רחובות

יאצפן

New member
רחובות

קראתי רק היום את התשבחות לראש העיר שוקי פורר, אך אני כתושב העיר מאוד מאוכזב מתפקודו, והעיר שהיתה מרכז המחוז נידחקה הצידה, לראשון לציון, ורמלה, ואין פוצה פה ומצפצף, וחבל, יש ברחובות עתודה של צעירים שיכולים להוביל את העיר שוב לפריחה, ולא להתבייש בזה שאנו תושבי העיר, כי תאטרון אנו בנס ציונה. ענינים מוניציפלים ברש"לץ, וכך הלאה, אני מקווה שהדור הצעיר יתעורר, מתושב העיר הגר בחבצלת שנראת כמו העיר.

יאצפן ראית איך נראה הרחוב הראשי

של רחובות. כילידת רחובות שעזבה אותה, בכל פעם שאני מגיעה לרחובות אני מזדעזת ממראה רח' הרצל, הוא נראה כמו רחוב בעזה או במדינה אפריקאית מפגרת. מלוכלך, מוזנח, בתים מתפוררים, ושאר הרחובות גם הם מכוערים לתפארת. כנראה שהרחובותים לא יודעים לבחור ראש עיר עם מעוף ורצון טוב לפתח את העיר ולדאוג לתושביה.

ביקורת על העיר

לצערי עקב חוסר הזמן לא אפרט מה ראש העיר פורר עשה למען עירנו, אך רק ארצה לציין משהו לקראת תגובתי הבאה. ראש העיר פורר עשה המון דברים לעירנו, לדעתי רחובות היא בין הערים הכי יפות בארץ, ועצוב לראות איך תושבי העיר אוהבים לראות רק מה רע בעיר ולא מה טוב, אם הייתם פוקחים את עינכם ומסתכלים הייתם רואים, איך בעיר נפתחים בתי קפה, רחובות החדשה, אזור שרונה, כביש עוקף, גנים ציבוריים מתחילים להתפתח ובכל חלקי העיר נוספים מדשאות. כדאי לכם להתחיל קצת להסתכל על מה שטוב ולא רק על מה שרע. ובתגובה לאלמוגית 5, לדעתי רחוב הרצל נראה בסדר גמור, את רוצה לראות רחובות מוזנחים, לכי למזרח ראשון, או לרחובות הצדדיים של נס ציונה.

ומה עם אושיות ק.משה וגבירול?

פורר משפץ היכן שיש אשכנזים, את כל הכסף על התמנים בעיריה היה אפשר להשקיע בשיקום שכונות.

יאצפן

New member
ומה עם אושיות?

לא נכון שהוא משפץ במקומות של אשכנזים, ראה שכ' חבצלת מוזנחת, מקום שהיה פנינה, וגם שם גרים אשכנזים, מה שכן, בשכונות החדשות הכבישים והמדרכות, הן אילוץ של העיריה לטופס 4.והעריה מתפארת שזה כביכול מתקציבה, אבל לצערי התקציב של העיריה הוא עבור משכרות מנופחות וגדולות.וחבל.על זה צריך לדבר בשכונות, ולא להכניס נושא עדתי.

דור לוי

New member
לדעתי

פורר התחיל טוב, טוב בהרבה מרוב קודמיו, ועשה הרבה דברים, כשעדיין עוד ארוכה הדרך לשיפור. איפה שהוא יש הרגשה כאילו פתאום נגמר הסוס. ואם הוא כבר הצליח להגיע לאיזון , פתאום שוב התככים והגרעונות.

יאצפן

New member
ביקורת על העיר

מה נאמר, אור פרלמן, אתה באמת לא מוכר לי מרחובות, ואני גר בעיר הזאת רק 55 שנה, ורחובות היתה פנינה של הדרום, כן שוקי אוהב לשיר בהזדמנויות שונות, וזה יפה אבל לעיר,מעשים, נדה|ומצער הדבר.אז בבקשה קבל את הביקורת ואני מניח שאתה קרוב לשוקי, תגיד לו כי דלת של ראש עיר צריכה להיות פתוחה לאזרחים, ולא חברת שמירה עם גברתנים, ופקידות שמסננות דואר, ואם תרצה לשמוע יותר אתן לך במאמרים ותמונות של העיר שלנו,ושיה לך כל טוב.

