באתי לוודא שהצלחת...
יפה
וזו עוד אחת
זה הסבא של אורן* ?? עכשיו אני מביןתמונה שמצאתי באיזה פורם
צילום ע"י. סבא אורניהו.
טוב שאפשר לצחוק קצת ביום מר שכזהזה הסבא של אורן* ?? עכשיו אני מבין
מה אורן עושה פה !!! תודה לסבא אורניהו ןולנכד שלו !![]()
![]()
![]()
זה הסבא של אורן* ?? עכשיו אני מבין
מה אורן עושה פה !!! תודה לסבא אורניהו ןולנכד שלו !![]()
![]()
![]()
אם סבא שלך *oren היה יודע לצלם אזהלוואי שסבא שלי ידע לצלם![]()
שאלה+נצל"שאם סבא שלך *oren היה יודע לצלם אז
היו לנו המון תמונות של קטרי קיטור ושוסונים בפורום כי אני משוכנע שסבא שלך נסע עליהם ! ומה שנותר לי זה לקנא ! כי מעולם לא נסעתי על קיטור בארץ, רק בחו"ל, ורק פעם אחת זכורה לי נסיעה בשוסון כרטיסנית בקו 6 בירושלים, בשנת 66 כשהייתי ממש פצפון. אני זוכר שהיתה דפיקה עם מריחת צבע אדומה על דפנתו האחורית השמאלית של השוסון. אחרי פחות משנה, הושבתו שאריות השוסונים של "המקשר" בירושלים, לאחר המיזוג ב-"אגד" ביום 01.01.1967. ואז... (אני הופך דרמטי...) במחצית שנת 67, קצת אחרי סיום המלחמה, לקחו אותי הוריי למוסך ומה רואות עיניי ? את השוסון המושבת עם המכה האדומה. אבא שלי רשם את המס' שלו למעני ושמר אותו במחברת מיוחדת שנשארה עימי גם היום. מספרו של השוסון "שלי" היה 66-137 ולמעשה, אותה מחברת היוותה את התחלת "ארכיון-אביתר" ותאר לך שבשנת 67 הייתי תינוקי בן 4 בלבד... בתור ילד בן 6 בשנת 69 ישבתי בכל תחנות האוטובוסים בירושלים, ובתל-אביב עם סבתא שלי - אמא של אמא שגרה מול מוסך ארלוזורוב ורשמה בשביל הנכד את כל מספרי הרישוי של אוטובוסי "דן" כולל דגם ופירוט כמו מס' דלתות ושנת יצור. מנהל המוסך היה מכין לה תה עם ייאש או קוניאק ומכין לה רשימות לנכד המצחיק העוקב אחר כל אוטובוס... והרשימות האלה - כולן אוצר בשבילי ואני שומר אותן כיום קרוב ללב עם כתב היד של סבתא בלה ז"ל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.