רכיבים: 1 ק"ג אגסים 700 גר' סוכר 25 גר' ג'ינג'ר טרי או 1/3 מקל וניל מיץ מלימון שלם. אופן הכנה: לקלוף ולחתוך האגסים לקוביות קטנות לקלוף שורש הג'ינג'ר טרי ולפרוס לפרוסות דקות להשרות את האגסים ג'ינג'ר וסוכר כשעה, להוסיף לימון להרתיח ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהתערובת מסמיכה. מקור המתכון: סדנא אצל גרובשטיין
מתכון: ריבת אגסים וג'ינג'ר - קובי טוביאנו רכיבים: 1 ק"ג אגסים 700 גר' סוכר 25 גר' ג'ינג'ר טרי או 1/3 מקל וניל מיץ מלימון שלם. אופן הכנה: לקלף ולחתוך האגסים לקוביות קטנות לקלוף שורש הג'ינג'ר טרי ולפרוס לפרוסות דקות להשרות את האגסים ג'ינג'ר וסוכר כשעה, להוסיף לימון להרתיח ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהתערובת מסמיכה. מקור המתכון: סדנא אצל גרובשטיין ויש לך קישור לעשרות מתכונים של ריבות פוקסי
עשיתי מאפרסקים, נקטרינות ושזיפים ותמיד אבל תמיד יוצאת לי מן מרקחת כזאת, מן רוטב כזה עם חתיכות פרי דליל אבל לא במרקם ג'לטיני כזה כמו ררררררררררייייייייבה נניח כמו של הצינצנות מהסופר ששם הריבה יותר צמיגית ופחות נוזלית. אני שמה יחס של 600-700 גרם סוכר על קילו פרי כי אני לא מתה על מתוק מאוד. אולי הבעיה בסיר שאני משתמשת? יש לי אחד נדמה לי מברזל.