רוצה אוזן קשבת....

דיאן2

New member
רוצה אוזן קשבת....

האי שלי נסק קדימה והולך עם זה הכי רחוק ובלעדי... אני עובדת וכמובן אמא במשרה מלאה ובערב.... מזל שיש טלויזיה וקירות..... מחפשת חוג או ללמוד משהו שידבר אלי. ולא מצליחה להשתחרר מה--לחכות שיגיע הביתה מאוחר בערב . יזרוק איזו מילת כיוון וישאל לשלומי... אשליות!!!!!!!!! מרגישה תקועה אמיתית ראשי לא מפסיק לעבוד איפה נעצרנו ולאן נעלמה הזוגיות,.. כשמתחילה לשוחח איתו.... הוא נסגר בקונכיה ומידי פעם משחרר איזו מילת אשמה.. כמובן אנחנו תמיד אשמות.......... ואו כמה רוצה לעשות משהו גדול לעצמי לא לפרק את הקיים - אבל תקועה!!!! אשמח למילות עידוד, רעיון או כתובות לאן לפנות כדי להפנות את היכולות שלי שקיימות אבל מרדימה אותן....

seeyou

New member
דבר ראשון-תרגעי ../images/Emo140.gif

דבר שני-תתחילי לעשות תרגילי נשימה- הם לא מנטרלים את הבעיה הם רק משפרים את ההרגשה שלא תחשבי שאת לבד בעולם שמסתובבת עם התחושה הזאת. בגילך או אפילו בגיל צעיר יותר, כולנו, גברים ונשים נמצאים מול השאלה: "איפה נעצרנו ולאן נעלמה הזוגיות". כולנו תקועים וחושבים לעשות משהו גדול לעצמינו,אך מפחדים לא לפרק את הקיים . הרי אין "מציאות",לכול דבר יש מחיר. אז מה בכול זאת ניתן לעשות על מנת לשפר את ההרגשה. כפי שציינת,לעסיק את עצמינו כך שהראש יפסיק לתחון מים. את יכולה להרשם במועדון ספורט,שם חוץ מפעילות גופנית יש גם פעילות חברתית מגוונת :ריקודים,לימוד ציור,חרוזים,שפות.... יוסי דבר חשוב keep smiling If you want to understand men, study women. French Proverb If you wish to know the mind of a man, listen to his words. Chinese Proverb -אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש

דיאן2

New member
../images/Emo140.gifהי יוסי

הי יוסי, תודה על האוזן... אתה צודק בכל אשר אמרת, והאמן לי שניסיתי בעבר הלא רחוק את שהצעת, אבל ... עדיין מחפשת כתובות אם יש למי שהוא האפשרות לשלוח איזו שהיא כתובת לארגון, או משהו מן הסוג הזה בו פועלים אנשים על מנת להרחיב את המעגל הקטן שבו אני נמצאת וכן לתת קצת מזמני הפנוי אשמח ביותר.בכל אופן לא יודעת איך מקרבת את האיש שלי, ומחזירה קצת מן היחד שהיה אי פעם ונראה כל כך רחוק. תודה ושוב תודה....

seeyou

New member
לא יודעת איך לקרב את האיש שלך?

זה פשוט יותר מאשר לקרב אישה...אישה היא יותר מורכבת מגבר. צץ לי לי כרגע רעיון אולי הוא "לחוץ" בגלל בעיות גיל המעבר אצל גברים -בשם משבר גיל ה-40? בקיצור,תיפקוד מיני. הרי גבר ללא אבר אין לו ערך גם אם היה לו עבר. בקשר לכתובת של אירגון על מנת לתת קצת מזמנך הפנוי ...וויצו,אילן...הרבה פעילות של התנדבות- בנוסף תרשמי גם לחוגים באוניברסיטה(סטודנטית חופשית-לא לתואר...ללמוד לצייר...לשחות,לרקוד..לשיר... לא חסר רק צריכים ים של כסף.

הרעיון שלי

הוא מתרחק..אז תנסי לעצור אותו לפני שהוא יבין שמקובל עליך הריחוק ויתרחק עוד יותר , אל תתני לו להתעלם מקיומך ולהסתגר בעצמו, אף פעם לא מאוחר מדי לחדש את האהבה, רואים שאת אוהבת מאוד וחבל שבמקום להתמודד עם הבעיה האמיתית שיש לך איתו תחפשי מפלט מהשיעמום, נכון את צריכה להתפתח ולמצוא לעצמך עיסוקים בלי שום קשר אבל זה לא יפתור את הבעיה , זה רק לכבות שריפה. אל תתני לבעלך לקבל אותך כמובנת מאליה..תראי לו את הצורך שלך בו ובתשומת ליבו, את לא אוויר את אישה , דברי איתו תתענייני תתקרבי את ותעשי זאת בביטחון לא מתוך התרפסות אלא מתוך צורך שידע שאת קיימת,אפילו תציעי לו לעשות משהו ביחד כמו ריקודי עם או ללכת לטייל, משהו שיחזיר את העניין שהיה פעם. אני מקדישה לך שיר שאמא שלי כתבה פעם: עצור! אני אומרת והוא אומר אז למה תשובות נשמעות לי כמו הד שמיער-עד אלי חוזר? ומילותינו אף פעם לא ניפגשות, רק כמו בכביש דו-סטרי זו על פני זו עוברות ולב אוהב שוברות. ואני מבקשת: אנא האזן ואל תענה לי בריחוק:"כן, בסדר, כן". אני מבולבלת, הכל מעורפל וחבל... אינך מסודרת - אמרת לא מספיק אישה. ואתה?.. אנא אהובי, עצור! אל תניח לאהבה לחמוק ממך והלאה לעבור. אם כלום לא עוזר..בכל זאת, אולי תנסי לכתוב, זה משחרר ומרגיע וגם ניראה שיש לך פוטנציאל אפילו מהשורות הקצרות שכתבת כאן.

למעלה