רוצה לשתף אותכם במשהו....

אלולה

New member
רוצה לשתף אותכם במשהו....

קצת קשה לי לכתוב את זה אבל, אנחנו אמורים לשתף פה בדברים נכון? טוב אז אני אתחיל.... קצת מוזר לי כאן בזמן האחרון.... אולי מרגישה קצת שונה, לא שייכת.... אני מרגישה שלא מתייחסים אלי כאילו אני לא קיימת אולי פשוט לוקחים אותי כמובן מאילו... לא יודעת.... ככה לפחות אני מרגישה... ועוד דבר.... תגידו, מה קרה שתגל ומאיה כבר לא מנהלות? ולא שאני לא אוהבת את רוחי.... אני אוהבת אותה מאוד מאוד.... ואני בטוחה שהיא יודעת.... אבל למה הן כבר לא מנהלות? למה הורידו אותן.... זה נראה כאילו הוציאו אותן מכאן ברגע שהן כבר לא כאן.... ברגע שהן מנסות לטפל בעצמן ולעזור לעצמן, וברגע שהן כבר לא בבית, מוציאים אותן מכאן.... ככה זה נראה לי לפחות....

אלולה|../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif...../images/Emo41.gif

אני שמחה ששיתפת בשביל זה אנחנו פה את כן שייכת,שייכת מאוד!!
גם לי מוזר שהן יצאו מההנהלה...
אני לא מבינה למה
על הקיצור במילים...

הרקדנית

New member
../images/Emo20.gif אלולה ../images/Emo20.gif

קודם כל נפעמתי מהכנות שלך, ותדעי לך שאני מעריכה את זה מאוד ששיתפת וכתבת גם דברים שפחות נעימים אם לקרוא אותם ובטח שלכתוב אותם.. ועל זה ראשית -
ענק ענק ! ילדונת, כואב לי לקרוא שאת מרגישה לא שייכת, ושאת מרגישה שלוקחים אותך כמובן מאליו.. זה לא כיף להרגיש ככה בכלל.. אני אישית, חושבת שאת ילדה מקסימה ושמקומך פה תמיד ואין איש שיכול לקחת אותו ממך, אבל אם יש לי יד בהרגשה שלך, אני מתנצלת באמת באמת מעומק הלב ! מקווה שתשכילי להבין שאת חלק בלתי נפרד מאיתנו, כל אחד שונה בדרך שלו ואין לך מה להרגיש רע, אלא רק לשמוח על זה שאת ילדה מיוחדת כ"כ ! בקשר לתגל ומאיה, כבר שאלתי שני אנשים בעניין הזה ולא קיבלתי תשובה.. אני מרגישה בדיוק כמוך, אבל אל לנו להסיק מסקנות לפני שנברר.. וחוץ מזה נדמה לי שמגיעים לנו הסברים ! מצד שני אלולה יקרה, נכון שמאיה ותגל מ-ד-ה-י-מ-ו-ת בעבודתן, אבל שתיהן צריכות מנוחה וזמן לעצמן, אולי קשה להן כרגע לנהל את הפורום.. את יודעת, בשביל לנהל פורום מיוחד כזה בנאדם צריך המון המון כוחות.. ולכן, לך הייתי ממליצה לשאול את מאיה בעניין הזה אולי לה יש תשובות..
אלולה..
ענקית לך, מאחלת לך יום נפלא ! שלך בהערכה ענקית, אני.

אלולה

New member
קודם כל תודה בנות....

באמת המון המון תודה על התגובה.... תודה הדרי וסתיוית..... קצת היה לי עצוב שלמרות מה שאני כותבת לא הרבה מתיחסים.... אבל המון תודה..... ובקשר לזה שאני אדבר עם מאיה, קצת (הרבה) רע לה עכשיו.... ואני לא רוצה לשאול אותה עכשיו, כיאם היא לא יודעת על זה בכלל אני מפחדת שהיא תרגיש מנודה...... הרי הפורום הזה אמור להיות לטוב ולרע... הוא לא אמור להיות רק בנות שטוב להן ויש להן כוחות... הוא גם נותן כוחות ועוזר....גם כשקשה..... הוא הרי פורום תמיכה..... וחבל לי שלא ממש מתייחסים לזה.... וזה לא שיש לי משהו נגד רוחי, אני אוהבת אותה מאוד.....מאוד.... והיא עושה עבודה נפלאה..... באמת שהיא מדהימה אותי.... אני אוהבת אותה המון.... ואני מקווה שעוד אנשים יגיבו, גם אם זאת הודעה שאולי קצת פחות נעימה לקריאה..... ושוב תודה ענקית מתוקות....
ענק לכל אחת מכן....והמון המון
ות.....
לולה.

אלולה...../images/Emo24.gif

אין על מה.. בקשר למאיה.. אני בטוחה שהיא לא מנודה.. אין לי מושג למה החליטו להוציא אותן דווקא בימים כאלה... אבל אני מניחה שאת ההחלטות של ההנהלה,לא נדע... אני מקווה שהן יחזרו ואני רוצה שהן יחזרו ..

למעלה