רוצה לשתף..

רוצה לשתף..

טוב נתחיל בזה שאני סטרייט ורוצה להישאר כזה גם אם לפעמים בא לי מאוד אחרת עכשיו תשמעו קטע שהיה לי מכירים את המקלחות של הגברים בבריכות שכולם ערומים בקיצור יש כאלה והייתי באחת כזאת לא מזמן פתאום באמצע המקלחת נעמד לי בכל העוצמה וכולם מסתכלים לא הצלחתי להוריד אותו היה לי מהזה לא נעים להרבה דקות..! הבגד ים שלי היה רחוק ולא רציתי להסתובב ככה עכשיו תגידו לי רק לי זה קורה או שיש לכם גם כאלה סיפורים..? ובעיקר איך יוצאים מזה מהר.. ואולי אני הומו תעזרו לי בבקשה!!!

resputin

New member
וואו, וואו, רגע, שניה.

גם לסטרייטים יש את "סיפורי המקלחות" המפורסמים, בדיוק כמו להומואים או לביסקסואליים. בסך הכל תגובה פיזית שלאו דווקא גם קשורה לגירוי החיצוני. ומי יודע, אולי הסיטואציה חרמנה אותך, ואולי סתם לחץ.. אין מה להשקיע בזה מחשבה, או באנשים אחרים. איך לצאת מזה? ממ.. מים קרים? להרגיע את עצמך? לקחת את זה בקלות.. זה לא סוף העולם.
אבל מה שכן עניין אותי הייתה השורה הראשונה שלך: "נתחיל בזה שאני סטרייט ורוצה להשאר כזה גם אם לפעמים בא לי מאוד אחרת". מה זה "בא לי מאוד אחרת"? אם אתה סטרייט, אתה סטרייט. אם אתה בי, אתה בי. אם אתה גיי, אתה גיי. זה החלטה שלא קשורה בך ואם אתה מאוד רוצה להיות משהו אחר זו בעיה כבר, כי אתה לא. אז אנא ממך, תסביר לי שוב, לאט ובהרחבה את המשפט הזה וכל מה שטמון מאחוריו. תודה, וברוך הבא לפורום!

לשאלתך..

אני באופן כללי סטרייט כי זה מה שאני רוצה להיות ואני מאמין שמה שאתה מנסה להיות זה מה שאתה!! ואני פשוט לא רואה את עצמי עם גבר אחר רק שלפעמים גברים או מיניות של גברים ממש עושה לי את זה ואני מפנטז על זה וכאלה אבל אני מעדיף להיות סטרייט כי מגעיל אותי סליחה מכולם פה.. הומואים לא מבין איך פלוס ופלוס מתחברים.. וזה אחרי שהיה לי כמה קטעים כאלה עם גברים לא רציני מצטער שככה אני אומר פה אבל זה מה שאני חושב.. ואי אפשר לעצור את זה רק שלפעמים יש דבר שעומד גם בלי רצון..;)

צר לי להודיע לך חומד,

אבל לא ככה זה עובד. אתה לא יכול "לקבוע" זהות מינית, רבים מאיתנו רוצים שזה היה ככה, אבל זה לא. אתה נולד כמו שאתה, סטרייט, גיי או דו. אם אתה גבר, ואתה מפנטז על גברים אחרים, אתה לא הטרו. ואני באמת מתנצלת על לזרוק לך את זה ככה בפנים. זה חשוב שתקבל את עצמך.

resputin

New member
מותק, זה נחמד בתיאוריה,

אבל אם כל אחד היה מה שהוא רוצה היה בעולם הזה הרבה הרבה פחות ביקוש לפסיכולוגים. אתה לא "קובע" מה אתה, כי עובדה, גם אם אתה ממש ממש רוצה להיות סטרייט אתה עדיין שוכב עם גברים. איך תסביר את זה? מבחינת יחסים מבחינתך פלוס ופלוס לא מסתדרים ואילו במיטה אין לך בעיה להעביר סאשן כזה או אחר עם איזה פלוס מחרמן ומזדמן? באמת.. כאילו באמת, תסביר לי, איפה ההגיון הפשוט נוחת אצלך בתיאוריה? ואגב, "מעדיף להיות סטרייט" זה כבר משהו אחר, יש הרבה מקרים שאנשים נמשכים לבני מינם והם רוצים להמשך רק למין השני, קוראים לשלב הזה אי קבלה עצמית. יודע משהו? גם אחרי שאנשים מקבלים את עצמם, לפעמים הם יאמרו שבכנות הם מעדיפים להיות סטרייטים, אבל וואלה, משחקים עם הקלפים שניתנו לך מההתחלה -סטרייט לא יהפוך לגיי, כמו שגיי לא יהפוך לסטרייט. בילתי אפשרי (כמעט, ללא צלקות נפשיות רבות. ואולי גם כמה פיזיות.)

Zenith87

New member
"מה שאתה מנסה להיות זה מה שאתה"?

מגניב! אני רוצה להיות חתול. משמע - אני חתול! מיאו!

SarcaSeriouS

New member
אז עמד...השאלה אם ישר או נטוי...

קרא את
סיפורי המקלחות" ותבין למה זה לגיטימי שיעמוד לך.........סתם, לא קיים כזה ספר! המצאתי.... אתה באמת חושב שבגלל שעמד לך במקלחות אתה הומו? רגע, אני הומו ולא עמד לי במקלחות, אז אני בעצם סטרייט? "לפעמים גברים או מיניות של גברים ממש עושה לי את זה ואני מפנטז על זה וכאלה אבל אני מעדיף להיות סטרייט". מילה אחת: הכחשה. ועכשיו יותר: לא בטוח אם אתה יודע מה אתה אבל אתה בהחלט יודע מה אתה לא רוצה להיות. כמו שחבריי לפורום טענו, זהות מינית זה לא משהו שבוחרים. במקום לשלול את הנושא על הסף, קח לך את הזמן, תברר מה אתה ואז תחליט לאן אתה מתקדם הלאה. בהצלחה וד"ש.

למעלה