רכבת העמק תתחיל לפעול בשנת 2007

מצב
הנושא נעול.

איליה.

New member
מעולה. מישהו יודע מה יהיו התחנות?

רכבת העמק תתחיל לפעול בשנת 2007 לא כל כך הרבה זמן ________________________________
האם תהיה תחנה בנשר, ואם כן אז איפה בנשר? האם המסילה תתפצל מהמסילה לעכו אחרי לב המפרץ?

traiNir

New member
אשמח גם לראות את תכנית הקו!

האם תהיה תחנה בנשר, ואם כן אז איפה בנשר? האם המסילה תתפצל מהמסילה לעכו אחרי לב המפרץ?
אשמח גם לראות את תכנית הקו!

התפצלות קו העמק מקו החוף

התפצלות קו העמק מקו החוף
אכן, קו העמק אמור להתפצל מקו החוף מצפון לתחנת לב המפרץ, ואז לחזור אל הקו הישן בקשת גדולה. לא ידוע לי האם ישמר התוואי הקיים בין גשר פז לנקודה בה מתחבר הקו החדש לתוואי הישן. לגבי התחנות, אברר ואעדכן אותך.

traiNir

New member
האם יש כוונה לנצל את קו המשא

התפצלות קו העמק מקו החוף
אכן, קו העמק אמור להתפצל מקו החוף מצפון לתחנת לב המפרץ, ואז לחזור אל הקו הישן בקשת גדולה. לא ידוע לי האם ישמר התוואי הקיים בין גשר פז לנקודה בה מתחבר הקו החדש לתוואי הישן. לגבי התחנות, אברר ואעדכן אותך.
האם יש כוונה לנצל את קו המשא
לבתי הזיקוק והמפעלים כתחילתו של קו העמק המחודש??

איליה.

New member
../images/Emo51.gif

התפצלות קו העמק מקו החוף

guydou

New member
שגיאת כתיב!!!

רכבת העמק תתחיל לפעול בשנת 2007 לא כל כך הרבה זמן ________________________________
שגיאת כתיב!!!
בהקשר להודעה שהתפרסה בפורום לפני מספר ימים, שימו לב שבכתבה נכתב על שתי מסילות, אחת רכבת נוסעים והשנייה רכבת מסע ולא משא כמו שצריך לכתוב.

singera

New member
מה זו המסילה שנכנסת לתוך

שגיאת כתיב!!!
בהקשר להודעה שהתפרסה בפורום לפני מספר ימים, שימו לב שבכתבה נכתב על שתי מסילות, אחת רכבת נוסעים והשנייה רכבת מסע ולא משא כמו שצריך לכתוב.
מה זו המסילה שנכנסת לתוך
מחלף הקריות?? והצק' פוסט??

איליה.

New member
לדעתי גם הסמנטיקה לא נכונה

שגיאת כתיב!!!
בדרך כלל כשבונים שתי מסילות, אז אחת משרתת את כל הרכבות בכיוון אחד, והשניה - בכיוון השני. עוד לא שמעתי על מסילה כפולה שבה מסילה אחת משמשת לרכבות נוסעים בשני הכיוונים, והמסילה השניה - לרכבות משא בשני הכיוונים. בכל זאת, האם זאת הכוונה?

singera

New member
המסילה ליד לב המפרץ

בדרך כלל כשבונים שתי מסילות, אז אחת משרתת את כל הרכבות בכיוון אחד, והשניה - בכיוון השני. עוד לא שמעתי על מסילה כפולה שבה מסילה אחת משמשת לרכבות נוסעים בשני הכיוונים, והמסילה השניה - לרכבות משא בשני הכיוונים. בכל זאת, האם זאת הכוונה?
המסילה ליד לב המפרץ
התכוונתי ויש גם מסילה ליד חוצות המפרץ שניהן פונות מזרחה

איליה.

New member
יש רק אחרי חוצות המפרץ.

המסילה ליד לב המפרץ
התכוונתי ויש גם מסילה ליד חוצות המפרץ שניהן פונות מזרחה
יש רק אחרי חוצות המפרץ.
המסילה שתתפצל לכיוון עפולה תהיה מסילה חדשה, עכשיו אין שם פיצול.

singera

New member
קיים פיצול המסילה במצב על הפנים

יש רק אחרי חוצות המפרץ.
המסילה שתתפצל לכיוון עפולה תהיה מסילה חדשה, עכשיו אין שם פיצול.
קיים פיצול המסילה במצב על הפנים
או לחילופין הרבה זמן לא עברו שם רכבות המסילה עוברת לתוך המשולש של הולכי הרגל בצומת אגב איך קוראים לצומת שליד חוצות המפרץ?

david80

Active member
אני לא חושב שיוניש יעקב מבין ברכבות

אני לא חושב שיוניש יעקב מבין ברכבות
אבל אני לא פוסל 100 אחוז (אולי 90) שיהיה מסילה אחת תקנית ומסילה אחת צרה שיתחבר לרשת הרכבות הירדנית!

מצב
הנושא נעול.
למעלה