רוצים לראות איזה מוכשר אני ?

כמו חדש

New member
רוצים לראות איזה מוכשר אני ?

תכנסו לאתר POLITICSNOW .זה אתר ידוע ביותר בברנז`ה של סטירה פוליטית. לפני חודש בערך שלחתי איזה תמונה לאתר.כמובן שגם שלחתי תמונות אחרות במשך הזמן. אקיצר הכניסו את היצירה שלי. אני כולי התרגשות. את התמונה יבין רק מי שמכיר את הסרט `` אפוקליפסה עכשיו `` .זה מבוסס על כרזת הסרט.אנשי האתר החליטו לקרוא לזה ``אבוקליבסה עכשיו``.זה נמצא בצד ימין של המסך בקישור שכתוב `` לתמונות הקודמות``.תלחצו ותכנסו למאגר התמונות. אני רק יכול להגיד שפרסמתי את התמונה פה בעבר.אתם יכולים להיות גאים. אתם הראשונים שראו אותה. תהנו..........

אני גיליתי אותו !!!

כשאף אחד עוד לא האמין בו, אני ידעתי איזה כישרון מסתתר מאחורי הטבח של פורום סטודנטים... שיחקת אותה חבר, ובתור בונוס, צפה שרשור של מיקמוק (זוכר ?) בהמשך להודעה שלי.

מצד שני...

לא מבין מה ההתלהבות, גם אני יכול לשים תמונה של פיצוץ ולרשום את השמות של החברים שלי מתחת...

micmuk

New member
בונוס

כן כן זה הבונוס שצוש הודיע לך עליו אני פה!! (כן כן מהמכללה - מאיפה יש לי אנטרנט אתה חושב?!) תגיד לי פירסמו איזה משהו שעשית אז זהו, לא מדברים יותר, אין חברים, הפכת להיות ברנז`ה...אה טוב אתה יודע - יש לך זמן קצר לדבר איתי, עוד מעט יהיה לך חופש ממני לשלושה חודשים (ואל תגיד שאני לא מתחשבת..) אז יאללה תתחיל להתקשר מדי פעם - רק כדי לדעת שאתה חי - טוף??? וחצמזה מה שלומך? התגעגעתי ! מיכל

כמו חדש

New member
מה שלושה חודשים ?

חשבתי חודש........ :-( את רצינית ? לא?די ! באמת ? יווווווווווווו......... מה אני עושה ? מיכל , ציינתי כבר שאני חולה עליך ?

למעלה