רוקי יקר

רוקי יקר

אולי באמת תכיר לי בחור אחד שאוהב נשים שמנות.אולי יש אחד מתוך 1000 . בחרה שלנו ידוע וברור שלא אוהבים נשים וגברים שמנים ואל תנסה לטייח את האמת כי היא ממש לא נכונה. לא אמרתי שכולם אוהבים רזות מאוד אבל לשמנים יש בעיה הרבה יותר מרזים. ומי שחושב אחרת הוא פשוט בורח מהאמת ולצערי זו האמת.גם אני עוברת את זה כל יום ולכן אני יודעת מה זה אז אל תנסה להגיד שכולם אוהבים מלאות ושמנות מלאות כן שמנות לא נראה לי. ואתה יודע מה אני שונאת את המציאות הזו כי בגללה אני לבד ואל תנסו לומר לי שזה הכל בראש זה הכל מן החיים.

yogibear

New member
נכון .... אבל .... ../images/Emo8.gif

זה מתחיל בראש וממשיך בחיים ואני כגבר מודה ומתוודה, אוהב נשים שמנות ומלאות... אך חשוב מכל אני אוהב את מה שהן משדרות.... אני לא חי עם אישה שמנה כי המשקל כורע תחת נטל משקלה אלא כי היא משדרת לי אופטימיות ... חיבה, אהבה, וכ"ד . אז הרבה מתחיל בראש... וצר לי אם ההסכמה אינה משותפת ...

רוקי99

New member
קוקית המקורית

בבקשה ...הנה עוד אחד שמודה שאוהב שמננות(תיקראי למטה) ואם את פנויה...מצאת לך את האחד מתוך האלף!!!! חג שמח-והרבה עוגות עם קצפת

DREAM111

New member
קוקית יקרה ../images/Emo20.gif

החיים לא כאלה שחורים. תנסי להכניס כמה גוונים ואת תראי שגם בך תהיה קצת אופטימיות. עושה רושם שאת מאוד כועסת על המצב אבל חבל את מפספסת את כל הדברים הנפלאים שיש בחיים. נכון לא כולם אוהבים שמנות בדיוק שלא כולן אוהבת אותם קרחים. אבל יש ויש המון גברים שאוהבים אותנו הנשים השמנות כמו שאנחנו. אז תתחילי לראות את הדברים במבט שונה ואת תראי שמתגלים לך דברים נפלאים בחיים, כולל מחזרים.

ב ר נ ד ה

New member
קוקית

כל עוד לא תאהבי את עצמך ואת גופך ללא תלות בהיקף המותניים ובמשקל שלך, אל לך להתלונן שאחרים לא אוהבים אותך. אדם המשדר מרירות וגועל מעצמו, אין זה מפתיע כלל וכלל שגם אחרים יגעלו ממנו ולא ירצו בקירבתו. בכל מקרה, הפורום הזה נועד לאנשים שאוהבים את עצמם ואת גופם, או לכאלה שמחפשים את הדרך להגיע לזאת. אם אינך סבורה שזו הדרך הנכונה, אזי ישנם פורומים אחרים שיוכלו להתאים לך ולסייע לך לרזות (ראיתי שכבר התחברת לאחד מהם). ואם באת כדי לקנטר, ללעוג ולפגוע אז נודה לך אם תחסכי מאיתנו את נוכחותך המיותרת כאן. בהצלחה

ניוז פלאש!

את לא לבד כי את שמנה , את לבד כי את ממורמרת כי את לא אוהבת את עצמך כי את תקיפה כי את לא ממש נעימה כי את לא מוכנה להשלים עם המצב הנתון אז את לבד. ההצעה שיש לי אליך היא קודם כל תרגעי! קחי לך זמן , תחשבי טוב טוב למה את לבד יש פה ים שמנות ושמנים עם בני זוג אוהבים ומפרגנים את לא חייבת להשלים עם המצב ולהשאר שמנה , מה שאת כן חייבת זה לקבל את המצב, רצוי בהבנה ובשלווה ולנסות לעשות משהו בקשר לזה. אני מצטערת אם אני תקיפה מידי אבל נוכח ההודעות שראיתי שהשארת פה נראה לי שזה הסגנון שיחדור למוחך טוב יותר. שתהיה לך שנה נפלאה , שבה תלמדי לקבל את עצמך ואולי אף לאהוב.

למעלה