רוצה להתלבט אתכם....

sharonka

New member
רוצה להתלבט אתכם....

היי לכולם, נכון שאני בעיקר קוראת את ההודעות בפורום (ונהנית מכל רגע) אבל הפעם אני זקוקה לדעתכם וניסיונכם.... ביום חמישי האחרון, אי שם בשעות המאוחרות של הלילה (השעות היפות של אבינוח
) סגרתי את הטבעת מ6.5 ל7.5. יצאתי, שתיתי שתי כוסות מים והרגשתי בסדר גמור. מאז (שישי-שבת והבוקר) אני לא ממש מצליחה להכניס יותר מדי לפה. נוזלים דלילים עוברים איך שהוא, ונוזלים שהם סמיכים יותר (יוגורט, מרק טחון, פירה) לא ממש עוברים בקלות ואפילו את חלקם הקאתי. זה אומר שאני סגורה יותר מדי? או שלתת צא'נס ולהמשיך לנסות? לא רוצה ללכת למיון ששם יפתחו לי לגמרי, ואני יודעת שאבינוח טס השבוע לחו"ל. עזרו לי להחליט? תודה, ושבוע קסום, שרון
 

אופירA

New member
מנהל
במיון סורוקה לא יפתחו הכל

שמעתי שאולי גם במיון בילינסון יש מישהי שיודעת לעבוד. בכל אופן, תוודאי עם המזכירה ברכה. יש גם ד"ר מזרחי שיהיה בימים שד"ר אבינוח נמצא בחו"ל, בתיאום עם ברכה. וחוץ מזה, הבנתי שאפשר לגשת לד"ר אבינוח עוד היום, לתיקונים דחופים. תבררי עם ברכה. לגבי אם זה סגור מידי או כדאי לחכות עוד כמה ימים - בעלי הניסיון יענו לך, כי אני עדיין ללא ניסיון. עד כה עובר לי כל האוכל ללא הגבלה משמעותית.
 

רוייקו

New member
עדיין נוזלים עוברים.. אני מציע לך לעבור

לנוזלים צלולים ליומיים שלושה הקרובים עד שהמצב יסתדר. לאחר הסגירה נוצרת בצקת באיזור שבו חובקת הטבעת והיא הולכת ונסוגה בימים שאחרי הסגירה. צריך הרבה סבלנות משום שבימים האלה הבצקת יכולה להוות חסימה בפני עצמה.. כלומר הסגירה עצמה+בצקת=חסימה. אם תצליחי לעבור את הימים הבאים בשתיה מרובה הבצקת תחלוף והמעבר יתרווח שוב. שבוע קסום גם לך
 
למעלה