רוצה עצה אפשר?

רוצה עצה אפשר?

אז ככה מהסיבה שאני חא עובדת וקייטנה עולה הרבה החלטתי לעשות כמו קייטנה אני גרה בדירת גן עם בירכה ולעשות פעילויות לילדים עם יצירה בסכום סימלי משהו בסיבות 450-500 לילד ל 21 יום נשמע נראה מה דעתכם?

בסכום הזה תצאי בשן ועין וחור בכיס

אבל הרעיון הוא נחמד, רק צריך לבדוק איך זה משתלב עם שכנים, אחריות, ביטוח וכו' כל מיני היבטים משפטיים...

למה כל כך מעט?

ותחשבי על כל מה שמסביב- אוכל, תעסוקה, ניקיון , אחריות לשלומם והנאתם של ילדים אחרים, ביטוח , אולי יש עוד דברים שאת צריכה כדי להפעיל אצלך קייטנה ושאינם ידועים לך ועלולים לעלות כסף רב.

חני ב

New member
נשמע לא רע בכלל

שאלה לכמה ילדים, גילאים והאם יהיו לך לקוחות.

אם יהיו לקוחות זו שאלה

תליתי מודעות באזור המגורים ונראה אפילו אם יצא 4 ילדים זה טוב אני חושבת לא? ואולי לתחילת שנה צהרון גם משהו למה מעט כי קייטנה בגן זה 700 ש"ח אז כמה אני צריכה לקחת בהתחשב בזה שבגן יש פעילויות מחוץ לגן ואצלי לא יהיו.

חני ב

New member
לא יודע לתמחר

את צריכה לחשוב עד איזו שעה את רוצה, מה יהיו הפעילויות, אוכל, חומרי יצירה והכי הכי משהו כדי למשוך אלייך קהל. המחיר בהחלט ימשוך.

דורית 11

New member
לפעמים מחיר נמוך מדי דווקא מרתיע

זה מראה לכאורה שמדובר במשהו לא מקצועי ולא מושקע.

romi 5

New member
נכון וזה מובן שזה לא מקצועי

את צריכה לראות את הפליירים שלנו על הקייטנות, כל אחד רושם שם את כל שנות הרזומה שלו (ובטח גם אצלכם זה כך).

דורית 11

New member
אני אפילו לא מסתכלת על הפליירים

תודה לאל השנה עדיין שניהם יהיו בקייטנה שנמצאת בתוך הגן, זה בעצם הצהרון שלהם. אין בריכות, אין לונה פארק ואין שום דבר מחוץ לגן. הכי מתאים לי.

romi 5

New member
גם אני קורעת מיד

את כל הזבל שמגיע בדואר, אבל אלה פליירים מאד מושקעים.

הכי חשוב - אם יש בריכה, למדת קורס

הצלה? החייאה? כמה ילדים על כמה מבוגרים כדי שיהיה בטיחותי?

חני ב

New member
יש לה דירת גן

אני משערת שאין לה שם בריכה אולימפית, מה שאני רואה בדימיון זו בריכה של תינוקות? או שאני טועה?

גם בריכה קטנה, אם דוחפים, נופלים

עם הראש למים, אפשר לטבוע, למות, צריך לדעת עזרה בסיסית בהחייאה ועזרה ראשונה, בכלל כל מי שמטפל בילדים.

כן עזרה ראשונה אני יודעת

והבריכה קטנה אבל בסדר ואני לא יהיה לבד במידה ויהיו ילדים

romi 5

New member
מה זה נקרא לא תהיי לבד?את לוקחת

איתך עוד מבוגר שישמור? אם כך, באמת לא שווה לך לעשות את זה. אבל במקום לשלוח את ילדייך לקייטנות, תעשי להם את קייטנה משלך, וככה תמנעי מהוצאות עליהם.

דורית 11

New member
אם זה כולל ארוחות וחומרי יצירה

לא תרויחי שקל (ואולי אפילו תפסידי). למה את רוצה לקחת כל כך מעט?

romi 5

New member
אמא, בואי תקראי בקישור

הזה על מחירי קייטנות ומה יש שם.

למעלה