רוצה לראות את חוות דעתכם בנושא

טופ שופ

New member
אני

מכירה שלוש זוגות שהתחתנו בעודם בני דודים ושום כלום. ילדים בריאים, מוצלחים ויפים מבלי שום פגם בריאותי... ויש כבר לזוג אחד 3 נכדים וב"ה הכל תקין. ברגע שהולכים לשאול רב, הוא בודק את תוצאות הבדיקות ומביע את דעתו בעניין, וודאי שאפשר לסמוך. ואני לא מתכוונת לרב גדול הדור שאמר זאת... ולא, לא שאני בעד... רק שיש הוכחות חותכות וברורות שזה ממש לא מחייב ואין פה סיכונים של כן או לא, כי אם הבדיקה מראה שאפשר, אז זה לאורך כל הדורות הבאים.

מצוין

טוב מאד שיש מקרים מוצלחים. אני רק דיברתי על ההמלצה של דור ישרים. לא כדאי לזלזל בהם. אפילו האו"ם הכיר בהם בשנה שעברה כאירגון בריאות בינ"ל.

מרגיש לי כמו הברירת מחדל האחרונה

אוקיי.. ניסינו הרבה בחורים, אף לא אחד תאם, לא הלך.... נלך על הבנדוד! אין ברירה! סתם, מאחלת לך רוב הצלחה!!! הכי חשוב, שתהיי שלמה עם הבחירה שלך!!! לכי תדעי, לפעמים זה זה. הרבה אושר

טופ שופ

New member
אם התכוונת ספציפית אלי אז...

א) עדיין לא הגעתי לשלב בו אני נפגשת מתוך ברירת מחדל וגם לא אגיע בעז"ה. אני רק בת 20 וחצי וזה שיש פה ושם התלבטויות והצעות לא קשורות, לא אומר שאני הולכת לפגוש אותם. ב) בעניין השידוכים, וודאי שאני הולכת אחר השכל ושלמה עם כל צעד שעושה. מדובר פה בבחירת הבעל לילדים שלי וזה צריך להעשות בחכמה ובבדיקה יסודית רצינית. ג) לפעמים זה קורה, אבל לא אצלי. ד) הרבה אושר גם לך, מותק. ה) תודה :)

רועי ת1

New member
לי זה נראה כמרתיע...

אצלינו הבני דודים מכירים היטב... ואני חושבת על העתיד,כשיש איזשהיא תקלה קטנה בין 2 הצדדים,לדוג' בעניין כסף מגורים וכו' זה הופך לביג פרובלם אוף זה ביג פמלי...
לא כ"כ מומלץ לדעתי..

קליט

New member
במבט שני

יתכן והוא יהיה חמוד אחרי שתשוחחו . . . יש בזה יתרון כי כך יש לך איפה לברר לכאורה, ואת יודעת בדיוק מה הוא .

ארטיימר

New member
מממ

תעשי מה שאת חושבת.. אבל סתם לידע.. אני נכדה לסבא וסבתא שהם בני דודים.. המשפחה כבר ענפה.. יש כבר נינים כולם בריאים ב"ה!

למעלה