לאדון יאצפן

אני אינני קשור בשום צורה לראש העיר. אני חי בעיר הזאת, אומנם רק קרוב ל10 שנים, אך אני רואה בה את כל היופי והטוב. אני מניח שבגלל שמגוריך בעיר כבר 55 שנה, גרם לך לראות את העיר קמה ומתפתחת למה שהיא היום, וכנראה שהדרך שהיא התפתחה לא מוצאת חן בעיניך. אני קם כל בוקר ונהנה מיופיה של העיר, ובימי שבת אני הולך לי את כל העיר ברגל ונהנה. כל מה ששמעתי מתגובותיך זה שראש העיר פורר לא בסדר, וסנדלר היה בסדר ? קודם תגיד מה אפשר לעשות למען העיר ומי יכול לפתור בעיות אלו, הצעות לפיתרון הבעיות ולא רק להתלונן כל הזמן על המצב הקיים, שכנראה לא מוצא חן בעיניך.

יאצפן

New member
תגובה לאור

אני חושב שסנדלר היה טוב לעיר כי ניסה לטאטא את המושחתים, אך לצערי ראה את המדינה ותבין איך אנו ניראים, וחבל, מה כן ניתן לעשות? כן ניתן לצמצם את כח האדם המנופח,והמשכורות המנופחות, כי זה לאנשי שלומנו, לא מבין למה עוזר דובר, או עוזר אחר, מקבל משכורות עתק? ולמה החלוקה היא לאנשי שחלומו של שוקי? חבל אבל העיר הזאת שאני חי בה, היתה הפנינה של המחוז, וארה את נס ציונה, רשל"צ. עם כל הכספים שהעריה גובה, היה אפשר בחלוקה נבונה, לשפץ כבישים, צנרת מים רקובה שפוקעת חדשות לבקרים, והעיקר, שמר פורר ידע שהעיר היא של התושבים, ולא אחוזתו הפרטית.

יאצפן

New member
אלמוגית

מבין אותך, רחובות היא עיר יפה אך חייבים לנקות הליכלוך בכדי לראות את היופי של העיר, אמת, הרחובותים לא יודעים לבחור ראש עיר מתאים, מפני שהם לא יודעים מראש מי האיש, אבל שוקי הוא בקדנציה שניה, ופה הבעיה, וחבל.

כיליד רחובות, שגר בה רוב חייו

(ורק באופן זמני מאד גולה, בחיפה = עיר-גלות, רשע, צביעות ונכר) אתה טועה. רחובות לא הידרדרה, רק מימי פורר. שלא תבין אותי לא נכון - אני בהחלט שותף לכל הבקורת עליו ובבחירות האחרונות הצבעתי, למועמד ההגון והראוי היחידי = חנניה ויינברגר - ברם, יש להכיר בעובדות: עירנו היפהפייה, הידרדרה כבר בתקופת שני ראשי-העירייה האיומים מן המערך, מיש וסנדלר - הראשון סתם ישב, בלא לעשות דבר, התשתיות קרסו והחובות תפחו, והוא אף את אצבעו לא נקף - ואילו השני, בְּעִקָּר הרס (גן-המייסדים זצ"ל, לדוגמא! והפשרת הקרקעות, בשטחי הפרדסים...
). את מעמדנו כעיר מחוז, איבדנו כבר אצל מיש. יופייה של העיר הוחרב, כאמור, בידי סנדלר. בהשוואה, פורר אפילו קצת פחות גרוע. כמובן, רצח-הפיקוסים לאורך רחוב הרצל ב-2000, או כל המושחתים (ורמז: רובם לא בהכרח אשכנזים... לא ממש... אהמפף... שאפרט?), הרובצים על משכורות של הון-עתק ושוכחים, כי הם מְשָׁרְתֵּי-ציבור, ולֹא אדוניו - כל אלה, ועוד רבים-רבים, נמנים על פשעיו שֶׁלּוֹ. ואולם, לצד זאת, יש לציין גם את הדברים, החיוביים יותר שנעשו - כיום, מצבה של רחובות בהחלט חיובי יותר, משהיה לפני שמונה שנים, לדוגמא - כאשר סנדלר רמס את העיר. וזֹאת בלי כל צל של ספק.

למעלה