רוצים את הבאטלים שהיו בג´י אונליין?

DJ$upreme

New member
לא הבנתם מצחיקולים

אני צריך מישהו שיעלה את זה לרשת. בטח לא מתכוון לשלוח 24 מגה לכל אחד מכם. בכל מקרה, דא´לורד כבר קיבל את הקבצים, ועכשיו רק נשאר שהוא יעלה אותם. דאלורד - אתה שם???

da^Lord

New member
זה ייקח מעט זמן, אלא אם כן למישהו

יש לאן להעלות את זה.. אני אמור לקבל שטח אכסון אבל זה ייקח מעט זמן. מה שהיה עד עכשיו נגמר וחבל, לפחות עדיין ניתן להוריד קבצים שהועלו בעבר אבל לא ניתן להעלות לשם חדשים.

DJ$upreme

New member
צריך מישהו עם מקום איחסון על הרשת

ואז דהלורד ישלח לו את זה וכולכם תוכלו להוריד.

Rapid נאור

New member
יש כמובן את האופציה

של לשלוח לי את זה ואני יעלה את זה לשרת שלי במירק עד שדה לורד ימצא לזה מקום איחסון על הנט...

DJ$upreme

New member
בבקשה, אני לא בקיא בזה אבל זה

לשיקולו של דהלורד. אם "תפוז" יאכזבו ולא יתנו איפה לשים את זה, אני מניח שאנחנו צריכים לבדוק כל אפשרות אחרת. כל רעיון יתקבל בברכה.

Galגל

New member
אני מוכנה לקחת עליי את המשימה

אם תסבירו לי מה עליי לעשות- בשמחה!! :))

kodman

New member
copy ואז paste

סתם סתם.. בעצם ברצינות - ב FTP את פותחת את השרת במחשב אצלך את עושה בתוכנה copy ובשרת past ואז זה יעלה, ואחרי זה תני לנו את הכתובת
אבל לא נראה לי יש לך שרת. אני דרך אגב מתנדב אם אתם רוצים באופן זמני להעלות את זה אצלי ב FTP עד שתימצאו פיתרון (אבל יהיו הגבלות משתמשים ומהירות). kodman

Galגל

New member
חה- היה מצחיק

וברצינות? אז יש לי את האפשרות ידיד שלי מבין טוב במחשבים אז דיברתי איתו כרגע-בעיקרון יש לי את האפשרות רק שלטענתו אני צריכה להוריד תוכנה כדי לפתוח שרת אז אם מישהו רוצה לקחת על עצמו להסביר לי מה לעשות כי לא ידוע מתי הוא יגיע אליי..אז אין לי בעיה..

lr333

New member
אני מוכן!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

צור איתי קשר ואי אעלה את הקבצים אתה יכול ליצור איתי קשר או במסרים או באי מייל [email protected]

למעלה