עשו בדיקת כדאיות כלכלית????רכבת חוצה אוסטרליה-חדש!
לפי הכתבה למטה, תוך 30 חודש הם סללו קו באורך 1400 ק"מ, שעובר במדבריות וחוצה הרים ונהרות שם. ורק לחשוב שכאן לוקח אותו זמן רק לסלול שלוחות רכבת ותחנה קטנה בסופה!
אני מאמין שלטווח ארוך כל מסילה כדאיעשו בדיקת כדאיות כלכלית????
זאת עובדה שהוכיחה את עצמהאני מאמין שלטווח ארוך כל מסילה כדאי
לסלול. קווים שהבריטים סללו לצרכים צבאיים בארץ מבלי לחשוב על תועלת כלכלית, הקווים והתוואי שלהם הם בבסיס של כל תוכניות המתאר. תאר לך כמה היה עולה לפנות תשתיות קיימות על מנת לפתח את הרכבת כאן, לולא זכויות הדרך ההסטוריות של הרכבת. לגבי הקו באוסטרליה, זה ישמש גם כקו משא חשוב.
בקרוב אצלינו - הלוואירכבת חוצה אוסטרליה-חדש!
לפי הכתבה למטה, תוך 30 חודש הם סללו קו באורך 1400 ק"מ, שעובר במדבריות וחוצה הרים ונהרות שם. ורק לחשוב שכאן לוקח אותו זמן רק לסלול שלוחות רכבת ותחנה קטנה בסופה!
אנחנו מדינת עולם חמישי !!!רכבת חוצה אוסטרליה-חדש!
מה יש להתפלאאנחנו מדינת עולם חמישי !!!
אפילו בבורמה ובמאלזיה יותר יעילים מאיתנו. תאר לך שבמדינת קמרון יש כיום יותר ניקיון ברחובות מאשר בתל-אביב. כשבא לבקר אותי חבר מחוף-השנהב והראיתי לו את תל-אביב לעומק, הוא צחק ואמר שתל-אביב נראית כמו עיירה מלוכלת במדינת צ'אד !!! אין לנו במה להתגאות ! אנחנו על הפנים ולא מודרנים !
אתה צודק 100% לצערי !!!מה יש להתפלא
כאשר אפילו צ'כיה בקרוב תעבור את ישראל בתל"ג לנפש.
לא להגזים!!!מה יש להתפלא
כאשר אפילו צ'כיה בקרוב תעבור את ישראל בתל"ג לנפש.
אין זה תירוץ (הבעיות הבטחוניות)לא להגזים!!!
התל"ג בצ'כיה 15200$ לעומת 19500$ בישראל!! והצ'כים חיים בממוצע 4 שנים פחות מאיתנו! מכל המדינות בעולם, ישראל מקום 32 בתל"ג, מקום מכובד בהחלט ולא נתון שצריך לזלזל בו ככה! אל תשכחו שתנאי הפתיחה שלנו חלשים, עם מלחמה בלתי פוסקת לאורך כל ההיסטוריה וכמעט אפס משאבים טבעיים!
ואגב לצערי הנתון שלך לגבי תלג ישראלאין זה תירוץ (הבעיות הבטחוניות)
הנתונים שאתה מביא על צ'כיה פשוט מדהימים. רק תחשוב על כך, שעוד לפני 14 שנה צ'כיה הייתה פרובינציה קומוניסטית שנשלטה ביד ברזל מקרמלין. פשוט מדהים, שתוך 14 שנה צ'כיה היגיעה לכך שתוחולת החיים של אזרחיה נמוכה בארבע שנים בלבד מזו של העולם מפותח. יותר נכון - עוצר נשימה. ומה יהיה בעוד 14 שנה נוספות?
הנתון שלי נכון לשנת 2002ואגב לצערי הנתון שלך לגבי תלג ישראל
לא מעודכן כל כך - אם אני לא טועה המספר 19,200 נכון לגבי שנת 2000 אבל כעת הוא משהו כמו 16,500 עד 17,000 .
אביתר, בינינו -אנחנו מדינת עולם חמישי !!!
אפילו בבורמה ובמאלזיה יותר יעילים מאיתנו. תאר לך שבמדינת קמרון יש כיום יותר ניקיון ברחובות מאשר בתל-אביב. כשבא לבקר אותי חבר מחוף-השנהב והראיתי לו את תל-אביב לעומק, הוא צחק ואמר שתל-אביב נראית כמו עיירה מלוכלת במדינת צ'אד !!! אין לנו במה להתגאות ! אנחנו על הפנים ולא מודרנים !
אני מסכים איתך בכל מילה !!! תודה !!אביתר, בינינו -
הערים במדינות כמו בלגיה, דיי מטונפות יותר מתל אביב. גם בבריסל וגם באנטוורפן, יש שכונות שלמות (ולאו דווקא צדדית) של עוני ופשע. אלפי מהגרים שדחוסים בבתים נוטים ליפול. הרחובות מלוכלכים בניירות, שאריות אוכל, אפילו סמוחטות ! שלא לדבר על הצפיפות היחסית. כמובן שתל אביב מזוהמת ומכוערת - אבל אני לא חושב שזה מה שאיכפת לאנשים שגרים שם. הרבה אנשים שמתגוררים בת"א, גרים שם בגלל ששם הכל קורה הכי מהר, והם הראשונים לדעת - בכל תחום. זאת שאיפה ישראלית כזאת, תסכים איתי. חוץ מזה, שהיא מוקד בילויים בלילה. ובחושך, מן הסתם, לא רואים יותר מדי מהטינופת. אל תשכח שאין כאן תיירות גואה, ולדברים כאלה לא מייחסים חשיבות ולא כספים - בניגוד לאילת, למשל. אם תל אביב הייתה בטוחה, והיו טורחים להפנים את היתרונות שבחופשה בישראל (השמש+האתרים הקדושים לנצרות), את העובדה שתיירות היא גורם כלכלי מספר 1# בעולם - הכסף היה מושקע, המודעות לניקיון הייתה עולה, וכו'.
לכלוך בחוצות הערים זהו רק סממן אחדאני מסכים איתך בכל מילה !!! תודה !!
צודק בהחלט אנחנו מדינה לא נקיה |פטיאנחנו מדינת עולם חמישי !!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.