תשמערוצים לשמוע משהו מצחיק?
או יותר נכון עצוב... כנסו לאתר של ביזפורטל ותסתכלו על הירידות והעליות הבולטות להיום... בעליות יש רק את כיל בעליה של 0.16 אחוז... וגם זה כבר לא מעודכן ניראה לי
זה די ברורתשמע
השורטים שאלה שכולם פה קונים, מורידים עוד יותר את הבורסה. ברגע מסוים אחרי שהרבה הרבה קונים תעודת סל של שורט צריכה להתחיל למכור ניירות וזה עושה אפקט של שרשרת ומוריד עוד יותר את הבורסה.
מה שמוריד את הבורסה זה אנשיםתשמע
השורטים שאלה שכולם פה קונים, מורידים עוד יותר את הבורסה. ברגע מסוים אחרי שהרבה הרבה קונים תעודת סל של שורט צריכה להתחיל למכור ניירות וזה עושה אפקט של שרשרת ומוריד עוד יותר את הבורסה.
תכלללללססססססמה שמוריד את הבורסה זה אנשים
אני עוקב אחרי המסחר ורואה שאנשים נכנסים לפאניקה ופתאום שוכחים למה בעצם קנו את המניה ומוכרים בלי חשבון. אחד מוריד טיפה השני מוריד עוד טיפה ובום אנחנו במינוס של כמה אחוזים. מסקנה - ללמוד פסיכולוגיה במקום כלכלה.
אין מה להתעצבןתכלללללסססססס
גם אותי זה מעצבן שאנשים נילחצים מכמה אחוזי ירידה וזורקים הכל במקום להירגע ולחכות קצת
חחחחח גאוניאין מה להתעצבן![]()
אם אתה חושב שהשוק ירד, תמכור, למה להתעצבן. ההפך - אתה דווקא תנשום לרווחה כשתראה שהשוק ירד עוד אחרי שמכרת. יענו יצאת בזמן איזה מזל ואיזו תושייה. אם אתה חושב שהשוק יעלה, תחזיק, למה להתעצבן. ההפך - דווקא תשמח כשהשוק יעלה חזרה ולא מכרת, איזה ביצים היו לך ואיזה גבר גבר יצאת. בקיצור, הצעתי לך כאן שתי דרכים מנוגדות ובשתיהן אתה יוצא מאושר. מה רע?
השוק יורד בגללאין מה להתעצבן![]()
אם אתה חושב שהשוק ירד, תמכור, למה להתעצבן. ההפך - אתה דווקא תנשום לרווחה כשתראה שהשוק ירד עוד אחרי שמכרת. יענו יצאת בזמן איזה מזל ואיזו תושייה. אם אתה חושב שהשוק יעלה, תחזיק, למה להתעצבן. ההפך - דווקא תשמח כשהשוק יעלה חזרה ולא מכרת, איזה ביצים היו לך ואיזה גבר גבר יצאת. בקיצור, הצעתי לך כאן שתי דרכים מנוגדות ובשתיהן אתה יוצא מאושר. מה רע?
כמובןהשוק יורד בגלל
המלצות כאלו בדיוק אנחנו מומחים לפאניקות
כמובן
לא קראת אתמול ב Wall Street Journal? אני אצטט לך: Karlton from the popular forum "Tapuz" caused great panick in Asia markets again, which led to further drops in NYSE.
ענננננקכמובן
לא קראת אתמול ב Wall Street Journal? אני אצטט לך: Karlton from the popular forum "Tapuz" caused great panick in Asia markets again, which led to further drops in NYSE.
נבלם ב860תשמע
אז מה יהיה הטרנד הבא - שורטים ???נבלם ב860
ניסחפת קצתאז מה יהיה הטרנד הבא - שורטים ???
אחרי שהשווקים המתעוררים התערערו והשתגעו, הנפט צולל חזרה לבאר, הזהב הופך לפלסטיק ובארץ הפאניקה בתחילתה, כנראה שהשורטים יהפכו ללהיט השנה.
הטרנד של השורטים כבר כאן מזמןאז מה יהיה הטרנד הבא - שורטים ???
אחרי שהשווקים המתעוררים התערערו והשתגעו, הנפט צולל חזרה לבאר, הזהב הופך לפלסטיק ובארץ הפאניקה בתחילתה, כנראה שהשורטים יהפכו ללהיט השנה.
אתה יודע איך מישהו אמר פהאז מה יהיה הטרנד הבא - שורטים ???
למה התכוונת ב"מי שמוכר מה שלא לו"אתה יודע איך מישהו אמר פה
מי שמוכר מה שלא לו ישלם במיטב כספו או בכלא ישים יומו. אתה חושב שלאורך זמן יוכלו לשרטט את מדד ת"א 25? כל הגאונים שהפסידו את הכסף כשהיו בלונגים ונכנסים עכשיו לשורטים בשביל להחזיר את ההפסדים יחטפו הכי חזק.
מי אמר לאורך זמןאתה יודע איך מישהו אמר פה
מי שמוכר מה שלא לו ישלם במיטב כספו או בכלא ישים יומו. אתה חושב שלאורך זמן יוכלו לשרטט את מדד ת"א 25? כל הגאונים שהפסידו את הכסף כשהיו בלונגים ונכנסים עכשיו לשורטים בשביל להחזיר את ההפסדים יחטפו הכי חזק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.