מהי תנועת הרכבות בראש השנה ? אני מניח שביום רביעי (ערב ראש השנה) הרכבת תפעל במתכונת יום ו'. אבל האם רכבות יפעלו בימים ה'-ו'? לו"ז מעודכן לא מצאתי באתר רכבת ישראל.. תודה מראש
מהי תנועת הרכבות בראש השנה ? אני מניח שביום רביעי (ערב ראש השנה) הרכבת תפעל במתכונת יום ו'. אבל האם רכבות יפעלו בימים ה'-ו'? לו"ז מעודכן לא מצאתי באתר רכבת ישראל.. תודה מראש
אין רכבות בימי שבת וחג
בערב ראש השנה הרכבות יפעלו במתכונת יום ו'. לא יהיו רכבות בימים ה'-ו'. במוצ"ש הרכבות יפעלו כרגיל. בעוד שבועיים, ביום ו' הרכבות יפעלו במתכונת ערב יו"כ, ולא יהיו רכבות במוצ"ש (מפני שזה גם מוצאי יום כיפור. כדאי לוודא, אבל אני חושב שביו"כ יהיה כבר שעון חורף, ויכול להיות שיהיו אפילו פחות רכבות ביום ו'.
תחב"צ בראש השנה
ביום ד' 15/9/04, ל' אלול תשס"ד, תחבורה ציבורית בכל הארץ כמו ביום ו'. ימים ה'-ו' אין תחבורה ציבורית כלל, למעט קו 331 נצרת - חיפה של חברת הנסיעות נצרת, הקווים הפנימיים בנצרת (לא כולל נצרת עלית) והקווים לכפרים בסביבת נצרת.