רוצים לשחק משחק כזה

לאנה

New member
מצטרפת!

אני תמיד מדלגת עליו... אוו, ותראו מה מצאתי - אני משתתפת בצעם של אלאניס ואבריל...

RIP CURL1

New member
כולם מדברים על naked שהוא יפה וזה

ומוזר שלא הורדתי אותו כי הורדתי את כל הדיסק עכשיו אני יוריד אותו

למה אתה קורא לעצמך על שם של

חברות בגדים? סתם לא מקורי, לדעתי..ולא, אני לא אומרת ש"שירושית שטנה" יותר מקורי, סתם היה לי משעמם ביום סגריר אחד

RIP CURL1

New member
אני עוד בקרוב יחליף כינוי

פשוט חשבתי על כינוי נורמלי ולא עלה לי לראש אז סתם שיהיה חברת בגדים

pinibn

New member
שמעו אני לא הייתי מוציא כלום!

אני פשוט חולה על השירים שלה! הם פשוט מרשגים אותי וזה..עזבו.. ואם כבר חייב אז את...בעע לא הייתי מוציא

מה.. אני חייבת..?../images/Emo7.gif

שאף אחד לא יתקרב (?!) ל-Naked! שיר מדהים.. אבל אם הייתי צריכה להוציא, נראה לי שהייתי מוציאה את MY WORLD, מעצבן אותי..

ברודי

New member
MY WORLD?

זה אולי לא השיר הכי יפה בדיסק אבל זה שיר פצצות!! אם כבר חייבים להוציא אז Unwanted או- Tommorow

DreamS_HunteR

New member
בואו נסגור של Naked הוא הכי טוב?

כי הרוב אומרים לא להוציא אותו, ובאמת לא מוציאים אותו (קונספירציה?)
מעניין.. בסקר הראשון של הפורום כשנשאל איזה שיר מועדף עליכם מהדיסק, לא השתתף Naked באחד מהאפשרויות לבחירה, אבל היתה האפשרות "אחר..." ואני מתאר לעצמי שמי שאוהב את Naked היה מצביע לאפשרות זה, אבל זה לא קרה. לא נורא, בקרוב נעלה סקר חדש
(כמות המצביעים של הסקר הנוכחי גורמות לי אושר!!)

מהההה?!../images/Emo2.gif

Unwanted זה שיר שולט!
מה נסגר איתך?.. זה שיר ממש טוווווווב!
בכל מקרה, NAKED ו-LOSING GRIP, ו-I´m With you לפי דעתי - הם הכי יפים שלה, וחס וחלילית אם תוציאו אותם! (עזבו, שתיתי פטל..)

Hadar Mariano

New member
הייתי מוציאה...

את Mobile. I´m with you & Unwanted הם, לדעתי, השירים הכי יפים בדיסק.

kim D

New member
אבריל שולטת!!!!!!

אוקיי רק רציתי להגיד שאני מעריצה של אבריל כבר הרבה הרבה זמן ואני לא מאמינה שבכלל אתה מעז לבקש שנוציא שירים מהדיסק המדהים שלה! זהו....חוץ מזה אבריל השולטת ותמיד תיהיה...... והפורום הזה לא משהו ....אתם לא רציניים אתם!

למעלה