגבי המסילה שסמוכה לנתב"ג ליד צומת אל-על, מאין ולאן? שאלתי פעם אבל אני לא זוכר את התשובה....

JayZed

New member
אני לא יודע איפה צומת אל-על, אבל שם

לשמוע את רכבות המשא אפילו עד רמת-אביב כשהכל שקט. אני אנצל"ש שאלה לגבי המסילה שסמוכה לנתב"ג ליד צומת אל-על, מאין ולאן? שאלתי פעם אבל אני לא זוכר את התשובה....
בסביבה עוברת המסילה הישנה לוד - ראש העין, שמשמשת היום לרכבות משא בלבד. המסילה עוברת דרך רנתיה.

846

Active member
../images/Emo51.gif

בסביבה עוברת המסילה הישנה לוד - ראש העין, שמשמשת היום לרכבות משא בלבד. המסילה עוברת דרך רנתיה.

אורי404

New member
כעיקרון, כפי שערן כתב למעלה יותר יש

רכבות משא בלילה. מכיוון צפון (חיפה) הן אמורות באיזור של המשולש בקק"ל לפנות לכיוון מזרח (כיוון ראש העין) ולנסוע על הקו של ראש העין-לוד ולא בקטע שבין תחנת תל אביב אוניברסיטה-תל אביב ההגנה. לגבי המסילה שסמוכה ליד צומת אל-על - כפי שכתב יעקב, זהו חלק מהקו של ראש העין-לוד. מצ"ב: תמונה של המשולש ליד תל אביב-קק"ל. חדי העין יראו מרחוק מסילה (בצד ימין-למעלה) על הקטע הזה אמורות לנסוע רכבות המשא.

כך היה בעבר ../images/Emo45.gif

רכבות משא בלילה. מכיוון צפון (חיפה) הן אמורות באיזור של המשולש בקק"ל לפנות לכיוון מזרח (כיוון ראש העין) ולנסוע על הקו של ראש העין-לוד ולא בקטע שבין תחנת תל אביב אוניברסיטה-תל אביב ההגנה. לגבי המסילה שסמוכה ליד צומת אל-על - כפי שכתב יעקב, זהו חלק מהקו של ראש העין-לוד. מצ"ב: תמונה של המשולש ליד תל אביב-קק"ל. חדי העין יראו מרחוק מסילה (בצד ימין-למעלה) על הקטע הזה אמורות לנסוע רכבות המשא.
כך היה בעבר

מסלול הרכבת חיפה - ירושלים . הפיצול החל מיד ליד תחנת "תל - ברוך"... המסילה המתחברת מיכוון תחנת האוניברסיטה של היום אז לא היתה מחוברת...אך היו פסים עד נקודה מסויימת.

Golf Bravo

New member
הרכבת הזו הובילה חומרים מסוכנים

רכבת מסע בנתיבי איילון?
הרכבת הזו הובילה חומרים מסוכנים
בנתיבי אילון ללא היתר. כך לפחות שידרו בחדשות הבוקר.

luckydude

Active member
ששיקמו את מסילת לוד-ראש העין

רכבת מסע בנתיבי איילון?
ששיקמו את מסילת לוד-ראש העין
לפני כמה שנים, כל הרכבות המשא נסעו דרך האיילון במשך הרבה זמן לכן זה לא דבר חדש. מה גם שרכבות משא, גם כאלה שמסיעות חומרים מסוכנים עוברים בתוך הערים בכל העולם כל הזמן, אני לא מבין מה הרעש הגדול פה. מה, אין משאיות עם חומרים מסוכנים שנוסעות בכביש האיילון? אף אחד לא מתלונן על זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה