נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
היום ה-6 הנותרים מהקבוצה השלישית ירקדו שנות ה-90 -קבוצה שלשית
כפי שכתבתי קודם, נועה הראתה את מה שיודעת ומימשה את הפוטנציאל חזק.
- בר ברימר רוקד צ'ה צ'ה עם סנה סוקול לצלילי בילי ג'ין של מייקל ג'קסון עם הרמה מהטיקטוק וקיבלו 33 נק' עם 9 של דויד שמתווסף ל-31 נק' של החלק הראשון וביחד 64 נק'.
- גיא הוכמן רוקד סלסה עם ניקול רוגובין וקיבלו 23 נק' עם 5 של דויד שמתווסף ל-18 נק' של החלק הראשון וביחד 41 נק'.
- נועה כהן רוקדת ואלס וינאי עם איתן קריפס וקיבלו 34 נק' עם 10 של דויד & חיים שמתווסף ל-25 נק' של החלק הראשון וביחד 59 נק'.
- פרידה עוזיאל רוקדת רומבה עם בוריס דניסוב לצלילי יובל רפאל וקיבלו 18 נק עם 3 של דויד שמתווסף ל-20 נק' של החלק הראשון וביחד 38 נק'.
- צחי הלוי רוקד צ'ה צ'ה עם נינה סול לצלילי Fever וקיבלו 29 נק' שמתווסף ל-31 נק' של החלק הראשון וביחד 60 נק'.
- שי לי שינדלר רוקדת צ'ה צ'ה עם נדב שחם וקיבלו 23 נק' שמתווסף ל-20 נק' של החלק הראשון וביחד 43 נק'.
- מלי לוי רוקדת צ'ה צ'ה עם דני יוחטמן לצלילי Sax וקיבלו 30 שמתווסף ל-24 נק' של החלק הראשון וביחד 54 נק'.
היום הריקודים היו טובים יותר מהחלק הראשון.
הפרק הזה יש הדחה והניקוד של הפרק הקודם יתווסף לפרק הזה ובנוסף גם לקהל יש 50% בניקוד.
עפ"י השופטים מי שצריך להיות מודח הם פרידה ובוריס עם 38 נק' בפער של 3 נק' מגיא וניקול שבמקום לפני האחרון עם 45 נק' ובשילוב עם הצבעת הקהל שיש לו 50% בהחלטה, השופטים לא קיבלו את הצבעת השופטים והצילו את גיא ובמקומה שמו להדחה את שי לי שינדלר, לכן השופטים החליטו להשאיר פה אחד את שי לי שינדלר.
הפרק הבא של החלק הזה יהיה אתגר מנהרת הזמן שבו כל זוג ייבחר לרקוד בשנות ה-90.
קבוצה שלשית
- בר ברימר רוקד ג'ייב עם סנה סוקול לצלילי ערב אבוד של גידי גוב וקיבלו 34 נק'.
- מלי לוי רוקדת סלסה עם דני יוחטמן לצלילי קונגה וקיבלו 28 נק' עם 4 שביעיות.
- נועה כהן רוקדת קוויקסטפ עם איתן קריפס לצלילי Just a girl וקיבלו 31 נק'.
- גיא הוכמן רוקד ג'ייב עם ניקול רוגובין לצלילי שיר הטרטע מחווה לקומדי סטור ואתניקס וקיבלו 23 נק' עם 4 של דויד.
- שי לי שינדלר רוקדת ואלס וינאי עם נדב שחם לצלילי היינו עושים אהבה של כנסיית השכל וקיבלו 20 נק' עם 4 של דויד.
- צחי הלוי רוקד ואלס וינאי עם נינה סול לצלילי Have You Ever Really Loved a Woman של בריאן אדמס וקיבלו 37 נק' עם 10 של דויד.
היום הריקודים היו טובים יותר מהחלק הראשון.
הפרק הזה יש הדחה והניקוד של הפרק הקודם יתווסף לפרק הזה ובנוסף גם לקהל יש 50% בניקוד.
עפ"י השופטים מי שצריך להיות מודח הם שי לי ונדב עם 20 נק' בפער של 3 נק' מגיא וניקול שבמקום לפני האחרון עם 23 נק' ובשילוב עם הצבעת הקהל שיש לו 50% בהחלטה, השופטים לא קיבלו את הצבעת השופטים והצילו את גיא ובמקומו שמו, באופן הזוי, להדחה את נועה כהן, לכן השופטים החליטו להשאיר פה אחד את נועה כהן.
הפרק הבא של החלק הזה יהיה אתגר הסיפור האישי.