"רכבת ישראל" 2003

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member
"רכבת ישראל" 2003 ../images/Emo31.gif

"רכבת ישראל" 2003

david80

Active member
צילומים של קרונות האל חאלד הצרפתיים

לא הבנתי כלום-אתה יכול להסביר לי???
במקרה נסעתי ברכבת זו אתמול בערב, עליתי עליו בת"א בסביבות השעה 18:45, הרכבת נסעה לחיפה ועצרה בכל תחנות הביניים בגלל שינויים ואיחורים בלו"ז הרכבות. הנסיעה ברכבת היתה די רכה (לא פלא שהם מתאימים למהירות 160 קמ"ש), כמו כן, לקרונות אלו יש סטייל של חו"ל שאין לאף סוג קרון אחר שלרכבת ישראל!

A-T

New member
גם לג'יפה שלהם יש ניחוח של קרואסון!

במקרה נסעתי ברכבת זו אתמול בערב, עליתי עליו בת"א בסביבות השעה 18:45, הרכבת נסעה לחיפה ועצרה בכל תחנות הביניים בגלל שינויים ואיחורים בלו"ז הרכבות. הנסיעה ברכבת היתה די רכה (לא פלא שהם מתאימים למהירות 160 קמ"ש), כמו כן, לקרונות אלו יש סטייל של חו"ל שאין לאף סוג קרון אחר שלרכבת ישראל!
גם לג'יפה שלהם יש ניחוח של קרואסון!

singera

New member
נסעתי בהם לפני שבוע ביום שני

נסעתי בהם ושנאתי כל רגע
כרכבת אחרונה מלב המפרץ לת"א היה קרון ריק לגמרי פתחתי לו את כל החלונות עד הסוף איזה כיף!! אך עוד פעם קרונות על הפנים! באחד מהקרונות יש בצד של חדר שיושבים על קיר החציצה של היציאה לכיוון חדרות היציאה יש אימרה בטוש "רכבת הזבל"

A-T

New member
צילמתי בזמנו את "רכבת הזבל"

כרכבת אחרונה מלב המפרץ לת"א היה קרון ריק לגמרי פתחתי לו את כל החלונות עד הסוף איזה כיף!! אך עוד פעם קרונות על הפנים! באחד מהקרונות יש בצד של חדר שיושבים על קיר החציצה של היציאה לכיוון חדרות היציאה יש אימרה בטוש "רכבת הזבל"
צילמתי בזמנו את "רכבת הזבל"
זה היה בשרשור הראשון שלי בפורום

איליה.

New member
אני מאד אוהב את הרכבת הזאת.

אני זוכרת את זה
למרות שאני כמובן נגד קשושים על רכוש ציבורי. אני ממש מזדהה עם מי שכתב את זה, הוא פשוט צודק. אני גם לא אוהבת את ה"צרפתיה באפור"
אני מאד אוהב את הרכבת הזאת.
יש בה אווירה מיוחדת, שונה מכל האחרות. אווירה של חו"ל. הקרונות הם בצבע עץ מבפנים, זה נותן אווירה של רכבת בינעירונית ישנה בחו"ל. ועוד יתרון - יש פרטיות, כי רוב המושבים אינם מסודרים אחד מול השני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה