רכבות מיוחדות לכפר המוזיקה בניצנים

מצב
הנושא נעול.

בידיעה שהתפרסמה השבוע באתר NFC, המבוססת ככה"נ על ההודעה לעיתונות של חברת קוקה קולה, נמסר כי במסגרת כפר המוסיקה 2004, יבנה רציף זמני בצומת ניצנים אליו יופעלו רכבות נוסעים. כפר המוזיקה יפתח ב-1 באוגוסט ויימשך עד ה-15 באוגוסט. על פי הידיעה: "רכבות מיוחדות תצאנה מחיפה, תל אביב ולוד עד תחנה מיוחדת שתוקם בצומת הכפר". נאלץ לחכות עוד קצת בשביל לקבל פרטים נוספים. לידיעה המלאה (הקטע על הרכבת מופיע למטה) איתי

אורי404

New member
כמו שצריך.

בידיעה שהתפרסמה השבוע באתר NFC, המבוססת ככה"נ על ההודעה לעיתונות של חברת קוקה קולה, נמסר כי במסגרת כפר המוסיקה 2004, יבנה רציף זמני בצומת ניצנים אליו יופעלו רכבות נוסעים. כפר המוזיקה יפתח ב-1 באוגוסט ויימשך עד ה-15 באוגוסט. על פי הידיעה: "רכבות מיוחדות תצאנה מחיפה, תל אביב ולוד עד תחנה מיוחדת שתוקם בצומת הכפר". נאלץ לחכות עוד קצת בשביל לקבל פרטים נוספים. לידיעה המלאה (הקטע על הרכבת מופיע למטה) איתי
כמו שצריך.
עכשיו יהיה עוד יותר קל להגיע לפסטיבל. כל הכבוד למארגנים ולרכבת ישראל! נקווה רק שמחירי הנסיעה לא יהיו מוגזמים.

evgeniy2

New member
איפה זה ?

כמו שצריך.
עכשיו יהיה עוד יותר קל להגיע לפסטיבל. כל הכבוד למארגנים ולרכבת ישראל! נקווה רק שמחירי הנסיעה לא יהיו מוגזמים.
איפה זה ?
איפה זה כפר המוזיקה ? יש שם רכבת ? איך מגיעים .או שבמיוחד עושים לשם רכב כמו שכבר הבנתי.

fireman

New member
כפר המוזיקה נמצא בין אשקלון לאשדוד

איפה זה ?
איפה זה כפר המוזיקה ? יש שם רכבת ? איך מגיעים .או שבמיוחד עושים לשם רכב כמו שכבר הבנתי.
מסילת הרכבת עוברת ממש צמוד לצומת ניצנים כך שיצטרכו רק לבנות רציף זמני בכדי שהרכבות יוכלו להוריד נוסעים שם.

evgeniy2

New member
אוקי תודה.../images/Emo8.gif

מסילת הרכבת עוברת ממש צמוד לצומת ניצנים כך שיצטרכו רק לבנות רציף זמני בכדי שהרכבות יוכלו להוריד נוסעים שם.
אוקי תודה.

NewName

New member
הקו הזה כבר מותאם לרכבות נוסעים?../images/Emo12.gif

הקו הזה כבר מותאם לרכבות נוסעים?

מעניין מה הם יעשו... הרכבות לאשדוד עד הלום ימשיכו עד ניצנים...?

gay1982

New member
ניצנים

ניצנים
הקו הנ"ל תמיד היה מותאם לרכבות נוסעים..רכבות נסעו בו לבאר שבע כשהקו בין נען וקרית גת היה סגור.. הרכבו נסעו במהירות נמוכה. כנראה שייצאו רכבות מיוחדות מחיפה דרך תל אביב ולוד שיביאו את הבליינים עד ניצנים.

evgeniy2

New member
מה יהיה בכפר ?

