רכבות מיוחדות לניצנים

• פותח הנושא mem99
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

mem99

New member
רכבות מיוחדות לניצנים../images/Emo70.gif

רכבות מיוחדות לניצנים

בהמשך לדיון שהתקיים פה לפני כשבוע: רכבת ישראל תפעיל רכבות מיוחדות לכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים. קוקה קולה פירסמה באתר של הכפר את זמני הרכבות. לאחר שנכנסים לאתר יש לבחור "איך מגיעים" ואז, כמובן "רכבת". מדובר על שלוש רכבות מיוחדות ביום. כל אחת תצא מתחנה אחת בלבד ותגיע לניצנים. הרכבות יצאו בשעות הצהרים המוקדמות מחיפה מרכז, בינימינה (למה?) ות"א מרכז. לפנות בוקר יופעלו רכבות חזרה צפונה. הרכבות אמורות להגיע לתחנה מיוחדת שהוקמה עבור הכפר.

איליה.

New member
מחיפה מרכז? ../images/Emo12.gif הם בסדר?

רכבות מיוחדות לניצנים

בהמשך לדיון שהתקיים פה לפני כשבוע: רכבת ישראל תפעיל רכבות מיוחדות לכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים. קוקה קולה פירסמה באתר של הכפר את זמני הרכבות. לאחר שנכנסים לאתר יש לבחור "איך מגיעים" ואז, כמובן "רכבת". מדובר על שלוש רכבות מיוחדות ביום. כל אחת תצא מתחנה אחת בלבד ותגיע לניצנים. הרכבות יצאו בשעות הצהרים המוקדמות מחיפה מרכז, בינימינה (למה?) ות"א מרכז. לפנות בוקר יופעלו רכבות חזרה צפונה. הרכבות אמורות להגיע לתחנה מיוחדת שהוקמה עבור הכפר.
מחיפה מרכז?
הם בסדר?
למה הרכבת יוצאת מחיפה מרכז? אני מקווה שהיא לפחות עוצרת בחוף הכרמל, כי זה אפילו לא כתוב...

איליה.

New member
וגם לגבי בנימינה

מחיפה מרכז?
הם בסדר?
למה הרכבת יוצאת מחיפה מרכז? אני מקווה שהיא לפחות עוצרת בחוף הכרמל, כי זה אפילו לא כתוב...
וגם לגבי בנימינה
הגיוני שהרכבת מבנימינה תעצור גם בכל התחנות בדרך, נכון? חבל שלא כותבים פרט כזה חשוב.

curi

New member
הרכבת מחיפה תעצור גם בחוף הכרמל

וגם לגבי בנימינה
הגיוני שהרכבת מבנימינה תעצור גם בכל התחנות בדרך, נכון? חבל שלא כותבים פרט כזה חשוב.
הרכבת מחיפה תעצור גם בחוף הכרמל
ובבת גלים...ככה אמרו לי שהתקשרתי אתמול לברר עם הרכבת...

איך אפשר להעתיק את המידע משם

רכבות מיוחדות לניצנים

איך אפשר להעתיק את המידע משם
כלומר איך ניתן להעתיק אלי את הדף עם הכל ? ניסיתי ויוק !

mem99

New member
צילום האתר בשבילך (1)

לא הלך. לא נורא. אעתיק לנייר ומשם
חזרה למחשב כמו פעם !
צילום האתר בשבילך (1)
הייתי צריך להקטין את האיכות כדי לעמוד במגבלות של תפוז, תפנה אלי ישירות ואני אשלח לך את זה באיכות מלאה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה