רוקחות

nanuchka

New member
רוקחות

שלום לכולם, אמנם נראה שכולם פה לומדים רפואה, אבל אני אנסה בכל זאת... אני הולכת ללמוד רוקחות בשנה הבאה בי-ם, ויש לי כמה (די הרבה...) שאלות: *שמעתי שהעומס בשנה א' גדול, אז לגבי פטורים- אפשר לקבל פטור בכימיה בסיסית בלי להשתתף בקורס קיץ (רק להבחן)? ואנגלית - אני 2 נק' מתחת לפטור, יש איזה מבחן שאפשר לעשות או שכבר מאוחר מדי? *איפה רוב הלימודים בשנה א' - בגבעת רם או בעין כרם? אני אגור במעונות בעין כרם, היה עדיף גבעת רם? כדאי/אפשר לנסות לשנות? *איך האווירה במעונות ובכלל? *ואיך הלימודים- זה מעניין? *שבוע אינטגרציה- מה זה בעצם ומתי זה יוצא? *יש עוד דברים שכדאי שאני אדע? אני אשמח לכל תשובה, שיהיה לכולם שבוע נפלא!

Efrat*

New member
לא רוקחת אבל..

לגבי המעונות זה אחלה, יש יופי של אוירה ואת תהני. לדעתי הלימודים מתחלקים שווה בשווה בשני הפקולטות, ככה שעדיף להיות קרובה לאונ' המרכזית חיחי שזה עין כרם (בשבילנו). שבוע אוריינטציה (נא לדייק
) מתקיים שבוע לפני תחילת הלימודים, את אמורה לקבל בדואר הודעה על העניין. לכל אנשי שנה א' (מרפואנים, רפו"שים, מדה"ר, רוקחים, וסיעודניקים).. לגבי 'מה זה?' ראי הודעה כאן. אני אנסה לגרור לכאן רוקח וותיק שיענה על שאר השאלות. מקווה שעזרתי

nanuchka

New member
תודה|

(אה,אוריינטציה-...ooops) תודה על האינפורמציה. אמממ... יש לי מה להציץ כאן מפעם לפעם או שזה באמת רק רפואה?
נורית

Efrat*

New member
באופן עקרוני

הפורום מיועד לכל הלומדים בפקולטה לרפואה, אולם הוא משרת באופן עיקרי את הרפואנים, רפו"ש ומדעי הרפואה [בעיקר להודעות, ועידכונים, שאלות וכו'..] ישנם קורסים חופפים גם עם רוקחות (שנלמדים באופן נפרד) והאווירה הלימודית היא דומה אבל כעקרון שאלות ספציפיות על רוקחות אני לא בטוחה שתוכלי למצואכאן תשובות, לצערי. אני אנסה שנה הבאה לראות אם אפשר לשתף את אחינו הרוקחים וצרפם במיוחד בשבילך

למעלה