רוצה להכין

big mama 2

New member
רוצה להכין

פילה בשר בבצק עלים... צריך לצרוב קודם את הבשר ? ובאיזה חום לאפות ? וכמה זמן ?
 

Iris G

New member
חשוב מאוד לצרוב קודם את הבשר

ולהכניס לתנור בחום בינוני, רק עד שהבצק עלים זהוב ותפוח, לא יותר מדי שהבשר לא יתייבש לגמרי
 

big mama 2

New member
אני לא רוצה

שהבשר יהיה נא מידיי... אני צריכה אותו - מדיום...
 

pirge

New member
אני מטגנת רק את הבצלים להזהבה

חומית ובקערה מערבבת את הבשר (ללא טיגון) עם שום פטרוזיליה, פפריקה,מלחפלפל,וביצה +חלמון. ואת החלבון מורחת על הבצק עלים,ואופה. רגיל, כמו רולדות עוגות.....מכינה בצל ופטריות מטוגנות מלחפלפל, ומגישה על המנה.
 
פילה וולינגטון של eingedi

מתכון: פילה וולינגטון (קובי 1) רכיבים: אופן הכנה: לוקחים פילה בקר איכותי וצולים אותו על מחבת חם בשמן זית עד שישחים ומתבלים בפלפל גרוס ומלח. מצננים אותו מעט ומניחים על רשת. מכינים יריעה מבצק עלים או פריך. הכל ענין של טעם והעדפה מניחים את הבשר במרכז וסוגרים עם הבצק את קוו התפר מדביקים עם חלמון ביצה מורחים את הבצק בביצה ומפזרים סומסום מלא מכניסים לתנור ל30 דקות על 180 מעלות מצננים לפני ההגשה 5 דקות לפחות. במחבת שטיגנו את הבשר מטגנים בצל קצוץ דק ומאדים בעדינות מוסיפים רבעים של פטריות ומעט שום כתוש מתבלים בפלפל מלח ומעט כמון וכן מוסיפים מעט יין אדום וכף סויה. מצמצמים מעט את הרוטב ומגישים עם המנה קצת מעל ( לאחר שפורסים) ומעט מסביב. הערות: מקור המתכון: eingedi הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה