רכבת מסוג אחר

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
רכבת מסוג אחר

רכבת מסוג אחר
מה דעתכם על הרכבת הזאת שעשוייה כולה מבייגלה ? זה לקוח משלט פרסום שצילמתי אבל כדי לעשות פרסומת לחברה מסויימת של בייגלה השארתי רק את הרכבת בלי השם של החברה... מצידי תעשו רכבות מבייגלה של חברות אחרות... איפה צחקן ? אתה אוהב לעשות הרכבות , נכון . מה דעתך להרכיב רכבת מבייגלה ? בתיאבון
בעצם תאכלו משהו אחר. את רכבת הבייגלה תשאירו למזכרת...

צחקן

New member
../images/Emo6.gif ראיתי, יש גם מטוס ואונייה.

רכבת מסוג אחר
מה דעתכם על הרכבת הזאת שעשוייה כולה מבייגלה ? זה לקוח משלט פרסום שצילמתי אבל כדי לעשות פרסומת לחברה מסויימת של בייגלה השארתי רק את הרכבת בלי השם של החברה... מצידי תעשו רכבות מבייגלה של חברות אחרות... איפה צחקן ? אתה אוהב לעשות הרכבות , נכון . מה דעתך להרכיב רכבת מבייגלה ? בתיאבון
ראיתי, יש גם מטוס ואונייה.
ב"ה וראיתי אותם. אבל זה לא חינוכי לשחק באוכל "אמא שלך לא לימדה אותך (הפריסומאי) שלא משחקים באוכל?" הביצוע מאוד יפה.

omer landau

New member
כן ראיתי את זה בסופר../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

רכבת מסוג אחר
כן ראיתי את זה בסופר

יש שם במדף של הבייגלה תמונות ענקיות של הרכבת הזאת של אונייה ושל מטוס זה נחמד אבל תראה לי מישהו שייבנה את זה חחח וגם צריך לקנות את כל הצורות חחחח לא שאני מתכנן

shapira meir

New member
אגב צעצועים

כן ראיתי את זה בסופר

יש שם במדף של הבייגלה תמונות ענקיות של הרכבת הזאת של אונייה ושל מטוס זה נחמד אבל תראה לי מישהו שייבנה את זה חחח וגם צריך לקנות את כל הצורות חחחח לא שאני מתכנן
אגב צעצועים
אני עוד מחפש קטר צעצוע עם צפצפה תואמת, עד היום מה שמצאתי זה רק קטרים בלי כלום או מוציאי עשן (מיכל שמן קטן ותיל חימום) יש איזשהו רעיון ספציפי?

omer landau

New member
אוקיי

אגב צעצועים
אני עוד מחפש קטר צעצוע עם צפצפה תואמת, עד היום מה שמצאתי זה רק קטרים בלי כלום או מוציאי עשן (מיכל שמן קטן ותיל חימום) יש איזשהו רעיון ספציפי?
אוקיי
משעמם לי אז החלטתי לפרק משהו זה תחביב
ברגע זה שוכב על השולחן שלי קטר צעצוע מפורק המנוע פועל פעם ב...... פתחתי אותו והקטר בנוי ממש יפה יש באמת מיכל שמןאו חומר אחר שגורם לעשן והוא עוד מעט נגמר יש פנס קטן ואני מחפש את הצופר אתם מחפש את הצופר??? ראיתי דווקא בתחנת דלק לא מזמן רכבת לילדים כזאת עם עשן וצופר

shapira meir

New member
גם אני פרקתי אבל צופר - יוק.

אוקיי
משעמם לי אז החלטתי לפרק משהו זה תחביב
ברגע זה שוכב על השולחן שלי קטר צעצוע מפורק המנוע פועל פעם ב...... פתחתי אותו והקטר בנוי ממש יפה יש באמת מיכל שמןאו חומר אחר שגורם לעשן והוא עוד מעט נגמר יש פנס קטן ואני מחפש את הצופר אתם מחפש את הצופר??? ראיתי דווקא בתחנת דלק לא מזמן רכבת לילדים כזאת עם עשן וצופר
הבעיה שהמוכר הבטיח שיש צופר, ואין.

omer landau

New member
../images/Emo26.gif

הבעיה שהמוכר הבטיח שיש צופר, ואין.

אני לא מוצא את הצופר זה לא יכול להיות זה צפר כאשר הפעלתי אותו לפני חמש דקות זה ממש ממש ממש מוזרואין צופר עברתי על כל חלק וחלק זה לא יכול להיות ואני מלא בריח של עשן עכשיו מה הסיכוי שזאת צפירה מכנית כלשהי??? הכי קרוב שיש לי זה קומקום בבית ששורק כאשר המים רותחים

shapira meir

New member
מה שקורה לדעתי

אני לא מוצא את הצופר זה לא יכול להיות זה צפר כאשר הפעלתי אותו לפני חמש דקות זה ממש ממש ממש מוזרואין צופר עברתי על כל חלק וחלק זה לא יכול להיות ואני מלא בריח של עשן עכשיו מה הסיכוי שזאת צפירה מכנית כלשהי??? הכי קרוב שיש לי זה קומקום בבית ששורק כאשר המים רותחים
מה שקורה לדעתי
העשן יוצא כיוון ששתי בטריות חזקות מחובר לתיל שנמצא בתוך מיכל קטן ובו טיפה שמן. התייל מתחמם ומתחיל לשרוף את השמן שיוצר כביכול עשן ויחד עם זאת יוצר לחץ והקול ששומעים הוא יציאת האויר בלחץ החוצה מהמיכל, לכן לא מצאת צופר. צריך להמשיך לחפש עד מציאת צופר מכני של ממש.

ישראל ב

New member
יפה. דווקא לא נתקלתי בזה עדיין

רכבת מסוג אחר
יפה. דווקא לא נתקלתי בזה עדיין

מצב
הנושא נעול.
למעלה