ריבת אגסים - האם אתם מקלפים

אני מקלף. עניין של טעם.

חובבי הבריאות ישללו זאת והם צודקים. השאלה היא האם את רוצה טעים או בריא ? זה מעולם לא הלך ביחד ! איזה באסה.
 
נסי את זה ../images/Emo6.gif אצלי זה תמיד מצליח

רכיבים: 1 ק"ג אגסים 700 גר' סוכר 25 גר' ג'ינג'ר טרי או 1/3 מקל וניל מיץ מלימון שלם. אופן הכנה: לקלוף ולחתוך האגסים לקוביות קטנות לקלוף שורש הג'ינג'ר טרי ולפרוס לפרוסות דקות להשרות את האגסים ג'ינג'ר וסוכר כשעה, להוסיף לימון להרתיח ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהתערובת מסמיכה. מקור המתכון: סדנא אצל גרובשטיין
 
תודה. פשוט מתוך עצלות. אם אני צריכה

להכין כמויות לא כל כך בא לי לעמוד ולקלף... לכן חשבתי אולי לדלג על פרק הקילוף ואז מעניין איזה מירקם תקבל הריבה...
 
כן , נכון אבל צריך כ-ל יום לעמוד

ולקלף זה יכול להוציא אדם נורמלי (נגיד) מדעתו.... טעמת פעם מירקם ריבה מפירות לא מקולפים?
 

פוקסי99

New member
ריבת אגסים

מתכון: ריבת אגסים וג'ינג'ר - קובי טוביאנו רכיבים: 1 ק"ג אגסים 700 גר' סוכר 25 גר' ג'ינג'ר טרי או 1/3 מקל וניל מיץ מלימון שלם. אופן הכנה: לקלף ולחתוך האגסים לקוביות קטנות לקלוף שורש הג'ינג'ר טרי ולפרוס לפרוסות דקות להשרות את האגסים ג'ינג'ר וסוכר כשעה, להוסיף לימון להרתיח ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהתערובת מסמיכה. מקור המתכון: סדנא אצל גרובשטיין ויש לך קישור לעשרות מתכונים של ריבות פוקסי
 

טש טש

New member
לדעתי ריבה מפירות לא קלופים

פחות טעימה המרקם של הקליפה פחות רך ונתקע בחיך אבל זה עניין של טעם
 

MAGIG

New member
גם אני חושבת כך, במיוחד בפירות קשים

כמו אגסים, תפוחים וכאלה. מגי
 

תוליק 1

New member
למה לי לא יוצאת ריבה כמושצריך../images/Emo7.gif

עשיתי מאפרסקים, נקטרינות ושזיפים ותמיד אבל תמיד יוצאת לי מן מרקחת כזאת, מן רוטב כזה עם חתיכות פרי דליל אבל לא במרקם ג'לטיני כזה כמו ררררררררררייייייייבה נניח כמו של הצינצנות מהסופר ששם הריבה יותר צמיגית ופחות נוזלית. אני שמה יחס של 600-700 גרם סוכר על קילו פרי כי אני לא מתה על מתוק מאוד. אולי הבעיה בסיר שאני משתמשת? יש לי אחד נדמה לי מברזל.
 
למעלה