רוצה להתייעץ איתכם

רוצה להתייעץ איתכם ../images/Emo4.gif

חזרתי ארצה וידעתי שאני רוצה לחזור לעבוד. לתקופה לא ארוכה במיוחד, גם לא קצרה- אבל ידעתי שלעבוד- אני חוזרת. היום הייתה לי שיחה עם אחד הבוסים לשעבר שלי והוא בא אליי בהצעה מסתורית במיוחד. הוא אמר לי שהם רוצים אותי לאחד התפקידים היותר רציניים בחברה, אבל לא היה מוכן בשום פנים ואופן להסגיר באיזה תפקיד מדובר. איפה הקטש? הם דורשים התחייבות לשנה.... זה לא מה שתיכננתי ולא בדיוק מה שאני רוצה, אבל התנאים מפתים במיוחד (משכורת גבוהה הרבה יותר וגם אז הרווחתי המון יחסית לגילי) כנראה רכב צמוד ותנאים וכו'.... מאחר והבחור עדיין במסע העסקים שלו, טרם יצא לי לדבר איתו על העניין. אני יודעת ששנה שלמה נוספת מרוחקת ממנו לא אוכל לעבור כך- אני אשבר לרסיסים דקיקים. מצד שני- טרם החלטנו על מתי אנחנו רוצים לממשש "אותנו" ואם לבחור עומד בראש לעשות זאת בעוד כשנה, אז אולי עדיף שכן אקבל את ההצעה... מה דעתכם?

ayala26

New member
את צריכה להתייעץ עם הבחור כמובן

אבל תחשבי גם אל מה תעשי אחרי שנה אם תקבלי את התפקיד, האם אחרי שנה יהיה לך קל לעזוב?

SupermanZW

Well-known member
במצב לא ידוע עדיף לעשות מה שנראה

הכי נכון באותו רגע. קחי צ'אנס.

farfromhome

New member
תלוי בתפקיד

אני משערת שאת לא צריכה להתחייב לפני שאת יודעת מה התפקיד בדיוק, נכון? אז אולי כדאי קודם ללכת לראיון או משהו ולדעת מה בדיוק תהיה העבודה שלך, אם זה תפקיד שנשמע לך ממש מעניין, אולי זה שווה את זה. המחשבה על לעבור עוד שנה מרחוק היא נוראית, אבל אם תהיה לך עבודה שתאהבי זה יכול לעזור להתגבר על הדגעים הקשים. ואם תגלי שהתנאים אמנם מפתים אבל התפקיד עצמו לא כל-כך מלהיב אותך, אולי תרגישי שבמילא זה לא וויתור גדול, ושעדיף בהרבה להיות עם החבר כבר עכשיו. בהצלחה

היי

אני אמורה קודם כל להחזיר תשובה האם אני מוכנה להתחייב לשנה. במידה ואסכים- יאמרו לי מה התפקיד... אבל עדיין- אני רק חושבת על לעבור עוד שנה כמו זו שהייתה- אני נשברת. אני באמת לא יודעת אם אהיה מסוגלת.... בגלל זה אני כבר ממש על קוצים לדבר עם הבחור...

farfromhome

New member
את פה ../images/Emo13.gif

הם רוצים שקודם תתחייבי? איך אפשר? באמת הצעה מיסתורית. יש לך איזשהו רעיון איזה תפקיד זה? מתי הבחור חוזר מהסיבוב עסקים?

../images/Emo4.gif

ביום רביעי הוא יגיע, אני מחכה בקוצר רוח... וכן- הם מסתוריים. עד כמה שאני מבינה- הם עומדים לפטר מישהו או מישהי שעובדים הרבה זמן בתפקיד מפתח שם. יש שם כמה כאלה וכל שיטת האלמינציה ממש לא עובדת לי הפעם- אין לי שמץ של מושג את מי הם עומדים לפטר. ואני? סקרנית לגמריי.... בכל מקרה, גם אם אסכים ואדע את התפקיד- אם לא ייראה לי אני לא חייבת. העניין הוא שזה כנראה אחד התפקידים הבאמת יותר רציניים שאסור שתדלוף שום שמועה על פיטורין...

stevie1

New member
אם ההתחייבות היא

רק בע"פ ולא מחייבת (ותוודאי את זה כי גם חוזה שבע"פ תופס במקרים מסויימים) אני חושבת שאת יכולה לומר משהו כמו שאת מוכנה להתחייב במידה והתפקיד שיוצא יראה לך. אם הם ממש רוצים התחייבות "על הנייר" בלי להגיד מה התפקיד, המטלות ולדון בכל מה שמסביב לפני כן, באופן אישי לא הייתי מסכימה.

farfromhome

New member
יום רביעי!

