רינגטונים של WWE

Israeli Hero

New member
רינגטונים של WWE

קניתי 3200 של נוקיה ואם למישהו יש אתר טוב לרינגטונים של WWE אני אשמח. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי רק מקומות שאפשר להוריד ציפצופים מעצבנים שאיכשהו מזכירים קצת מוזיקות מתאבקים. תודה

m a o r g

New member
למה לא עובד?

תנסה עוד פעם. ואם אתה לא יודע... ההורדה בחינם!!!

Israeli Hero

New member
באמת לא עובד לי עכשיו

אבל אני אנסה אחר כך אולי יעבוד תודה בכל מקרה

m a o r g

New member
כן

הורדתי רינגטון לא של WWE, אבל הורדתי. אתה נכנס דרך הפלאפון לאתר http://TagTag.com. תרד קצת עם החיצים.. ויהיה לך שם ... Ringtons משהו כזה...... תיכנס לזה. אחר כך תעשה להוריד דרך קוד... תרשום את הקוד שמופיע לך במחשב ותוך כמה שניות יש לך את הרינגטון שרצית.

Rock Bottom

New member
בואנה מגניב...

זה אמנם לא יחייב אותי בצלצול, אבל זה יחייב אותי בשימוש באינטרנט וזה יעלה יותר מהורדת צילצול. אני אנסה, תודה.

Rock Bottom

New member
מגניב!!!

הבאתי שידרוג פלאפוני! הורדתי את כל 4 הרינגטונים של ה-WWE שהיה לאתר להציע (2 של הרוק, קיין ושל גולדברג מ-WCW, רק בגלל שזה נשמע בול), והורדתי גם תמונה של הלוגו של ה-WWE + תמונה של אוסטין, ובחיפוש מהיר גם מצאתי עוד 2 תמונות של אייברסון שגם אותם הורדתי בשמחה, וגם את הלוגו של ה-NBA. אתר שולט הטאג-טאג הזה! רק מה, ינקנקו אותי בחשבון בסוף החודש. הייתי מחובר לאינטרנט למעלה מחצי שעה, אני מפחד לדעת כמה כסף זה ייצא. תודה על ההנחיות! ותומר, תתקשר למוקד השירות של אורנג', אולי שם תינתן לך עזרה.

Israeli Hero

New member
תגיד איזה מכישר יש לך?

כי יש לי 3200 של נוקיה והצלחתי להוריד אחת המנגינות אבל זה יורד למכשיר כקובץ MIDI והמכשיר שלי לא מזהה אותו

Brockster

New member
לי יש סמסונג sgh-100

וגם לי הוא לא מזהה קבצי MIDI

rshamir

New member
לגבי סמסונג

עד כמה שזכור לי, סמסונג דורש רינגטונים בפורמט MMF שזמינים להורדה באתר TAGTAG. אני לא יודע איזה פורמט הנוקיה דורש.

Brockster

New member
תודה על התיקון

עדיין לא עובד לי, אבל אני מוותר על התענוג היקר הזה.

למעלה