אני לא ראיתי אבל היה כאן לא מזמןרכבת העמק
מישהו ראה אתמול בטלויזיה את הפירסום לפעילות בנושא רכבת העמק בתחנת בית יהושע בסוכות?
ארוע בכפר יהושעאני לא ראיתי אבל היה כאן לא מזמן
משהו שהבטיח לעדכן בקשר לטיול לכפר יהושוע . ד.א איפה הוא והעדכון לגבי הטיול הנ"ל. חג סוכות כשר וטעים
בית יהושע או כפר יהושערכבת העמק
מישהו ראה אתמול בטלויזיה את הפירסום לפעילות בנושא רכבת העמק בתחנת בית יהושע בסוכות?
כפר-יהוושע כמובן (לא יהושעבית יהושע או כפר יהושע![]()
לא ראיתי אבל אשמח לקבל פרטים.
יהושוע אחד מהם נו הזכרון שלי לא מהרכבת העמק
למיטב ידיעתי לא מאחלים על סוכותיהושוע אחד מהם נו הזכרון שלי לא מה
שיה פעם![]()
נכון ולא נכוןלמיטב ידיעתי לא מאחלים על סוכות
איחולים הנוגעים בכשרות. רק על פסח.
ינקל מכול מלמדי השכלתירכבת העמק
כולם מוזמנים לאירוע רכבת העמקינקל מכול מלמדי השכלתי![]()
![]()
![]()
מנסיון אישי: הארוע הזה מתאים לילדיםכולם מוזמנים לאירוע רכבת העמק
שיתקיים בכפר יהושע,ליד נהלל שבעמק יזרעאל.מחכה לכם שם חמודים שלי....
אביתר היקר!אולי לא שמת לב אך רובמנסיון אישי: הארוע הזה מתאים לילדים
אך לא לנו החובבים הכבדים שמכירים כל אום ובורג בכל אחד מכל קטרי רכבת העמק. בשנה שעברה היה ארוע דומה אך לפני שאתם עושים ארוע השנה, תחזירו בבקשה את הציוד שלקחתם ללא רשות ממנהל הארכיון - מסדנאות הרכבת בקישון שעליו מסומן "מוזיאון". מנהל ארכיון הרכבת כעס מאוד על העניין והבטיחו לו שהציוד יוחזר למוזיאון "רכבת-ישראל" לו הוא שייך ושם מקומו הבלעדי.
יש פה ח'ברה נהדרים שמבינים ענין:אביתר היקר!אולי לא שמת לב אך רוב
משתתפי הפורום הם נערים על סף ילדים אז בואו לכפר יהושע!!וגם אתה מוזמן,מדובר באירוע המיועד לחובבי רכבות כמונו!
תקוה שפסיכיאטר מחוזי לא גולש פה...יש פה ח'ברה נהדרים שמבינים ענין:
כבר בדקתי וזו ההתפלגות: במהלך התאריכים 27.10.2002 ועד ליום 08.10.2003 השתתפו בפורום 313 אנשים. כ- 91 מהם הינם בני נוער וגם הם אחלה אנשים. בואי נסכם: 29 אחוזים ממשתתפי הפורום הם נערים נחמדים. לא ניתן היה לדעת לגבי 69 משתתפים אחרים כלומר 22 אחוזים הם אנונימוסים. אם ניקח את אחוז הנוער הידוע בכלל הפורום ונשווה אחוז זה באופן יחסי עם האנונימוסים אזי תתקבל המסקנה הבאה: 29 אחוזים מתוך 69 משתתפים הינם בני נוער. ואז יוצא שזה עוד 21 בני נוער בקירוב. כ-ל-ו-מ-ר: 112 מבין המשתתפים הם בני נוער. כלומר 35.7 אחוז מכלל משתתפי הפורום. מסקנה מסכמת: רק מעט יותר משליש משתתפי הפורום הינם נוער ! אני עדיין חושב שהנוער פה איכותי וצמא למידע. גם נערים על סף ילדים זכאים לדעת את האמת ומגיע לנוער הזה רק טוב ואיכות. אני אוהב לספר להם רק את האמת ורק דברים מוכחים שעברו בדיקה קפדנית והוכחת מסמכים אצלי. מכאן, אנו מסיקים שהנוער צריך לדעת ששלושת הקרונות השטוחים והקרון הארגזי ברוחב מסילת העמק = 1.05 מ' הם רכוש רכבת-ישראל והם לא שייכים כלל לכפר-יהושע. כנ"ל לגבי חוגוני הקרונות הפזורים שם בשטח על שאריות המסילה. אני מקווה שהנוער האיכותי שכאן יזכה לראות את המוצגים האלה מוצגים במוזיאון "רכבת-ישראל" בתחנת הרכבת "חיפה-מזרח" בעתיד הקרוב. אני גם מייחל לכך שהמומחה הראשי בארצנו לנושא רכבת העמק - פול קוטרל יוכל לקבל לידיו בחזרה את המוצגים שלו. כך הוא יוכל להמשיך בהרצאותיו המדוייקות אמפירית תוך כדי הצבעה על המוצגים שלו שהגיעו בטעות למקומם הלא נכון. אביתר.
