רכבת: מודיעין - תל אביב

מצב
הנושא נעול.

nizanm

New member

היום הייתי במודיעין. הופתעתי לראות שלט ענק המבשר על התחלת הקמת תחנת רכבת תחתית מודיעין - נתב"ג. ליד השלט שראיתי, עצרתי מישהו והסתבר שזה יהיה מרכז העיר, שיכלול בנוסף לתחנה גם אגם מלאכותי.
שאלות למי שיודע :
1. מתי צפויה רכבת מודיעין נתב"ג להתחיל להסיע נוסעים?
2. האם ומתי תצא רכבת נוסעים מודיעין-ארלוזורוב? או:מודיעין-תל אביב? 3. מה צפי מחיר כרטיס? 4. מהו זמן הנסיעה?
בהרבה הרבה תודה למשיבים.

בראשית או אמצע 2005

היום הייתי במודיעין. הופתעתי לראות שלט ענק המבשר על התחלת הקמת תחנת רכבת תחתית מודיעין - נתב"ג. ליד השלט שראיתי, עצרתי מישהו והסתבר שזה יהיה מרכז העיר, שיכלול בנוסף לתחנה גם אגם מלאכותי.
שאלות למי שיודע :
2. האם ומתי תצא רכבת נוסעים מודיעין-ארלוזורוב? או:מודיעין-תל אביב? 3. מה צפי מחיר כרטיס? 4. מהו זמן הנסיעה?
בהרבה הרבה תודה למשיבים.
בראשית או אמצע 2005
משך הנסיעה עד לת"א ההגנה יהיה בין 20 ל-25 דקות. מחיר לא יודע, אבל סדר גודל של בין 12 ל-18 ש"ח.

קו רכבת למודיעין

שאלות למי שיודע :
בהרבה הרבה תודה למשיבים.
קו רכבת למודיעין
לפי נתוני רכבת ישראל, קו הרכבת בין נתב"ג למודיעין צפוי להפתח בנובמבר 2005. כמובן שרכבות מתל אביב לנתב"ג יתחילו לנסוע כבר באמצע שנת 2004. זמן הנסיעה בין תחנת מודיעין מרכז (התת-קרקעית) לתחנת תל אביב ההגנה יהיה כ-31 דקות, כולל עצירות בתחנות פאתי מודיעין ונתב"ג. לפי התכנון יהיו שתי רכבות לכל כיוון לכל שעה, אבל עד שייפתח הקו התכנונים יכולים להשתנות מהותית.

למה תחתית ולא עלית כמקובל?

קו רכבת למודיעין
לפי נתוני רכבת ישראל, קו הרכבת בין נתב"ג למודיעין צפוי להפתח בנובמבר 2005. כמובן שרכבות מתל אביב לנתב"ג יתחילו לנסוע כבר באמצע שנת 2004. זמן הנסיעה בין תחנת מודיעין מרכז (התת-קרקעית) לתחנת תל אביב ההגנה יהיה כ-31 דקות, כולל עצירות בתחנות פאתי מודיעין ונתב"ג. לפי התכנון יהיו שתי רכבות לכל כיוון לכל שעה, אבל עד שייפתח הקו התכנונים יכולים להשתנות מהותית.
למה תחתית ולא עלית כמקובל?

צחקן

New member
ברית יוסף טרומפלדור.

מה זה ביטר?
ברית יוסף טרומפלדור.
ב"ה זה ראשי תיבות ביט"ר. ואגב, היו שתי בריתות לרמפלדור א. ברית המילה בגיל שמונה ימים. ב. הברית המפורסמת ששאני לא זוכר איפה קראתי עליה. אולי תחפש באינצקלופדיה העיברית .

ליילנד

New member
../images/Emo22.gifמכל מלמדי השכלתי

ברית יוסף טרומפלדור.
ב"ה זה ראשי תיבות ביט"ר. ואגב, היו שתי בריתות לרמפלדור א. ברית המילה בגיל שמונה ימים. ב. הברית המפורסמת ששאני לא זוכר איפה קראתי עליה. אולי תחפש באינצקלופדיה העיברית .
מכל מלמדי השכלתי

היכן בדיוק עמד השלט ? במרכז העיר ?

שאלות למי שיודע :
בהרבה הרבה תודה למשיבים.
היכן בדיוק עמד השלט ? במרכז העיר ?
אנא נסה להסביר לי במדוייק את מיקום השלט כדי שאוכל לצלמו, תודה.

תודה אבל בשלט הזה לא כתוב על תחנה,

בסוף של שדרות עמק החולה
כשפונים שמאלה לכיוון ירושלים.
תודה אבל בשלט הזה לא כתוב על תחנה,
רק על הקמת הקו כמדומני. האם אני טועה ? האם אתה מוכן לצלם את השלט הספציפי הזה בשביל סחבק יא טוארג ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה