רכבת העמק - עידכונים

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member
רכבת העמק - עידכונים

רכבת העמק - עידכונים
מכיוון שהתיאשתי מלהשיג כרטיס של הרכבת לכל אורך הקו, ואיני מדגניה לא עונה (מבוגר, אולי.....) עיבדתי את הצילום של הכרטיס ששלח לי לפני מספר שנים, והרי התוצאה

shapira meir

New member
ירדנה

רכבת העמק - עידכונים
מכיוון שהתיאשתי מלהשיג כרטיס של הרכבת לכל אורך הקו, ואיני מדגניה לא עונה (מבוגר, אולי.....) עיבדתי את הצילום של הכרטיס ששלח לי לפני מספר שנים, והרי התוצאה
ירדנה
אני מניח שזה המבנה שהתכוון אבייתר שהוא מבנה כל שהוא של שירות לרכבת העמק

shapira meir

New member
גניגר

רכבת העמק - עידכונים
גניגר
מצאתי תמונה באוסף הצילומים הלאומי של עובדים בשדות גניגר, וברקע המבנה של שבט הטרבינה, אותו בנין שצילם דניגיפ , ושהיה בקרבת התחנה הבלתי חוקית של גניגר.

shapira meir

New member
מרחביה1

רכבת העמק - עידכונים
מרחביה1
צילום של הגשר שהיווה תחנה והפעם באור יום מלא, כולל פוטומונטאז' ע"י הדבקת התמונה המקורית בדיוק למקום הנכון בצילום העכשוי

shapira meir

New member
מרחביה2

רכבת העמק - עידכונים
מרחביה2
בין הגשר לכביש מבנה בטון הרוס שאין לא מה לעשות שם אלא כמבנה שירות כל שהוא של רכבת העמק, דומה למבנה ליד ירדנה

shapira meir

New member
שדה נחום

רכבת העמק - עידכונים
שדה נחום
מול שדה נחום (הכניסה הישנה) ממש צמוד למסילת רכבת העמק, שני מבנים שנראה שיש להם קשר לרכבת (שני מבוגרים מאנשי המקום התווכחו אם המבנים שייכים או לא לרכבת העמק ולא באו לידי עמק השווה)

shapira meir

New member
שדה נחום2

רכבת העמק - עידכונים
שדה נחום2
ניסיתי לקרב את התמונה, רואים שזה משמש היום כנראה מחסן כלים ודשנים, השאלה מה היה שם, אין לי תשובה, ואי אפשר לגשת לשם כי המרחק רב מידי ללכת בבוץ טובעני (זו הפעם השמינית שלי מאז התחלתי לפני כחודש וחצי את הפרוייקט שאני באיזור, ואשתי כבר שואלת איזה מכנסיים הרסתי הפעם בבוץ או חוטי תיל וכו). אז נראה לי שהשאלה הזו תישאר פתוחה אלא אם יש למישהו תשובה.

shapira meir

New member
תודה לאבייתר, יש עוד הארות?

שדה נחום2
ניסיתי לקרב את התמונה, רואים שזה משמש היום כנראה מחסן כלים ודשנים, השאלה מה היה שם, אין לי תשובה, ואי אפשר לגשת לשם כי המרחק רב מידי ללכת בבוץ טובעני (זו הפעם השמינית שלי מאז התחלתי לפני כחודש וחצי את הפרוייקט שאני באיזור, ואשתי כבר שואלת איזה מכנסיים הרסתי הפעם בבוץ או חוטי תיל וכו). אז נראה לי שהשאלה הזו תישאר פתוחה אלא אם יש למישהו תשובה.
כמו כן מצאתי היכן יש מפות גרמניות, מחר בבוקר אני בירושלים בספריה הלאומית אוסף לאור, צריך לעבור על מפות רבות (דווקא הגרמניות עם המידע הרב נמצא בהישג יד שלהם, לשמחתי כמובן). את הבעיה שרוצים מפות מסויימות בגלל עתיקותן ורגישותן רק לצילום באמצעים שלהם (100 שקל למפה!!!) פתרתי בכך שאני בא עם המצלמה הדיגיטלית שלי עם חצובה ואצלם כל מה שאצטרך (מצלמה דיגיטלית, היא מסכימה, כנראה ללא פלש, אבל אם התאורה פלוריסנטית, אז זה בסדר). אז הנה, גם מצאתי היכן יש מפות נגישות, וגם ממתינים לי בשמחה.

גם מצלמה אנלוגית עם חצובה תתאים

כמו כן מצאתי היכן יש מפות גרמניות, מחר בבוקר אני בירושלים בספריה הלאומית אוסף לאור, צריך לעבור על מפות רבות (דווקא הגרמניות עם המידע הרב נמצא בהישג יד שלהם, לשמחתי כמובן). את הבעיה שרוצים מפות מסויימות בגלל עתיקותן ורגישותן רק לצילום באמצעים שלהם (100 שקל למפה!!!) פתרתי בכך שאני בא עם המצלמה הדיגיטלית שלי עם חצובה ואצלם כל מה שאצטרך (מצלמה דיגיטלית, היא מסכימה, כנראה ללא פלש, אבל אם התאורה פלוריסנטית, אז זה בסדר). אז הנה, גם מצאתי היכן יש מפות נגישות, וגם ממתינים לי בשמחה.
מצויין למטרה. בפתיחה ארוכה האנלוגית תמיד עולה על הדיגיטלית.

shapira meir

New member
וזה היתרון העצום של מצלמה דיגיטלית

מצויין למטרה. בפתיחה ארוכה האנלוגית תמיד עולה על הדיגיטלית.
וזה היתרון העצום של מצלמה דיגיטלית
רואים את התוצאה מיד ואם יש צורך מצלמים עוד (יש לי שלושה כרטיסי-זכרון, עד 1000 תמונות ברזולוציה גבוהה) עד שמקבלים תוצאה רצויה, אבל בפיצוי-חשיפה אין בעיה ומקבלים תוצאה הרצויה. מה לגבי שדה-נחום? יש ניחוש מה זה?

../images/Emo6.gif קצת חיוכים בבקשה../images/Emo6.gif

רכבת העמק - עידכונים
קצת חיוכים בבקשה

מצאתי בפורום האספנות, כרטיס של ילד שמכנה את עצמו האספן. רכבת העמק בכלבו שלום

ה דרומי

New member
אז למאיר ישר כוח ושמור על המכנסים

רכבת העמק - עידכונים
אז למאיר ישר כוח ושמור על המכנסים
אחרת "הלך" עליך אצל הגברת. ד.א אלונה יש גם את הכרטיס הזה מאותו אספן

ה דרומי

New member
נסיון לתמונה

רכבת העמק - עידכונים
נסיון לתמונה

מצב
הנושא נעול.
למעלה