רישמית הצטרפתי לשונאי ג´סטין

meirav1

New member
רישמית הצטרפתי לשונאי ג´סטין

הוא היה הפרק ממש מגעיל מכר את עצמו בשביל קצת כסף הוא הרגיש כל כך טוב עם עצמו ותפס תחת .(ממש עיצבן אותי ) וברייאן ממש מתעלם מכל דבר שהוא עושה , הוא היה כל כך חמוד שהוא היה שיכור ומצחיק בק´יצור שברייאן השין יחזור וג´סטין ילך למי שהוא רוצה

רינת4

New member
מירבי,באמת...

לא הגזמת! להתצרף לשונאי ג´סטין... את בריאן את אוהבת מניאק,נכון? אז מה? ג´סטין צריך להיות מושלם? ומה עם כל הדברים הטובים שהוא עשה בשביל בריאן,כמו לפתוח לו את הלב, להשלים בינו לבין מייקי... את חושבת שכל אחד היה עושה את זה? לא נראה לי... אז מותר לך לכעוס עליו,אבל לשנוא אותו? לבן-אדם כבר אסור לעשות טעויות???

meirav1

New member
תראו זה היה תהליך הדרגתי

בפרקים האחרונים הוא שבר שיאים פעם הוא הרגיש שהוא צריך להשיג את ברייאן עכשיו הכל שלו דיי הגזים עם עצמו ( אני לוקחת תסידרה קשה ) חבל הוא היה פעם נחמד.....

עכשיו הכול שלו כי...

ביראן התרכך... וג´סטין נשאר אותו הג´סטין...וזה היה ברור שהוא לא יסכים לקבל את הכסף מבריאן.. הוא גר בדירה של בריאן, ובריאן משלם לו על הכול, אז ציפית לזה שג´סטין יסכים לקבל את השכר לימוד שלו מבריאן ולשתוק? הוא בסה"כ רצה להיות עצמאי ולא הייתה לו ברירה.. ואם התכוונת גם לאריק-לא הייתה לו ברירה, הוא אוהב את בריאן, הוא הגיע למצב שהוא גר איתו, והוא פשוט לא רוצה להרוס את זה...

רינת4

New member
ליאור0כל הכבוד!

חזרת לעצמך.
בחיי,שכבר התחלתי לפחד.

meirav1

New member
לא קשור לזה שהוא לא רצה לקבל תכסף

פשוט כל ההתנהגות שלו בכלליות היא שכל העולם שלו שיתחיל להעריך את זה שברייאן קיני שלו , אני הייתי מעריכה ! וגם הפרק הוא עשה לברייאן שייש בינהם הסכם ( על זה שהוא איחר בלילה ) שבנתיים הוא הפר כבר כמה פעמים תהסכם... ובקשר לזוגיות שלהם , אין בינהם שום תקשורת או שיחה אמיתית

אבל בריאן לא מראה סימנים!

שבריאן ידע שהוא נתן לבוס למ... לו, בריאן לא הראה שום סימני עצבנות או שהוא לא מרוצה...הוא העיר לו הפרק כמה הערות עוקצניות... אבל בגדול, ג´סין לא אמור לנחש את זה לבד... ואם הוא איחר, זה בגלל שהוא עבד! והוא עבר רק על פעם אחת-שהוא נישק את אריק לא משנה, אני לא אנסה לשכנע,אבל,פתחו עיניים!

למעלה