ניצנים
הקו הנ"ל תמיד היה מותאם לרכבות נוסעים..רכבות נסעו בו לבאר שבע כשהקו בין נען וקרית גת היה סגור.. הרכבו נסעו במהירות נמוכה. כנראה שייצאו רכבות מיוחדות מחיפה דרך תל אביב ולוד שיביאו את הבליינים עד ניצנים.
מה יהיה בכפר ?
ומה מחיר לכרטיס הנסיע ומה תדירות של הרכבות.

איליה.

New member
או אולי יאריכו את הרכבות בקו הפרברי

ניצנים
שימשיכו מאשדוד לניצנים? רגע, כפר המוזיקה לא היה בשנה שעברה ביום ששי? רכבות ביום ששי? לא ייתכן.

fireman

New member
לא יאריכו את כל הקו עד לניצנים.

שימשיכו מאשדוד לניצנים? רגע, כפר המוזיקה לא היה בשנה שעברה ביום ששי? רכבות ביום ששי? לא ייתכן.
אין כדאיות לעשות דבר כזה והדבר לא ייעשה. כפר המוסיקה יפעל מה1/8 עד ה14/8 בו תהיה תוכנית הגמר של התוכנית כוכב נולד 2 יהיו מופעים בימים א-ה ובמוצ"ש כמדומני. לא יהיו מופעים ביום שישי. יהיו רכבות ייעודיות בשעות מסויימות שיגיעו לכפר, אין סיכוי שכל הפרבריות לאשדוד ימשיכו לניצנים.

איליה.

New member
מתי אמרתי כל הפרבריות? ../images/Emo12.gif

אין כדאיות לעשות דבר כזה והדבר לא ייעשה. כפר המוסיקה יפעל מה1/8 עד ה14/8 בו תהיה תוכנית הגמר של התוכנית כוכב נולד 2 יהיו מופעים בימים א-ה ובמוצ"ש כמדומני. לא יהיו מופעים ביום שישי. יהיו רכבות ייעודיות בשעות מסויימות שיגיעו לכפר, אין סיכוי שכל הפרבריות לאשדוד ימשיכו לניצנים.
מתי אמרתי כל הפרבריות?

רק אמרתי שעדיף שהרכבות לניצנים יהיו הרכבות הפרבריות של קו אשדוד, ולא שיוסיפו רכבות מיוחדות מחיפה. כמובן שלא בכל שעות היום צריכות להגיע רכבות לניצנים, אלא רק מספר רכבות ביום.

סוף-סוף טיהרו את שמה של ניצנים

לאחר הקרב שארע שם ביום 07.06.1948. אבא קובנר ליכלך על אחרוני הלוחמים שם בגדול בדף הקרבי היומי וגרם לניצנים עוול נורא. הוא טען שהם ניכנעו לצבא המצרי ללא קרב באותו יום. שטות כמובן. רם אורן בספרו "המטרה תל-אביב" דאג לתקן את האמת ולטהר את אחרוני הלוחמים כמו משה שוורצשטיין ומירה בן-ארי ששמם לוכלך לשווא בקרב עם המצרים. מגיע לניצנים כפר מוסיקה קבוע כל השנה וטוב שהמקום הקדוש הזה הפך למקום שבאים אליו הרבה עולים לרגל. ניצנים על המפה ! רכבת-ישראל כבר עצרה בעבר בניצנים וזה בהחלט לא חדש. אז הרכיבו רציף מקרטונים ומעץ. אין בדבר זה שום חידוש או יחוד. כמובן שמס' המגיעים והגרים בניצנים לא מצדיק הקמה של תחנה קבועה. הפסטיבל בניצנים תמיד מוצלח ובאמת כדאי יותר להגיע לשם ברכבת כי ממש אין מקומות חניה. זה אחלה חוף ואחלה מקום. זה אחלה זכרון להרבה אנשים.