איזה כיף! עוד פחות משבוע! הוא היה פעם בישראל? אולי תגידי שאת מסכימה לקבל את התפקיד רק כדי לגלות את הסוד

דפנה KC

New member
כמו סטיבי, גם אני בדעה של התחייבות

בעל פה בלבד. פעם גם לי תמיד "לא היה נעים" וחשבתי שאני חייבת להתחייב לשנים רבות... ואז פיטרו אותי מטעמים תקציביים והבנתי שביזנס זה ביזנס... תאמיני לי שגם אם פתאום הם היו מוצאים מישהו יותר מתאים או שמאוד רצו או סתם בן דוד של הבוס היו אומרים לך תודה ושלום ושוכחים מההתחייבות המדוברת... לכן לדעתי תגידי להם שעקרונית את מתחייבת אך אל תחתמי על כלום. את ממש לא יודעת מה יהיה ולכן כדאי לנסות. למרות שכל העניין קצת תמוה כי איך אפשר להתחייב על משהו שאין לך מושג מה הוא?

היי דפנה ../images/Emo13.gif ועידכונים!

זה ממש לא עניין שנעים לי או לא נעים לי. כמו שכתבת- ביזנס זה ביזנס. א-ב-ל- מאחר שהבוס הישיר הוא אבא של חברה טובה שלי (וחבר טוב מאוד של אמא ולא- לא הגעתי לשם דרכו, זה היה מקרי ולא קומבינה
) ומאחר והבוס שמעליו (זה שבעצם מחליט על הכל) מאוד מאוד מעריכים אותי- אני באה אליהם מנקודת התחלה כנה לחלוטין. הם יודעים בדיוק מה מצבי. הם יודעים שהתחייבות שכזו אני סביר להניח לא אתן להם בחיים בגלל מצבי האישי. ועכשיו לעידכון... אני עוד מתעצלת לי במיטה הבוקר, כשאמא שלי מחייגת אלי ומספרת שיצא לה לפגוש את הבוס שאיתו דיברתי אמש... כנראה שהם יירדו מהעץ של ההתחייבות לשנה ובכל מקרה, אמרה לי לצפות לטלפון הזמנה לשיחה עם הבוס הגדול. זה מעודד אותי... עכשיו נראה מה יהיה

עוד עידכון ../images/Emo9.gif

הדברים קורים עוד לפני שאני מספיקה לחשוב עליהם. המזכירה של הביג בוס התקשרה לפני חצי שעה בערך וזימנה אותי לפגישה כבר ביום ראשון... לחוץ להם
נראה מה יהיה.... אני סקרנית!!!

SuperGirl 25

New member
גם אני סקרנית, בעיקר לגבי המקום

מה, זו משרה לשב"כ?? איזה חשאית את

poepie

New member
agree with Daphna

איך אפשר להתחייב על משהו שאין לך מושג מה הוא?

diamond8

New member
כפי שכבר אמרו תתחייבי בעל פה

למרות שבדיני חוזים דין ההתחייבות בזאת כדין התחיייבות בכתב,תראי מה ההצעה, תתייעצי עם הארוס (אני לא מתבלבל ?),את צעירה יחסית וזה יתרון נשמח לשמוע עדכונים

נשמע לי..חשוד

ההצעה של הבוס שלך נשמעת קצת מחשידה.. כשמציעים לבן אדם תפקיד רציני בחברה, זה אומר שמעריכים אותו, וכשמעריכים בן אדם לא משחקים איתו במשחקים ולא מציעים לו הצעות מפתות וסודיות שעל מנת לקבלן הוא צריך קודם כל להתחייב לשנה. מציע לך שתיקחי את הבוס בעירבון מוגבל ושלא תתחייבי לכלום. רק אחרי שיתן לך הצעה שלמה ורצינית עם חוזה בכתב תוכלי לשקול איך ואם להיענות לה. כמו כן העובדה שאמא שלך קשורה איך שהוא לבוס מעוררת חשד שאולי יש כאן איזו קומבינה לקשור אותך לארץ כדי שחס וחלילה לא תחליטי לעזוב בסוף לחו"ל עם החבר שלך. לעניין המרחק מהחבר, אני יכול לומר לך ששנה נוספת ממרחק,זה מאוד לא בריא לקשר. עלייך להחליט מה הם סדרי העדיפויות שלך בחיים ומה את מוכנה לסכן יותר קריירה או אהבה. בהצלחה.. טום

אתה חמוד אתה ../images/Emo13.gif

גשש בלש
אבל לא בציניות- באמת בכיף. אמא שלי דווקא הכי מעודדת בעולם ככה שאין שם קומבינה.. נהפוך הוא- דווקא אמא דוחפת כן ללכת על זה. העובדה שהם לא אומרים לי בנתיים מה התפקיד זה מאחר ומי שנמצא בתפקיד הזה, נמצא שם הרבה זמן ואחד מעמודי הטווח של החברה- הם מעדיפים למנוע הדלפות כדי למנוע איזשהן "התלהמויות" אולי וזה דווקא הגיוני וברור לי. ביום ראשון יש לי שיחה עם הביג בוס ושם, כמובן, הוא ימסור לי את כל המידע וכל הפרטים. לפחות הם לא מלחיצים אותי בזמן וזה כבר טוב- אני לא מחוייבת להחזיר תשובה מיידית. אתה צודק באומרך ששנה רחוקה נוספת לא תהיה בריאה לקשר- זה בדיוק מה שאני מרגישה ובגלל זה יש כאן בכלל דילמה... אני מניחה שאחרי יום ראשון אהיה חכמה הרבה יותר- מבטיחה לעדכן מה קרה

למעלה