רחללללללל בשבילך....

אפשרית

New member
רחללללללל בשבילך....

בוקר טוב לך.חג שמח,תחייכי נו,לא כך,עוד קצת,נו עוד חיוך..כןןןן בקשת שאספר על ילדיי. יש לי שלושה ילדים בני 14 11 3.שני בנים ובת.הגדול שחקן כדורסל מצוין דומה לי ולאחי רפאל באופי ובכלל,שקט צנוע מחושב ואחראי(רק את המזג החם שלי לא ירש)..אולי יותר טוב כך..חחח הוא ילד אחראי מאוד הוא לא ילך לישון בלי לבדוק אם הבית סגור,ובלילות גשומים יקום בלילה לכסות את הכביסה. השני שחקן כדורגל מעולה דומה לאחי דוד בהיר אוהב לעזור וממש נשמה..הוא אחראי בבית על ארוחות בוקר וערב..הוא עורך שולחן יותר יפה ממני... הקטנה..עקרבית..שילוב של שני האחים שלה גם יחד... מה אומר לכם...הם ראו המון צער סבל איתנו(איתי ועם בעלי).אף אחד לא מאמין שהם יצאו מבית כזה..אדיבים מנומסים,אוהבים לעזור,די מצטיינים בתחומים שונים.. הם כלכך אחראים..אני עבדתי שעות רבות ביום,הם עשו הכל בבית.גם על אחותם שמרו הם ממש גידלו לי אותה..שבח לאל..אסירת תודה לך אלוהים.. הם אוהבים לצאת איתי לכל מקום..אני זורמת איתם.רק לרכבת שדים לא עליתי מעולם..אולי פעם אנצח את הפחד ואעלה איתם. למרות הכל,אני הדמות המרכזית בחייהם..והם למדו ממני המון..הייתי אמא קפדנית.קשה וקשוחה..הייתי אמא ששרה להם בלילות לפני שינה..ששרה כך סתם באמצע היום..הייתי אמא שכל הזמן דאגה להכל בשבילם..טיפ טופ.. היום אני מרשה לי לנוח..לקחת דברים בקלות..יותר לאט..והם הם שם קלטו ספגו ממני הכל...ואני סומכת עליהם ממש.אני יכולה לצאת מהבית שבוע,והם יתפקדו... למרות הכל...למרות הכל...הרוע לא מנצח חג שמח לנו

אפשרית איזה כיף לקרוא חג שמח

אפשרית מתוקה, וואו איזה כיף לך יש לך ילדים גדולים, כמעט בגיל שלי(טוב נו לא בגיל הביולוגי, אלא בנפש-תמיד אומרים לי שנשארתי ילדה בת 7-למה 7 פעם אספר), לפי תיאורך את ממש כמו חברה של הילדים, וזה נפלא. אני כל כך גאה בך, שהחלטת להאבק על החיים, ולו בשביל הילדים המתוקים,שבכל הרע יספגו גם, והמון חיוכים. מזכיר לי את אמא שלי, אף פעם לא ויתרה לרוע, תמיד דאגה להראות לנו שכלום לא יכניע אותה.איזה כיף אמא שרה , שירה זה דבר נפלא, ממלא את החיים בטוב(טוב אני לא אשיר כי ..אבל לפעמים גם חורגת ומזמזמת). חג פורים היום ואני מאחלת לך המון המון המון שמחה, חיוך ואושר , לדעתי ילדייך בכלל לא צריכים להתחפש לחג הזה, כי הם כל השנה מחופשים לסופרמנים של החיים. באהבה רחל

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רק משהו קטן

אמרת שלא עלית איתם לרכבת שדים... נראה לי שהיית איתם לכל אורך המסע הזה. הילדות שהם עברו, זה פי מאה יותר מפחיד ודורש ממך אומץ, כדי להיות שם ברוחך ולא להשבר, להפוך לאישה עם עיניים כבויות. ואת אישה ששרה, לא ייתכן שאת קשה כמו שאת מתארת. מעריכה אותך.

למעלה