shapira meir

New member
לכבוד מירה בן ארי

לאחר הקרב שארע שם ביום 07.06.1948. אבא קובנר ליכלך על אחרוני הלוחמים שם בגדול בדף הקרבי היומי וגרם לניצנים עוול נורא. הוא טען שהם ניכנעו לצבא המצרי ללא קרב באותו יום. שטות כמובן. רם אורן בספרו "המטרה תל-אביב" דאג לתקן את האמת ולטהר את אחרוני הלוחמים כמו משה שוורצשטיין ומירה בן-ארי ששמם לוכלך לשווא בקרב עם המצרים. מגיע לניצנים כפר מוסיקה קבוע כל השנה וטוב שהמקום הקדוש הזה הפך למקום שבאים אליו הרבה עולים לרגל. ניצנים על המפה ! רכבת-ישראל כבר עצרה בעבר בניצנים וזה בהחלט לא חדש. אז הרכיבו רציף מקרטונים ומעץ. אין בדבר זה שום חידוש או יחוד. כמובן שמס' המגיעים והגרים בניצנים לא מצדיק הקמה של תחנה קבועה. הפסטיבל בניצנים תמיד מוצלח ובאמת כדאי יותר להגיע לשם ברכבת כי ממש אין מקומות חניה. זה אחלה חוף ואחלה מקום. זה אחלה זכרון להרבה אנשים.
לכבוד מירה בן ארי
"בנו במקום את אנדרטת האשה הלוחמת במלחמת השיחרור".

fireman

New member
אני לא חושב שכל הרכבות

אני לא חושב שכל הרכבות
בקו הסדיר ימשיכו עד לניצנים.... יהיה מספר רכבות מצומצם שיגיע לכפר הנופש, כך לדעתי. הקו בין אשקלון לאשדוד נמצא כרגע בשדרוג, עקרונית מסילה בין אשדוד לאשקלון קיימת אם כי היא מיועדת לרכבות משא. כפי שהיה בעבר בקו ב"ש דימונה, בהתחשבות במגבלות התשתית ניתן להפעיל גם רכבות נוסעים על המסילה הקיימת, אחרי הכל יש לא מעט תעבורה תובלתית בקו הזה.

dvir golan

New member
עצירה בתחנת ניצנים

עצירה בתחנת ניצנים
כ - 500 מטר מצומת ניצנית ישנה צחנה תיפעולית חדשה שנבתה כחלק משידרוג הקו. יתכן והעצירה תהיה שם מטעמים בטיחותיים

omer landau

New member
אתה בטוח שזאת תחנה תפעולית??

עצירה בתחנת ניצנים
כ - 500 מטר מצומת ניצנית ישנה צחנה תיפעולית חדשה שנבתה כחלק משידרוג הקו. יתכן והעצירה תהיה שם מטעמים בטיחותיים
אני יודע שיש שם בניין איתות שכזה בצבע צהוב לזה התכוונת לדעתי יש שם רק מסילה אחת אולי אני מתבלבל תגדירו לי שוב תחנה תפעולית

gay1982

New member
תחנה תפעולית

אני יודע שיש שם בניין איתות שכזה בצבע צהוב לזה התכוונת לדעתי יש שם רק מסילה אחת אולי אני מתבלבל תגדירו לי שוב תחנה תפעולית
תחנה תפעולית
בקו הזה לא תהיה תחנה תפעולית רגילה כי המסילה כפולה מצומת פלשת דרך אשדוד ואשקלון תהיה בפתיחה מסילה כפולה.. תחנה תפעולית בדרך כלל זאת תחנה שמשמשת למפגשי רכבות כמו בקו באר שבע לוד או רחובות אשדוד. וגם בית שמש לוד. ומוצקין תפעולית נהריה. זה לפי מה שאני זוכר כל הקווים בעלי מסילה יחידה שקיימות רכבות נוסעים בהן. בכל מקרה תקנו אותי אם אני טועה. וגם עוד מהשו.. יש למישהו לוחות זמנים החל משנת 1990? תודה בינתיים אלעד.

fireman

New member
תחנה תפעולית לא חייבת להיות

תחנה תפעולית לא חייבת להיות
צמודה למסילה כפולה, ייתכן וזה סתם מבנה איתות\בקרה

מצב
הנושא נעול.
למעלה