רכבות ושעון קיץ

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

lilo

New member
רכבות ושעון קיץ../images/Emo46.gif

רכבות ושעון קיץ

אולי מישהו יכול להסביר לי את ההחלטה המטופשת של רכבת ישראל לדחות את יציאת הרכבות במוצ"ש בשעתיים בגלל שעון הקיץ?!
מה יעשה עכשיו סטודנט באר שבעי, שהתחבורה הציבורית בבאר שבע מסתיימת במוצ"ש 9 דקות לפני הגעת הרכבת הראשונה לעיר?!
אוף איתם!!!

fireman

New member
ניסית לשלוח מכתב

רכבות ושעון קיץ

אולי מישהו יכול להסביר לי את ההחלטה המטופשת של רכבת ישראל לדחות את יציאת הרכבות במוצ"ש בשעתיים בגלל שעון הקיץ?!
מה יעשה עכשיו סטודנט באר שבעי, שהתחבורה הציבורית בבאר שבע מסתיימת במוצ"ש 9 דקות לפני הגעת הרכבת הראשונה לעיר?!
אוף איתם!!!
ניסית לשלוח מכתב
לרכבת ישראל בו את שוטחת את טענותייך? האם קיבלת תגובה מהם? נסי לפנות אליהם, אולי תצליחי להזיז משהו.... אם לא תוכלי לפנות ל"מטרודן" לדעתי להם יהיה יותר קל להוציא אוטובוס נוסף או את האוטובוס האחרון באיחור קל מניסיון שלי עם "אגד" למשל היה תמיד מצב שהרכבת הייתה נכנסת לבאר שבע 3 דקות אחרי שהאוטובוס של אגד יוצא לכיוון חצרים נניח, פניהמסודרת של אגד הביאה להזזה של לוח הזמנים בהתאמה לרכבת.... הם עשו את זה אפילו בשמחה גם בכיוון ההפוך, הלו"ז תוכנן כדי שהאוטובוסים יגיעו לתחנה מרכזית ולנוסעים יהיה זמן לתפוס את הרכבת שיוצאת מתחנת ב"ש מרכז.

ה דרומי

New member
על הדרך בעקבות שיחה עם סטודנטים

רכבות ושעון קיץ

אוף איתם!!!
מא.ב.ג הבנתי מהם שיותר זול להגיע וכמובן גם לצאת מב"ש לת-א באוטובוס מה שיוצא יותר זול. בקיצור אוטובוסים לב"ש מת-א וממנה לת-א יותר זול מרכבת ישראל.

lilo

New member
יותר זול- זה נכון

מא.ב.ג הבנתי מהם שיותר זול להגיע וכמובן גם לצאת מב"ש לת-א באוטובוס מה שיוצא יותר זול. בקיצור אוטובוסים לב"ש מת-א וממנה לת-א יותר זול מרכבת ישראל.
יותר זול- זה נכון
אבל יותר מהיר ונוח זה ברכבת, במיוחד שהתחנה הסופית היא לא ת"א... חוץ מיזה ברכבת אפשר ללמוד עם הלאפ טופ ובאוטובוס לא
אגב, מזל טוב

איליה.

New member
זה מטומטם לחלוטין.

רכבות ושעון קיץ

אוף איתם!!!
זה מטומטם לחלוטין.
לדעתי אפשר להתלונן גם במטרודן, כי מטרודן גמישה יותר מרכבת ישראל (יותר קל לה לשנות לוחות זמנים).

מצב
הנושא נעול.
למעלה