רכבת מהרצליה לבאר שבע

מצב
הנושא נעול.

IMCU2

New member
רכבת מהרצליה לבאר שבע

רכבת מהרצליה לבאר שבע
יום שלישי אני נוסע מהרצליה לבאר שבע ברכבת בשעה 19:50 אני צריך להחליף רכבת בתחנת תל-אביב מרכז (סובידור) בשעה 20:00. השאלה שלי היא אם אני צריך להחליף רציף או להישאר באותו רציף עד לרכבת הבאה? ואיך אני אדע בפעמים הבאות? (כי אם לדוגמא לא שמעתי את הכרוז...) תודה!

א י י ל 20

New member
כשאתה מגיע לתחנת ת"א מרכז

רכבת מהרצליה לבאר שבע
יום שלישי אני נוסע מהרצליה לבאר שבע ברכבת בשעה 19:50 אני צריך להחליף רכבת בתחנת תל-אביב מרכז (סובידור) בשעה 20:00. השאלה שלי היא אם אני צריך להחליף רציף או להישאר באותו רציף עד לרכבת הבאה? ואיך אני אדע בפעמים הבאות? (כי אם לדוגמא לא שמעתי את הכרוז...) תודה!
יש לוח אלקטרוני ממש מעליך שמציין את יעד הרכבות הבאות. לא בכל תחנה יש את זה, אבל באף אחת אחרת לא צריך - כי אין יותר משני רציפים, ואתה לא ממש יכול ללכת לאיבוד שם.

IMCU2

New member
ובלוח כתוב גם אם צריך לעבור רציף?

יש לוח אלקטרוני ממש מעליך שמציין את יעד הרכבות הבאות. לא בכל תחנה יש את זה, אבל באף אחת אחרת לא צריך - כי אין יותר משני רציפים, ואתה לא ממש יכול ללכת לאיבוד שם.
ובלוח כתוב גם אם צריך לעבור רציף?

בד"כ לא תצטרך להחליף

רכבת מהרצליה לבאר שבע
בד"כ לא תצטרך להחליף
כמעט כמעט תמיד הרכבות מהצפון לת"א מגיעות לאי הרציפים 3,4 שזה בעצם פורמלית שני רציפים אך בפועל זה כאילו רציף אחד. כלומר מקום ההמתנה לרציף 3 זה בעצם גם מקום ההמתנה של רציף 4. לעומת זאת רציפים 1,2 הם על אי אחר, כך שצריך לעלות במדרגות/מעלית/דרגנע אם מגיעים לרציף 3/4 וצריכים את רציף 1/2. ושוב, לשאלתך, הרכבת מהרצליה מגיעה לרציפים 3/4 וגם הרכבת מת"א לב"ש יוצאת מרציפים 3/4.

מצב
הנושא נעול.
למעלה