רוצה לשתף אותכם..

רוצה לשתף אותכם.. ../images/Emo11.gif

היי אז ככה לאחר הגמר הגעתי למצב של ירידת מתח מטורף אבל לא נשברתי באכילה שלי המשכתי לשמור אבל הפסקתי עם הספורט למשך שבוע שלם, היה לי המון רגשות מעורבים ובעיקר הייתי מרחפת. לקחתי לעצמי שבוע מתנה לגוף ועזבתי את הספורט אבל דאגתי להמשיך לשמור על אכילה נכונה (קצת אישי אבל בקטנה) ובנוסף קיבלתי מחזור. סך כל התוצאה הזאת הביא אותי לעליה של 1.600 אין לי מושג איך ולמה אבל כנראה צבירת נוזלים. החלטתי שוב לאסוף את הכוחות שלי מחדש ולחזור ביום ראשון לפעילות... חזרתי ואני הולכת למכון כושר עם המון אהבה, כייף לי למרות שאני שונאת ספורט, ואני לקראת המטרה הבאה שלי מי שזוכר הבטחתי שאני הולכת להיות רזה לא יודעת עד כמה רזה ולא יודעת באיזה שלב אחליט לעצור את הירידה ולהפוך אותו לשמירה אבל אני הולכת לעבוד קשה.. עם המון רצון ואהבה. אספתי את הכוחות שלי מחדש ואני מחכה כבר לשקילה הבאה שלי, הפעם אני מתכוונת לרדת יותר לאט מתמיד כדי לשמור על ירידה בטוחה ומוצלחת אמיתית וכנה. אני מאושרת שאתם חלק ממני ואני חלק ממכם כייף לי שיש לי אותכם את ממלאים אותי באור ואהבה. את הדרך הבאה שלי אתם תלוו אותי ואני ידאג לעדכן אותכם... יצאתי לדרך חדשה עם מטרה חזקה יותר עם הבטחה להצלחה. שלכם אורית.

טושית18

New member
אל תישברי! אנחנו כאן../images/Emo24.gif

וגם כשעצוב אנחנו כאן-לא רק כשאת מצליחה והכל חיוכים. קודם כל את נראית נהדר, ואת נראית הרבה יותר צעירה מאשר לפני ההרזייה:) קבלי ח"ח דבר נוסף גם כשתגיעי למשקל היעד יהיו פה ושם עליות קטנות וירידות קטנות. אל תקחי אותן בצורה יותר מדי קשה פשוט שימי לב מיד לחזור למוטב ולא לתת לעצמך להפוך עליה קטנה לעליה של 15 קילו... אנחנו איתך תומכים ומאחלים בהצלחה:)

אני לא נשברת

מה שאני מנסה לומר זה שלמרות שהייתי "ירידה" קטנה במתח ועליה במשקל... אספתי את כוחותי מחדש ויצאתי לדרך חזרה עם יותר עוצמה. אני בן אדם מנצח אמרתי זאת לא פעם ולא פעמיים אני מבטיחה למצוא השבוע זמן ולכתוב לפורום את סיפור חיי ומה שהביא אותי לשינוי החשיבה שלי - ראו זאת כהבטחה!!! הכוח ביד שלנו ואנחנו צריכים לדעת לשמור אותו.

אורית שלי

יפייפיה, מה שלומך? דבר ראשון קבלי ח''ח על התמונה היפה, את מהממת!!! כמו תמיד רק גורמת לי לאושר וחיוך על הפנים. נכון שיש לפעמים עליות, אבל גם מותר לקחת קצת הפסקה, לנוח להסתכל על הדרך הארוכה שעשית ולהגיד 'כל הכבוד' לאגור כוחות ולהמשיך הלאה, לא ליפול (לא מאמינה שאומרת לך את זה משהיא שנשברת כל יום.. אבל את יודעת שאכפת לי יותר מאחרים מאשר מעצמי..) יש לך את הכוחות המטורפים האלה (שהלוואי שלכולם היו את הכוחות שלך!) ואת מדהימה שכולם מקבלים את זה ממך. האנרגיות החיוביות, האכפתיות ודאגה האין סופית שלך. הרבה אנשים בפורום הזה לוקחים אותך כמודל לחיקוי. אל תשברי ואני גם יודעת שאת לא, כי את חזקה!!! אני אוהבת אותך המון, ומאחלת לך יום יום רק אושר, זוכרת את הדלקת הנרות שלנו? אז בסוף כל יום, לפני שאני הולכת לישון, אני מחבקת את האוהבים שלי, את המשפחה, החברים , מבקשת שישמור וירפא את האנשים הקרובים אלי, וכמובן יש בקשה מיוחדת כל לילה, שישמור עליך, המלאך הקטן שלי. אוהבת אותך ילדה. שיהיה לך יום מקסים מיכלי

ווואי מיכל כמה את יכולה לרגש אותי ../images/Emo6.gif

מקסימה שלי, אני כל כך שמחה שהכרתי אותך, את בן אדם מדהים. אני כל כך מאמינה בך ובגלל זה נשארת שם חזק לידך כי אני יודעת שאת תעשי את השינוי הזה את אדם מדהים ואת כל כך רוצה בזה שלא משנה שאת נשברת יבוא יום ותחליטי לקום ולחבר את כל השברים כאתגר אני מבטיחה לך. את בחורה ממש מדהימה שמקרינה הרבה אור הגיע הזמן שתעלי תמונות לפורום ושהחברים ידעו על מה אני מדברת. כייף לי שהפכת להיות חלק מחיי, וכייף לי הקשר איתך. אני כל כך שמחה לשמוע שאת מתפללת ומאמינה כי האמונה היא הכוח שלנו ... הקשר החזק שלי והאישי עם בורא עולם היא שמחזיקה אותי חזק וכייף לי לשמוע שיש בך אמונה... זכרי אנחנו מתפללים בורא עולם עונה ולפעמיים גם קצת מאוחר אבל הוא עונה ותמיד באהבה ולטובה. בדרך החיים שלי גיליתי שבכל רע יש טוב וזאת אמת. זוכרת את תאונת הדרכים הקשה שעברתי היא עשתה לי רק טוב, נכון ש... התפרקתי לרסיסים ולחתיכות אבל בחרתי לחבר את השברים ולצאת לדרך חדשה של ניצחון ... עברתי גם את התאונה ... ממשיכה לעבור את הירידה במשקל וכל דבר רע בחיי אני הופכת אותו לדרך שבסוף התוצאה היא הכי טובה שרק יש. אני מאמינה שיום אחד גם את תראי את האור שבקצה המנהרה הוא מחכה לך אבל כדי להגיע לשם תצטרכי לעבוד קשה. בחיים אנחנו לא מקבלים הכל על מגש של זהב אנחנו צריכים לעבוד קשה בשביל זה! אני אוהבת אותך אני כאן תמיד בשבילך ויודעת שאת בשבילי. שמחה על הזכות להכיר אותך... מחבקת תמיד אורית.

למעלה