רוצים שינוי

מצב
הנושא נעול.
רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

רוצים שינוי

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

טומי*

New member
תגידוווווו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

רוצים שינוי

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!
תגידוווווו

שבוע הבא סוכות אמרתם נדמה לי מיזמן שיהיה מפגש בחיפה מה קורה עם זה?

oren*

New member
אכן, נפתח שרשור מיוחד לכבוד המפגש,

אם זכור לי נכון, אז אורן הודיע
שהמפגש יהיה אחרי החגים.
אבל כמעט ולא היו תגובות אז הרעיון נגנז (אנשים לא ידעו הם הם יכולים להגיע בחג, כמה עומס יהיה במוזיאון וכו...). בהחלט יש מקום לארגן מפגש נוסף לאחר סוכות, לפי בחירתכם.

ארזS

New member
מכיוון שבסוכות המפגש כבר לא יתקיים

אבל כמעט ולא היו תגובות אז הרעיון נגנז (אנשים לא ידעו הם הם יכולים להגיע בחג, כמה עומס יהיה במוזיאון וכו...). בהחלט יש מקום לארגן מפגש נוסף לאחר סוכות, לפי בחירתכם.
מכיוון שבסוכות המפגש כבר לא יתקיים
האם אתה מעוניין אולי לערוך מעין סקר על תאריך ומיקום אפשריים ? ברור שלא כולם יהיו מרוצים בכל פעם מבחירת התאריך והמיקום. הרי קשה לרצות את כולם. אבל אם רוצים את מוזיאון הרכבת אז ברור שרק ביום שישי נוכל לקבל אותו לרשותנו כקבוצה ואולי גם לארגן עצירה מיוחדת של הרכבת ליד המוזיאון. אבל בשביל זה צריך שמישהו שמכיר את "הנפשות הפועלות" יקח על עצמו לערוך את הבירורים והתיאומים.

טיול מתוכנן

טיול מתוכנן
אני מארגן לכם טיול לאחר סוכות בעקבות תוואי הרכבת ביפו, שיודרך ע"י בני הספל ואני לקחתי על עצמי את המינהלות הקשורות (תיאומים, חומר רקע וכו') עוד אין תאריך סופי, לכשיהיה, נודיעכם !! בנוסף אני אשמח להזמינכם לטיול שייערך בקרוב במסגרת חוג מטיילים ממקום עבודתי (באחריותי) ושיעניין גם אותכם (לא רכבות אבל קרוב...) גם על זה אודיעכם בבוא הזמן.

ליילנד

New member
wow נשמע יופי, אני בעד../images/Emo24.gif

טיול מתוכנן
אני מארגן לכם טיול לאחר סוכות בעקבות תוואי הרכבת ביפו, שיודרך ע"י בני הספל ואני לקחתי על עצמי את המינהלות הקשורות (תיאומים, חומר רקע וכו') עוד אין תאריך סופי, לכשיהיה, נודיעכם !! בנוסף אני אשמח להזמינכם לטיול שייערך בקרוב במסגרת חוג מטיילים ממקום עבודתי (באחריותי) ושיעניין גם אותכם (לא רכבות אבל קרוב...) גם על זה אודיעכם בבוא הזמן.
wow נשמע יופי, אני בעד

מגניב יא חובש !!!

טיול מתוכנן
מגניב יא חובש !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה