ריטלין LA

רונושקי

New member
ריטלין LA

האם המינון של 30 מ"ג ריטלין LA מתאים ל 12.5 מ"ג ריטאלין רגיל? תודה.

zivadina

New member
כנראה שכן.

ד"ר מנור כותבת כאן שהמנות של 20, 30, 40 ריטלין LA מקבילות למנות של 8, 12.5 , 16 ריטלין רגיל.

רונושקי

New member
ריטלין LA

ריטאלין בגרגרים , חדש בארץ, עם השהייה , אמור להשפיע ל 3-4 שעות ואח"כ לעוד 3-4 שעות .יש הטוענים שמשפיע ל 12 שעות . אין הרבה מידע על השפעתו , ממומן באופן חלקי ע"י מכבי .(אני לא יודעת מה קורה עם קופות אחרות). אם את רוצה עוד פרטים תקישי ב"חיפוש" (בדף הפורום למעלה) ריטאלין ותקראי את כל מה שנכתב בפורום על הריטלין הזה.

nati laezr

New member
שאלה לגבי ריטלין???

כמה זמן לוקח לכדור להשפיע ??, ולכמה זמן הוא משפיע??. יש כמה המלצות של: אחרי האוכל לקחת את הכדור, ולא לישתות קולה קפה וכו ! זה נכון ? יש עוד כאלה דברים שאני צריך לקחת בחשבון? בזמן השפעת הכדור! אשמח לקבל תשובה תודה!

לאחר נטילת התרופה, לוקח בערך

20 דקות עד חצי שעה לתחילת ההשפעה. ריטלין רגיל- משפיע בין 3 ל-4 שעות. SR - משפיע בין 6 ל-8 שעות LA - משפיע בין 7 ל-9 שעות קונצרטה- משפיעה בין 10.5 ל-12 שעות טווח ההשפעה אינדיבידואלי. בספריית הפורום, תחת טיפול תרופתי, ישנן תשובות רבות נוספות, כמו גם הסברים לגבי התרופות השונות. קפה וקולה הינם מעוררים, יחד עם ריטלין, אינם מומלצים. לפחות להפחית הכמות. לא הכרחי לאכול לפני התרופה, אבל רצוי, בשל ירידת התאבון בשעות ההשפעה.

מינון התרופה-

חברת התרופות ולפי מחקרי ה-FDA, טוענים כי LA - 20 מ"ג = למינון/השפעה כשל שתי מנות ריטלין 10 מ"ג הניתנות בטווח של 3.5-4 שעות זו מזו. 30 מ"ג= 15 מ"ג ריטלין רגיל, בשתי מנות 40 מ"ג = 20מ"ג ריטלין רגיל, בשתי מנות. ס"ה טווח ההשפעה שלו לפי מחקרים אלו נע בין 7 ל-9 שעות (אינדיבידואלי) כך גם לפי חברה שניסתה כבר ימים מספר.

רונתי

New member
../images/Emo128.gifאפשר להשיג כבר את הla

בארץ? מי שיודעת, דרך מכבי, כמה זה עולה? לפני חודש הרופא שלי אמר שעדיין לא הגיע.

רונתי

New member
ומה המחיר המלא? (20 מ"ג)?

ותודה על התשובה המהירה

רונתי

New member
אדידס12 יש לך נסיון עם התרופה?

אם מישהיא/הוא ניסה את הכדור , אפשר התרשמות?

adidas12

New member
אממממ... כנסוווו

יש לי אבל התנסות לא קבועה עם הריטלין שנה שעברה לקחתי כמה עפמים רק כדי לראות מה-זה כביכול ולראות אם זה משפיע או לא ללא מרשם רופא או משהו בסגנון... והתרשמות... בואי נגיד ש... שלהשפיע זה משפיע אבל לא על כולם... עליי... אני כשלקחתי כדי לראות אם זה משפיע חשבתי שזה לא... אבל אנשים שהיו איתי באותו זמן אמרו שוואלה זה עוזר וזה משפיע ו...יש כאבי ראש אבל לא מממש זה מצמיא רצח... אבל עזבי את כל אלה מחוץ לזה זה עוזררר... הלוואי ולי היה את המרשם הקבוע לזה...אני אישית חושבת שזה הה עוזר לי בלימודים בלימוד למבחנים ובעוד כמה דברים...

למעלה