אשמח לשמוע פרטים על הארועכולם מוזמנים לאירוע רכבת העמק
שיתקיים בכפר יהושע,ליד נהלל שבעמק יזרעאל.מחכה לכם שם חמודים שלי....
נצל"שקיים לטובת שאלה לד'ר אביהרכבת העמק
כן. אבדוק אח"כ בטבלאות הארועים שלינצל"שקיים לטובת שאלה לד'ר אביה
יש באפשרותך לתת קצת פרטיים? על התנגשות אנשי הלח"י או שהיו אלו האצ"ל ברכבת בזמן האנגלים{טרום קום המדינה} אנשי האצ"ל או הלח"י פגעו ברכבת ליד מקום ששמו גבעת הקיבוצים {מכון אילון} ליד רחובות. אתה מכיר סיפור כזה? יש לך במקרה את הפרטים?. בכול אופןמראש וחג סוכות לך ולכול בני ביתך.וגם לכול ה
ים![]()
כן. אבדוק אח"כ בטבלאות הארועים שלי
יש לי שם את כל הארועים עם רכבת משנת 1835 ועד 10.10.2003. אז לכן זה עשוי לקחת קצת זמן. זהו. עבר הזמן והנה הפרטים למקרה הספציפי שדרוש לך: פעולות חבלה: רכבת בת 50 קרונות מפוצצת במוקש על-ידי יחידת אצ"ל ליד רחובות. הקטר, קרון הנפט וקרון משא אחד מתהפכים מן המסילה לצד הדרך ולעומק של שלושה מ'. קרונות נוספים ניזוקים קשה ונשמטים מן הפסים. המסילה נהרסת לאורך עשרות מ'. תנועת הרכבות בקו מופסקת ורכבת אזרחית המגיעה ממצרים נאלצת לחזור לקנטרה. משמר חיילים בריטים המסייר לאורך מסילת הברזל, מגלה מוקש בקו הרכבת לוד – יפו. המוקש הוטמן על-ידי אנשי אצ"ל. 15.05.1947 וחג סוכות שמח לך ולכול בני ביתך במיוחד ל... שקד !!!!!!!!!
הדוד מעיר הקודש הוא אידיוט כי![]()
עבור הפרטים![]()
ודש משקדשישן עכשיו ושאל מתי הוא יקיר את הדוד מעיר הקודש![]()
מכון אילון- גבעת הקיבוציםכן. אבדוק אח"כ בטבלאות הארועים שלי
יש לי שם את כל הארועים עם רכבת משנת 1835 ועד 10.10.2003. אז לכן זה עשוי לקחת קצת זמן. זהו. עבר הזמן והנה הפרטים למקרה הספציפי שדרוש לך: פעולות חבלה: רכבת בת 50 קרונות מפוצצת במוקש על-ידי יחידת אצ"ל ליד רחובות. הקטר, קרון הנפט וקרון משא אחד מתהפכים מן המסילה לצד הדרך ולעומק של שלושה מ'. קרונות נוספים ניזוקים קשה ונשמטים מן הפסים. המסילה נהרסת לאורך עשרות מ'. תנועת הרכבות בקו מופסקת ורכבת אזרחית המגיעה ממצרים נאלצת לחזור לקנטרה. משמר חיילים בריטים המסייר לאורך מסילת הברזל, מגלה מוקש בקו הרכבת לוד – יפו. המוקש הוטמן על-ידי אנשי אצ"ל. 15.05.1947 וחג סוכות שמח לך ולכול בני ביתך במיוחד ל... שקד !!!!!!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.